PDA

Tüm Versiyonu Göster : Forumda Küfür Bitmistir!!!!!!! (Yeni Açıklama)

gian
22-04-05, 10:49
Arkadaslar daha once de uyardık; bu uyarılara zaman zaman biz yoneticilerin de uymadıgı oldu..

Lakin bundan sonra ister noktayla yazın, ister kısaltmayla yazın, ister normal yazın;

KÜFÜR GORULDUGU AN, KUFUR EDEN KULLANICI NO POST ALACAKTIR..

Bakın forumda 1 kisi bile kalsa, bunu oldukca sıkı bir bicimde uygulamaya kararlıyız..

Ne mac topiklerinde, ne baska bir topikte, ne de saray cafede, hic bir yerde, kısaltmayla da olsa (bknz: ###, o. ç. ) küfür yssaktır!!!

Ne olursa olsun..

Kararlılıgımızla oynamayın; 22 Nisan tarihi itibariyle küfür edenler anında cezalandırılacaktır..

Bu topigi her foruma asıyorum; asıyorum ki gormedik, bilmiyorduk demeyesiniz..

gian
02-10-05, 12:42
Sevgili Forum üyeleri ve misafirler,

Bu uyarıyı 22 Nisan 2005 tarihinde astık ve tüm forum üyelerimizin bu uyarımıza kulak vermesiyle, o günden itibaren, belki bir, belki iki küfür vakası hariç forumumuzda küfür olayına rastlamadık..

Bu uyarımıza verdiginiz destek icin hepinize çok teşekkür ediyoruz..

Lakin, dün akşamki Fenerbahçe maçında yaşananlar ve tepkimiz hepimizce malum.

Biz forum yönetimi olarak, ne yazıkki Galatasaraylılıgımızı ve haksızlıklara tepkimizi forumculugumuzun arkasına alamıyoruz. Kabul ediyorum, bu tarz başlıklar belki forumumuzu öldürüyor; ama varsın öldürsün, umrumuzda degil, cünkü Galatasarayımızın hakkının yenmesine bu aşırı tepkiyi vermeyeceksek burda ne işimiz var zaten diye düşünüyorum..

Dolayısıyla malum küfürlü topikten dolayı forumumuzu kınayan herkese, zurnanın da zırt dedigi bir noktanın oldugunu ve dün akşam ve de senelerdir yapılanların bizim kızgın bir şekilde ettigimiz küfürlerden çok daha büyük terbiyesizlik oldugunu düsünüyorum..

Mevcut topigi okuyan tüm hanımefendilerden de özür dilemeyi borç sayıyorum..

Bu topikdeki küfürler silinmeyecektir..

Bu topik daha sonraki olası haksızlıklarda deşarj amaçlı da kullanılmayacaktır.

Bu istisnai durumdan sonra, 22 Nisanda yaptıgımız duyuru geçerliliğini korumaktadır..

İronik olarak gözükebilir, ama bu forumda küfür yasaktır ve küfür edenleri direk cezalandırmaya devam edecegiz..

Lütfen siz sevgili Galatasaraylı arkadaşlarımı adi insanlar yüzünden forumdan uzaklaştırmamıza izin vermeyiniz..

Lütfen forumumuzdaki küfürsüz ortamı korumaya devam etmemize yardımcı olunuz..

Dün akşam bir istisnadır ve bir daha olmayacaktır..

Bilginize,

Tesekkurler,

Namelessonegs
02-10-05, 18:39
Helal olsun sana Cagdas!

LuisFigo
04-10-05, 03:48
hep birlikte bu kararlara uyacaz insallah,bu forum hak ettigi yerlere gelecek