Tüm Versiyonu Göster : öneri......
Bengü Cakmak
02-05-05, 23:07
forumun ana sayfasindaki haberleri biz user lar da update yapabilsek birazda olsun adminlere yardimci olmus olmazmiyiz?
sizce?
Serkan1905
02-05-05, 23:54
saga bakin.. :)
M.Yasin Cakmak
03-05-05, 00:43
Kalite kontrol yapmak cok zor olur ve bizim harcamamiz gereken vakit iki aktina cikar Bengucum.
Fikir icin saol ama genede.
Aslan Suat
03-05-05, 00:54
o degil, ama bence günün yorumu diye birsey eklenebilinir.
örnegin ben Aksaabat Sebatsporla bizimle oynanan mac topiginde birkac yorum secmistim, öyle birsey yapilabilinir:
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=1591&start=140
örnek bir cümle cozker arkadasimizdan:
Kimse konsantre olamıyor herhalde deniz manzaralı o köy stadında..
yani böyle bir yada iki cümlede gecen ilginc yorumlar, dogru sözler, olaylara uyan Atasözlerini eklenebilinir anasayfaya.
edit: yani forum üyelerinden gelen cümleler.
Şöyle yapacağız Suat maç içi haber yazılıyor ya bundan sonraki haftalarda maç haberinin olduğu yerde forumdaki maç topicine link vereceğiz böylesi uygun olur sanıyorum.
iyi fikir, ama "filtre" gibi bir sey olmasi lazim.
düsünün ki, LuisFigo "YASASINNNNN!!! FATIH AKYEL GALATASARAYDA!!! HEYYYYYO HEYYYYYO OLEYYYY!!!" diye bi haber yazmis. halimiz harap olur :D :lol:
:kizgin:
:kizgin: :kizgin: :kizgin:
yeter artik be yeterrrrrrrrrrr, ikide birde beni karistirmayin olaylara....hepiniz sütten cikmis ak kasiksiniz .!!! bir ben kötüyüm !!!!!
yeter ya coluk cocuk herkesin diline düstük !
:lol:
Bengü Cakmak
13-05-05, 18:24
Figo herkesden cok GS li oldugunu herkes biliyor ne takiyorsunki ona buna ö.m. atanlarin seni elestirmesini??????!!!!
iyi fikir, ama "filtre" gibi bir sey olmasi lazim.
düsünün ki, LuisFigo "YASASINNNNN!!! FATIH AKYEL GALATASARAYDA!!! HEYYYYYO HEYYYYYO OLEYYYY!!!" diye bi haber yazmis. halimiz harap olur :D :lol:
:kizgin:
:kizgin: :kizgin: :kizgin:
yeter artik be yeterrrrrrrrrrr, ikide birde beni karistirmayin olaylara....hepiniz sütten cikmis ak kasiksiniz .!!! bir ben kötüyüm !!!!!
yeter ya coluk cocuk herkesin diline düstük !
:lol:
sana noluyor kardesim ? ne sinsi sinsi gülüyorsun?
Serkan1905
14-05-05, 04:03
sola bakin.. :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to