PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ermeniler bayrağımızı yaktı!

reallion
21-04-05, 18:19
http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=7d4ec808-fa71-42fb-bdc9-3ddb6d39a16f

hem de atina'da...
Valla şunlara savaş açıp kökünü temizlemek insanın aklına gelmiyor değil.. Dünyanın en büyük 10. ordusu olduğumuzu da öğrenmişim bu arada.. Yallah tazyik!!

seyko
21-04-05, 20:25
yunan *********** isi bu

edit:kufur yasak,irkcilik yasak. MYC

LuisFigo
21-04-05, 20:56
dünyada 3 pislik var : türk düsmani Yunanlar,türk düsmani Ermeniler ve türk düsmani Kürtler ..

bunlar temizlenirse rahat ederiz

Bengü Cakmak
21-04-05, 20:56
figo bence sil yoksa kesin gene ban layacaklar :(

LuisFigo
21-04-05, 20:58
bosver ... düsündügümü yazmaktan vazgecemem

Bengü Cakmak
21-04-05, 21:01
sen bilirsin :(

LuisFigo
21-04-05, 21:01
Amerika Birleşik Devletleri Eski Devlet Başkanı adayı John Kerry, Amerika Kongresinde düzenlenen sözde Ermeni soykırımını anma törenine katıldı ve soykırımın tanınmasına destek konuşması yaptı. Kerry, ''Soykırım soykırımdır. Ermeniler, bugün Darfur'da olanı daha iyi anlıyor. Bizim yükümlülüğümüz, olanları tanımak ve onurlandırmak'' dedi.
1990'da o dönemde senatör olan Bob Dole ile sözde Ermeni soykırımının ABD kongresinde tanınması çabalarına bizzat katıldığını anlatan Kerry, ''Ne yazık ki o zaman başarılı olamadık ve mücadelemiz halen devam ediyor. Başkan Bush, Türkiye'den tutumunu değiştirmesini istemeli. 1.5 milyon insan öldürüldü. Bu çok büyük bir soykırım. Tarihten ders almalıyız. Ermeni soykırımının tanınması çabalarımız için bastırmaya devam edeceğiz'' diye konuştu

bide bu adami destekliyorduk :) buda cürük cikti

ÖNDER RB
21-04-05, 21:08
hele bu amerikan itlerinin bu lafları beni deli ediyor. ulan dünyanın en büyük soykırımını siz kızılderililere yapmadınız mı soysuz köpekler

USAtaraftar
21-04-05, 21:34
Figo bu yaptigin yorum degil irkciliktir. Bu yaptigin yorumu cahilligine veriyorum. Ancak forumumuzda boyle yorumlara musamaha gosterilirse ipin ucu kacacaktir. Yonetici arkadaslarimizin konu ile ilgilenmelerini ve gereken cezanin verilmesini bekliyorum.

LuisFigo
21-04-05, 21:38
Figo bu yaptigin yorum degil irkciliktir. Bu yaptigin yorumu cahilligine veriyorum. Ancak forumumuzda boyle yorumlara musamaha gosterilirse ipin ucu kacacaktir. Yonetici arkadaslarimizin konu ile ilgilenmelerini ve gereken cezanin verilmesini bekliyorum.

ok,adminlere öm at daha cabuk ceza alirim

elin ermenisi bayragimizi cignesin,üstüne isesin
yunanlisi parcalayip üzerine küfürler yazsin
kürdü kendi toprakalrimizda yirtsin parcalasin

biz susalim,aman irkcilik yapmayalim,ab´ye girecez ya ..ayip olur sonra

hem sen benim yazdigimi elestirecegine,bu kansizlari kınamak icin ,iki üc satir birsey yazabilirdin

seyko
21-04-05, 21:45
figo hitler bütün yahudileri bir tuttugu gibi herkesi ayni keseye koyamazsin, hatalisin... editle sunu olm....

daha gecen gün almanin tekiyle kapistim "Türken das Betrügervolk" dedi diye...

LuisFigo
21-04-05, 21:48
editledik :)

Serkan1905
22-04-05, 01:12
figo hitler bütün yahudileri bir tuttugu gibi herkesi ayni keseye koyamazsin, hatalisin... editle sunu olm....

daha gecen gün almanin tekiyle kapistim "Türken das Betrügervolk" dedi diye...

eger o Alman, arkadasin veya akraban degilse, onun anasini avradini.... sen anla.

bunu yapanlarin ise soyunu sopunu... sikiysa gelip Türkiyede yaksinlar bayragi.. yaksinlarda dünya bin yilin savasini izlesin..

M.Yasin Cakmak
22-04-05, 01:44
Agir olun arkadaslar, irkcilik yasak.

Galathian
22-04-05, 02:39
Dünyada tek bir pislik vardır:EMPERYALİZM!

Bu pisliği uygulayan(50 yıllık planlamalarla ve sistematik olarak)iki toplum vardır:Büyük Uygulayıcı ABD ve Küçük Uygulayıcı AB.(AB kendi içinde mücadele ve fikir ayrılığı taşıdığından 20 yy.yarılarından itibaren Büyük Uygulayıcı sıfatını ABD'ye kaptırmıştır)

Bu pisliği kendi rezil menfaatleri uğruna uygulayan bu toplumların uygulanma sırasına göre 3 yöntemleri vardır:

1)Kültürel emperyalizm.Yani medya ve çokuluslu(nedense bu uluslar hep ABD ve ABli olur)şirketler,yabancı dilde eğitim veren okullar,misyonerlik faaliyetleri,sinema filmleri,pop ikonalar aracılığıyla hedefteki toplumların ulusal kimliğinin ve bilincinin yapı taşları olan din,dil,kültür ve ideal birliğini parçalayıcı faaliyetlerde bulunmak.Bu yöntemi son zamanlarda NATO,AB,BM gibi kendi çıkarlarını koruyan kurumlara girmek isteyen ülkelerden istedikleri diyetlerle de zenginleştiriyorlar.
2)Mali emperyalizm.Yine çokuluslu şirketleri aracılığıyla liberal ekonomi şirinliği kostümü giydirilmiş şekilde,bir ulusun can damarları olan sahip olduğu ulusal mali değerleri içetmek,o ulusun piyasasındaki önemli sektörleri kendi çokuluslu şirketlerinin hakimiyeti altına almak.Bu arada halkı manevi ve ahlaki değerlerini çiğnemek zorunda bırakacak düzeyde yoksullaştırmak ve eşzamanlı olarak tüketim toplumu haline getirmek Böylece o devleti yönetenler, o toplum bir cendereye alınır ve kendi menfaatleri doğrultusunda politika yapmaya ve yaşamaya zorlanmaya müsait hale getirilir.
3)O toplumun içindeki azınlıkları ya da o toplumun tarihte kimi sorunlar yaşadığı komşu toplumları el altından kışkırtarak.(Alevi-Sünni,Türk-Kürt,Ermeni,Rum,Kıbrıs,Yunan vb örnekler bizim için geçerlidir)

Bu yöntemleri uygularken işlerini kolaylaştırıcı iki temel enstruman kullanırlar:
1)İşbirlikçiler.Hedef ülkenin vatandaşı olan kimi şerefsiz politikacılar,bürokratlar ve medya sahipleri,mensupları.Bunları kimi zaman parayla,kimi zaman mevkii sağlamak vaadiyle,kimi zamanda tehditle işbirliği yapmaya davet eder veya zorlarlar.
2)Azınlıklar ve komşular.Yine çeşitli vaatlerle kandırılmış,toplam menfaatin yüzde birine razı ve tarihsel açıdan genlerinde kin ve kıskançlık yaşıyan bu toplumların kapalı kapılar ardında omuzunu sıvazlayıp gerekli kıvama getirerek.

İşte bu şemanın son maddesidir şu son günlerde gördüklerimiz.Baas iktidarı altında inim inim inlerkenTürkiye pasaportuyla dünyada rahatça faaliyetlerini devam ettiren peşmerge liderciklerinin Türkiye'ye kafa tutmaya çalışması,kendini Kürt azınlık zannedenlerin dağlara çıkması,Diaspora'nın her platformda içindeki iğrençliği kusması,Papadopoulos gibi bir zihniyeti açık ara iktidara taşıyan Rum'ların asla Türk tarafı ile birleşmek istemediklerini göstermesi(bu arada KKTC'deki genç,bilgisiz,ayran gönüllü,üç kuruşluk çıkar için karakterini yitirmeye hazır,AB'nin kapıcısı olmaya razı hıyarlara selam olsun),Yunan toplumunun "yakınlaştık,artık hamasiyet yok" naralarına rağmen bu yaygaraları çürütecek aksiyonlar sergilemesi ve niceleri.Türkiye bunları 1946'dan beri yaşıyor.O tarihten beridir tam bağımsızlık inancından ve Atatürk ilkelerinden kopartılmış durumda.Emperyalistlerin işbirliği ettiği ve tayin ettiği sözüm ona "muhafazakar-demokrat" gibi tabir edilen vatan haini iktidarlarca yönetiliyor.Kel başa şimşir tarak derler.Ya da böyle g.te böyle y.rak.Bu halk bu kadar aymaz, bu kadar kaderci(herşeyi peşinen kabullenen,kaderimse çekerim diyen,herşeyin allahtan geldiğine inanan)ve ısrarla bu kadar cahil olmaya devam ettiği sürece kendi gücünü,kudretini bilmeyecek ve dünya arenasındaki büyük abilerden tokat,küçük oyunculardan küfür yemeye devam edecektir.

Not:Ne kökten dinciyim,ne Turancı.,ne Maocu ne de Marksist-Leninist.Her ne kadar ideolojiler sözlüğü bu kavramı kabul etmese de Kemalistim.Her türlü yanlış anlamayı peşinen bertaraf etmek adına belirteyim.

LuisFigo
22-04-05, 03:05
bunu yapanlarin ise soyunu sopunu... sikiysa gelip Türkiyede yaksinlar bayragi.. yaksinlarda dünya bin yilin savasini izlesin..

mersinde bayragimizi param parca edip üstünde hoplayip,zipladilar...
noldu? 1000 yilin savasi mi cikti?? bu cirkin eylemi yapanlarin yunanistanda
bayragimiza ahlaksizca saldiranlardan ne farki vardi ?? hepsi su an serbest dolasiyor,2-3 gün nezaretde kaldilar o kadar...

yunan askeri ögrenciler bayragimizi parcalayip ,üstüne küfürler yazdi..
degerli hükümetimiz hala yunanlardan resmi özür bekliyor... eee nerde ? adamlarin umurunda degil...

ağlamayan bebeğe emzik vermezler

biz böyle pasif oldukca, bu olaylar dahada siddetlenerek devam eder,kimsede önüne gecemez.... asarim keserim demekle olmuyor bu isler..hersey sözde kaliyor,hic bir icraat yok

siz asıl bayrak yakma eylemlerini ermenilerin sözde soykirim´in yildönümü olan 24 nisanda izleyin...
su an da yağ cektigimiz bir cok ülkenin bas kentinde rahatca manevi degerlerimize hakaret edecekler,hic kimsede buna engel olamiyacak

M.Yasin Cakmak
22-04-05, 10:12
Hadi bakalim Figo cozum uret... ne yapalim?

Salalim Istanbul'u yunanistanin ustune tukurugumuzle bogalim degil mi?

Keske hersey milattan once 500 yilindaki kadar basit olsa.... Cadirima tukurdunuz sizi katledicem mantigi...

...

Saunders
22-04-05, 10:18
.....................

neyse

gian
22-04-05, 10:39
Topigi yine kitliyorum..

Politika serbest dedik ama icimizde o olgunluga erismemis insanlar oldugunu unutmusuz..

Dolayısıyla bu serbestligin ciddi ciddi kaldırılması gerektigini düsünmeye basladım..