PDA

Tüm Versiyonu Göster : öneri......

Bengü Cakmak
02-05-05, 23:07
forumun ana sayfasindaki haberleri biz user lar da update yapabilsek birazda olsun adminlere yardimci olmus olmazmiyiz?

sizce?

Serkan1905
02-05-05, 23:54
saga bakin.. :)

M.Yasin Cakmak
03-05-05, 00:43
Kalite kontrol yapmak cok zor olur ve bizim harcamamiz gereken vakit iki aktina cikar Bengucum.

Fikir icin saol ama genede.

Aslan Suat
03-05-05, 00:54
o degil, ama bence günün yorumu diye birsey eklenebilinir.

örnegin ben Aksaabat Sebatsporla bizimle oynanan mac topiginde birkac yorum secmistim, öyle birsey yapilabilinir:

http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=1591&start=140

örnek bir cümle cozker arkadasimizdan:

Kimse konsantre olamıyor herhalde deniz manzaralı o köy stadında..

yani böyle bir yada iki cümlede gecen ilginc yorumlar, dogru sözler, olaylara uyan Atasözlerini eklenebilinir anasayfaya.

edit: yani forum üyelerinden gelen cümleler.

03-05-05, 09:39
Şöyle yapacağız Suat maç içi haber yazılıyor ya bundan sonraki haftalarda maç haberinin olduğu yerde forumdaki maç topicine link vereceğiz böylesi uygun olur sanıyorum.

LuisFigo
12-05-05, 15:13
:) buda editlendi

Saunders
13-05-05, 17:47
iyi fikir, ama "filtre" gibi bir sey olmasi lazim.

düsünün ki, LuisFigo "YASASINNNNN!!! FATIH AKYEL GALATASARAYDA!!! HEYYYYYO HEYYYYYO OLEYYYY!!!" diye bi haber yazmis. halimiz harap olur :D :lol:

:kizgin:
:kizgin: :kizgin: :kizgin:

yeter artik be yeterrrrrrrrrrr, ikide birde beni karistirmayin olaylara....hepiniz sütten cikmis ak kasiksiniz .!!! bir ben kötüyüm !!!!!

yeter ya coluk cocuk herkesin diline düstük !

:lol:

Bengü Cakmak
13-05-05, 18:24
Figo herkesden cok GS li oldugunu herkes biliyor ne takiyorsunki ona buna ö.m. atanlarin seni elestirmesini??????!!!!

LuisFigo
13-05-05, 21:08
iyi fikir, ama "filtre" gibi bir sey olmasi lazim.

düsünün ki, LuisFigo "YASASINNNNN!!! FATIH AKYEL GALATASARAYDA!!! HEYYYYYO HEYYYYYO OLEYYYY!!!" diye bi haber yazmis. halimiz harap olur :D :lol:

:kizgin:
:kizgin: :kizgin: :kizgin:

yeter artik be yeterrrrrrrrrrr, ikide birde beni karistirmayin olaylara....hepiniz sütten cikmis ak kasiksiniz .!!! bir ben kötüyüm !!!!!

yeter ya coluk cocuk herkesin diline düstük !

:lol:

sana noluyor kardesim ? ne sinsi sinsi gülüyorsun?

Serkan1905
14-05-05, 04:03
sola bakin.. :)

LuisFigo
14-05-05, 13:47
:) edit