PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray - Banvitspor (Kara Ali Acar S.S. Bandırma)

ÖNDER RB
17-04-05, 18:42
yeri burası değil biliyorum ama galatasaray spor kulübünün bu seneki belki de en önemli önemli maçı için ana sayfada topic kalmasını rica ediyorum.

evet herşeyi eleştirmeyi biliyoruz hepimiz tayfayı yönetimi halil üneri hagiyi hakanı necatiyi. işte şimdi bize gerçekten ihtiyacı olan sarı ve kırmızı formalı çocuklar sahada olacak. hem de istanbula sadece 2 saatlik bir feribot mesafesinde. banvitle düşme finali oynuyoruz maalesef. hatta yenmek bile bizi kurtarmayabilir.

evinizde televizyon başında içiniz rahat edecekse buyrun oturun tv veriyor maçı. biz orada olacağız her galatasaraylıyım diyeni futbol maçıyla günü çakışsa bile oraya bekliyoruz.

Sovereign
17-04-05, 19:06
Bu maçı alsak bile durumumuz diğer maçlara bağlı olacak bu haftaki sonuçlardan sonra.

savatage
17-04-05, 23:20
Bir de şunu belirteyim;
düşme hattındaki en büyük rakibimiz gözüken Banvitspor bu hafta her ne hikmetse(!) Bjk'ı mağlup etmiş!

ARdaQue
18-04-05, 04:44
* ADMINLERE : Bu konu ve maç çok büyük önem arz ettiği için bu bölüme açtım, taşınmazsa ve ayrıca sabitlenebilirse sevinirim.

Bu haftasonu Galatasaray' ın Efes Pilsen' e yenilmesi, ITU' nün Telekom' u yenmesi ve Banvit' in de Beşiktaş karşısında kazanmasıyla ligin alt sıralarında müthiş bir çekişme yaşanıyor.

Play-Out' un ilk takımı Büyük Kolej oldu ve 2. takım için Banvit-ITU ve Galatasaray aday durumundalar. Son haftaya girilirken; Banvit ve ITU' nün 8, Galatasaray' ın ise 7 galibiyeti bulunuyor.

Ik olarak teknik yorum yapalım :

OLASILIK 1 :
(Galatasaray Banvit' i yener, ITU Tuborg' a yenilir) 3 lü AVERAJ !

3 takımın birbirleriyle oynadıgı maçlarda atılan ve yenilen sayılar birbirinden çıkarılıyor.

BANVİT : +10
ITU : 0
GS : -10

3 lü averaj durumunda Galatasaray' ın Play Out' dan kurtulması için Banvit' i en az 11 sayı farkla maglup etmesi gerekiyor.

OLASILIK 2 :
(Galatasaray Banvit' i yener, ITU de Tuborg' u yener) 2 li AVERAJ !

Bu durumda ise Banvit ve Galatasaray 2 li averaja kalacaklar. İlk maçta Banvit' i 5 sayı farkla mağlup ettiğimizden dolayı Play Out' a kalmamak için Banvit' i bu macta tek sayı farkla da olsa yenmemiz yeterli olacaktır .

NOT : Büyük Kolej' in son hafta galip gelmesi halinde dahi ITU-GS ve Banvit ile puan farkı olacagından dolayı 4 lü averaj kesinlikle olasılık olarak söz konusu değildir.

ARdaQue
18-04-05, 04:45
Yukarıdaki teknik bilgilendirme sonrasında ise;

Banvit maçına ne şekilde olursa olsun gidiyoruz. Ben ve diğer gsbasket.org site yöneticisi arkadaşlarım kesinlikle Bandırma' da olacaklardır. Bizlere katılmak isteyen tüm arkadaşları bekleriz.

Şimdi; Bandırma' ya ulaşım konusunda en mantıklı yol elbette ki feribot. Sanıyorum 1,5 - 2 saat kadar sürüyor feribot yolculugu.
Feribot saati Yenikapı iskelesinden cumartesi-pazar her iki gün için de sabah saat 08.00
Dönüş ise Bandırma iskelesinden akşam saat 20.30' da. Maksimum 2 saat süren bir yolculuk sonucunda 22.30' da tekrar Yenikapı iskelesinde oluyoruz.

Maliyet konusununda ise www.ido.com.tr den ögrendigime göre Yenikapı-Bandırma feribotunda;

TAM BİLET : 18 YTL
ÖĞRENCİ : 15 YTL

Saat 08.00 Istanbul-Bandırma feribotuna bileti olan yolcular; mevcut biletlerini göstererek aynı gün saat 06.55 Bostancı ve 07.15 Kadıköy kalkışı olan iç hat deniz otobüsünü ücretsiz kullanabiliyorlar.

Özel aracıyla gelmek isteyenler ise şoför dahil 75 YTL ve araçtaki her bir yolcu 12 YTL extra ücrete tabii.

Salon Bandırma merkezinde olduğu için özel araçla gitmeye gerek yok ki zaten maliyet de yükseliyor özel araç için.

Sonuç olarak; bir kişi gidiş-geliş yeme içme bilet aktivitelerini de düşünürsek yine 50 YTL yi bulur.

ARdaQue
18-04-05, 04:46
Haftasonu futbol maçıyla çakışma olayında ise basketbol şubesinin yapacağı pek birşey yok. Öncelikle saha Banvit Kulubünün, bununla beraber direk Play-Out' u etkilediği için Banvit-Galatasaray ve Tuborg-ITU maçları aynı gün ve aynı saatte başlayacaktır. Hatta Büyük Kolej-Efes Pilsen maçını da aynı saatte başlatabilirler.

Kesin birşey bildiğimden değil ama sanıyorum ki bu maçlar Pazar günü olur.

ARdaQue
18-04-05, 17:41
Karşılaşmanın tarihi ve saati Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kesin olarak açıklandı.

24 Nisan Pazar saat 15.00 Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu !

18-04-05, 22:27
Çok ters bir zaman gerçekten zira pazar günü şöhretler maçı da var 16.00'da.

22-04-05, 16:27
Rezalet!

Galatasaray Spor Kulübü’nden kamuoyuna duyuru

Banvitspor Yönetim Kurulu; 24 Nisan Pazar günü Kara
Ali Acar Salonu’nda oynanacak olan
Banvitspor-Galatasaray S.K. basketbol maçının bilet
fiyatını 120 YTL olarak tespit etmiştir. Bilindiği
üzere; Kara Ali Acar Salonu’nun kapasitesi 2,500
kişidir ve yönetmelikler uyarınca misafir takım
seyircisine %20 yer ayrılmak zorunluluğu vardır.

Ancak, Banvitspor Yönetim Kurulu, “biletlerini
sezonluk sattıkları ve çok kısıtlı yerleri olduğunu”
iddia etmektedirler.

Türk Spor sektöründe her zaman öncülük etmiş ve
Basketbol sporunu Türkiye’ye getirmiş olan Galatasaray
Spor Kulübü olarak bu ilginç yaklaşımı kınıyoruz.

Saygılarımızla;

Galatasaray Spor Kulübü

Tequila
22-04-05, 20:30
gayet normal
bnm yönetimim fener maçında rakip taraftara 50 milyon yaparsa sanada yaparlar
gayet doğal

Sovereign
23-04-05, 15:08
Banvit yabancı oyuncuları Banks ve Akins'i gönderdi...

Artık bu maçı da kaybedersek-tüm uyarılara karşın-forumda küfür etmek zorunda kalacağım.

ÖNDER RB
23-04-05, 16:22
banvit yönetimi bilet talebini yazılı olarak istemiş bizim yönetimden bizim yönetim garanti sayı vermeye yanaşmamış. ulan yönetim yönetim olacak alacak 1000 tane bileti dağıtacak tayfaya 1 tane de özel deniz otobüsü tutulacak bandırma bandırma olalı böyle çile çekmemiş hale gelecek ben o zaman göreceğim banvit yönetiminin dötünü ama nerede bizde o yönetim.

chivu
23-04-05, 16:50
Çok normal değil mi? Bu işi başlatan biziz fenerbahçeye karşı. Çok açık söyleyeyim hiç üüzülmedim maça gitmeyi planladğım halde. Rüzgar eden fırtına biçer!

kajganic
23-04-05, 18:13
Banvitspor-Galatasaray S.K. basketbol maçının bilet
fiyatını 120 YTL olarak tespit etmiştir
Dabi Dabi

Banvit-Lakers'la oynuyoz :kizgin1:

savatage
24-04-05, 15:50
Pota arkası Fb formalılarla dolu!
Her türlü hakareti yapıyorlar,Banvitspor'u desteklemeye gelenler bile onlar kadar hakarette bulunmuyorlar!

İlk yarı 38-38 bitti.İlk periyot baskılı savunma ile ezdik,fark yaptık.
2. periyotta alan savunmasına döndü Banvit ve Halil Üner buna karşı hiçbir çözüm üretemedi!
Nicholas Jacopson veya Arda Vekiloğlu gibi alan savunmasının ilaçları varken oyuna almadı bunları(veya geç aldı).
Maçı kazanırız ama gerekli fark oluşmaz bence!
Tuborg-İTÜ maçı farklı bir şekilde Tuborg lehine devam ediyormuş!

seyko
24-04-05, 15:54
bu ne ya... atvde basket, ligtv'de febe, xtvde dreamteam, hangisini seyredecegimi sasirdim...

savatage
24-04-05, 15:54
Bu arada 2. periyotta Halil Üner'le kendisine küfür eden Fb'liler arasında tartışma çıktı.Daha sonra Bandırma yöneticilerinin olduğu bölümle atıştı Halil Üner.
Fb'liler düşmanca tavırlarını hakaretlerle sürdürürken Banvitspor'lular ise birşey yapmadılar açıkçası!Olay da uzun sürmedi zaten.

Derya Taşdelenler dışında kimsemiz yok gerçi yine :(

seyko
24-04-05, 17:57
2. lige düsmek üzereyiz <_<

Sovereign
24-04-05, 18:30
Bir Halil Üner klasiği daha seyrettik...

Sen oyna Halil sen oyna...

ÖNDER RB
24-04-05, 21:34
alan savunmasına karşı kurgulanmış tek seti bile olmayan takımın ligde kalması abesle iştigal olurdu zaten.

yönetim kere sizin ben diyeyim böyle kalsın.

ulan paranız yok veremiyorsunuz tamam 2 senedir takımı düşürmeye uğraşan sonunda bu sene büyük ihtimal beceren bu herifi neden hala orada oturtuyorsunuz.

M.Yasin Cakmak
24-04-05, 21:36
Valla icimizden biri yari fiyatina calissaydi bu adamin yerine takim ligde kalirdi.