PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray yedek kulübesinde isyan

LuisFigo
13-11-04, 16:02
Ümit Karan, Volkan, Ayhan ve Orhan gibi yedek kulübesinden sıkılan isimler, Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin kapısını çalacak, gerekirse gitmek isteyecek. Suat Usta ile İbrahim Yavuz'un ayrılması ise neredeyse kesinleşti

Gözler Rumen hocada
Galatasaray'da yedek kulübesinde unutulan isimler, devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı - Kırmızılılar'da konumlarından rahatsız olan Ümit Karan, Volkan, Ayhan ve Orhan Ak gibi oyuncuların, Teknik Direktör Hagi ile görüşerek düşüncesini öğrenecekleri, Rumen hocanın yanıtına göre ayrılmak için hareket edecekleri ifade edildi. Suat Usta ile İbrahim'in Ocak'ta bir başka kulübe kiralanması da hemen hemen kesinleşti.

Yönetim sessiz kalıyor
PETRE'Yİ devre arasında elden çıkarmayı düşünen Galatasaray'ın, uygun bir bonservis bedeli karşısında Suat ile İbrahim'i de satabileceği vurgulandı. Bu arada, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan bazı oyuncularla henüz masaya oturmaması da dikkat çekti. Mukavele süreleri sona eren Kaptan Bülent, Arif, Hakan Ünsal ve Baliç'in dışında, genç kaleci Aykut Erçetin ile de henüz yeni sözleşme yapılmadı.

http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=166525

Sheva
13-11-04, 17:22
Tahmin edilen ve oyuncular acisindan bakarsakta hakli gozukebilecek bir gelisme.. Ornegin Besiktas'in kadrosu bize gore daha genis ancak onlar da kadro rotasyonu oldugu icin daha fazla oyuncu forma sansi buluyor.. Bizde ise genelde ayni oyuncular oynuyor..

Kadro derinligini bir anligina aklimizdan cikarsak, bu ismi sayilan oyunculardan hangisi veya hepsi birden gitse ruhum duymaz heralde diye dusunuyorum.. Bunlara daha 3-4 hafta oncesine kadar orta sahada oyun kurucumuz olabilir gozuyle baktigim fakat o sure icinde bittigini farkettigim Volkan'da dahil.. Umit kadroda eksikligini hissedecegimiz bir oyuncu zira forvet bolgesinde buyuk sikintimiz var gerek nitelik gerek nicelik yonunden.. Fakat onu da anlayisla karsiliyorum, cok bile durdu bu sartlarda.. (Yine de bjk ile anlasamazsa bizde kalir, istanbul disi bir takima gitmez diye tahmin ediyorum)

Digerleri icin basta da dedigim gibi Sebat'in, Konya'nin kapilari sonuna kadar acik.. Tabi hepsi bir anda giderse kadro darligina ugrariz ama en fazla 2-3'u gider zaten..

Sovereign
13-11-04, 17:31
Bizim Avrupa Kupası maçlarımızın olmaması kadronun pek değişmemesine neden oluyor.Zira 7 günde 1 maç yapan takımda pek bir yorgunluk durumu da oluşmuyor.Yedek oyuncuların kadroya girebilmesi için sakatlık,ceza ya da formsuzluk olması gerekecek.Formsuz olan futbolcunun da Hagi tarafında kenara çekilmesi gerek.Ama bir şekilde bunu yapacağını sanmıyorum.Zira bazı futbolculara çok güveniyor ve ısrar ediyor.Buna da birşey diyemem.

Ama bu haberdeki gibi topyekün bir ıisyanın olduğunu sanmıyorum.Bunlar zaten hep yedektiler...

kamtek
14-11-04, 01:35
Sovereign'e katiliyorum. bu oyuncular zaten hep yedektiler ve de toplu isyan gibi durumun oldugunu sanmiyorum. sanirim hazir bu ara mac yokken gundem yaratalim diyen basinin abartmasidir bu haber

soprano79
16-11-04, 11:11
Bu ismi geçen oyuncuların takımdan ayrılma isteği umrumda değil :evil: hatta daha iyi olur,gençleri 18 kişilik kadroya alır ve takıma monte etmeye başlar yavaş yavaş Hagi.

vicente
18-11-04, 00:42
ümit karan hariç hepsi gidebilir belki orhan lazım olur birazda... gerisinin durması hata..hele o volkanı gordukce dayanamıyorum..
tabi bu haberin dogruluk payı cok dusuktur.. volkan nereye niye gitsinki?