PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lakers-Magic

kral1905
13-11-04, 01:59
Ya topic kirliligi icin cok ozur dilerim; cevabi kesin verildikten sonra silinirse sevinirim; ancak cok merak ettim..

seyko
13-11-04, 02:00
bekle ve seyret :D

Omur The Little Big
13-11-04, 02:04
www.ntvmsnbc.com 'dan öğrenebilirsin.

kral1905
13-11-04, 02:06
1)ordan ogrenebilecek olsam topici niye acayim
2)madem ordan ogrenebiliorsun; girip ogrenip evet ya da yok niye demiyorsun da link verip ugrastiriyorsun beni?
3)bu bi celiskimidir

:lol: :lol:

Bengü Cakmak
13-11-04, 02:06
www.ntvmsnbc.com 'dan öğrenebilirsin.

ya söylesenize adami ne ugrastiriyorsunuz hay allahim ne inatcisiniz ya :lol: :lol: :lol:

Omur The Little Big
13-11-04, 02:08
NTV'nin sitesinde yazmıyor ama belki NBA TV gösterir.Ayrıca sana kaynak veriyor,iyilik ediyoruz sen neden bakma zahmetini göstermiyorsun? :D

kamtek
13-11-04, 04:25
su anda macin bitimine 1 dakika 38 saniye var

Los Angeles 106, Orlando 116

hidayet muhtesem oynamis yine

25 dakikada 23 sayi 5 asist 3 ribaund

ucluklerde 8 de 4 atmis FG ise 15 de 9

helal be hido. hic beklemiyordum sezona bu kadar iyi baslamasini ama beni sasirtmaya devam ediyor

gian
13-11-04, 04:31
Harbiden helal vallahi..Ben de cok sasırdım..Tebrikler..

Bu arada Kralcım baslıgı Lakers-Magic yapıyorum kızmazsan- mac konusulabilir burda..

kamtek
13-11-04, 06:13
mac bitti bu arada

Magic 122, Lakers 113

hido ilk bes baslamadigi halde 23 sayiyla steve francis ve grant hill'den sonra takiminin en cok sayi atan 3. oyuncusu oldu

bu arada gunlerdir beklenen duncan'li spurs shaq'li heat maci da spursun ustunluguyle sonuclandi. doguyu heatin batiyi da spursun alma ihtimallerinin yuksekliginden dolayi olasi bir finalin provasi da sayiliyordu bu mac.

macta shaq 23 sayi 21 ribaund yaparak 17 sayi 13 ribaund yapan tim duncana ustunluk kurdu ama duncan'a ustunluk kurdu ama ginobili faktoru maci spursun almasina neden oldu

not: yaziyi biraz kaan kural tadinda yazdim acaip geldi bana ama yine de post edeyim bari.ben guldum sizde gulun :)

lig yavas yavas isinmya basladi

luteum
13-11-04, 06:46
Yalniz Miami'de Dwyane Wade'in sol ayak bilegindeki sakatliktan dolayi oynamadigini belirtmek lazim. Takimin %30-40i o eleman neredeyse.

Duncan faul atislarinda hala zorlaniyor. 5-14mu ne atmis bu gece. Ginobili yine cosmus.

Daha once de yazdigim gibi, Hido'ya ilk kez kocu bu kadar guvenip insiyatif veriyor. Kings ve Spurs'te 4. veya 5. secenekti genelde. Tabii takimin sampiyonluk iddiasinin olmamasi da bunda bir etken. Baski daha az. Orlando o kadar kotu durumdaydi ki, bu sene alinan her galibiyet taraftarlarini costuruyor.

MAc goruntulerini henuz izleyemedim, bu gece NBA programi koymamis essekler.

luteum
13-11-04, 06:47
Grant Hill'i de unutmamak lazim. Kobe son ceyrekte farki kapatip Lakers'i yetistirmeye baslamisken iki tane ucluk sokup isi bitirdi. Genel performansi da super. O sakatliktan sonra hic ummuyordum geri donebilecegini.

gian
13-11-04, 16:22
Hdayet su an 16 sayı 4 ribaund 2.7 asist ortalamaları ile oynuyor..

Nerdeyse kariyer rakamlarının iki katı; ki onlar 8.1 sayı 3.7 ribaund 1.6 asist..

Bakalım ne kadarlık bir sürede kariyer rakamlarına inecek? :) Ama insallah sezon sonu cift hanede tamamlar sayı ortalamasını en azından..Bunu basarabildigi tek sezon NBA'deki ikinci yılında 10.1 ortalamayla Kings'teki performansı..

kamtek
13-11-04, 16:27
orlando da daha fazla sut kullanma imkani var hidonun

daha evvelki iki takiminda da onunde cok guclu isimler oldugu icin sorumluluk alma gibi bir durumu yoktu
burada ise onunde steve francis ve grant hill disinda fazlaca engel yok. sut kullaniminin her mac 15-20 arasinda degisecegini tahmin ediyorum
bunlarin 5 tanesini soksa bile her mac 10 uzeri sayi atmasi muhtemel

o yuzden bu seneki sayi ortalamarinin simdiye kadarki en iyi ortalamalari olacagini dusunuyorum

13-11-04, 22:29
Abi ben de tam tersini düşünüyordum, San Antonia'da şutör yoktu esas orada daha çok atmalıydı bence ama orada tabii baskı daha fazla kesin.
Burada ise Hill ve Francis normalde çok bencil adamlar bu kadar sayı atması hakikaten büyük başarı.

Carmelo
13-11-04, 23:57
Lakers yen ne olur yen.

Tequila
14-11-04, 00:36
walla bna göre hidonun bu kdr ii oynamasının sebebi
daha önce oynadığı takımlarda o takımın abisi wardı
mesela webber yada stajokovic mesela duncan
burda ise o yok
çok rahat oynuo
ona kızcak kimsede yok bnce ondan

yakında hill ztn sakatlanır
hido ilk 5 e geçer çok daha yükselir ort. sı

kamtek
14-11-04, 01:42
walla bna göre hidonun bu kdr ii oynamasının sebebi
daha önce oynadığı takımlarda o takımın abisi wardı
mesela webber yada stajokovic mesela duncan
burda ise o yok
çok rahat oynuo
ona kızcak kimsede yok bnce ondan

yakında hill ztn sakatlanır
hido ilk 5 e geçer çok daha yükselir ort. sı

hocam yapi itibariyle(karakter anlaminda) ne peja ne de duncan hidonun uzerinde baski yaratabilecek oyjncular degildiler. ikisi de gayet sessiz ve kendi islerine bakan tipte adamlar. ha webber konusunda haklisin.tam bir yuksek ego ornegi.

grant hill ise insallah sakatlanmaz.yani yazdigin bir temenni degildi insallah :) bu sene kalbimiz orlandoyla haliyle.grant hill'de o takima buyuk guc katacak bir oyuncu.

not: ulen carmelo orlandoya ne gicigin var

Carmelo
14-11-04, 08:30
Orlando'ya degil Lakers'a gicigim var.
insallah Playoff'a bile kalamazlar.
Beter olurlar hicbirsey yapamazlar.
Gecen sene havali havali oynayan Kobe'de hicbir sey yapamasin.
Zaten gecen sene cok havalıydı Tayshaun sondurmustu onu.
Deli etmisti Kobe'yi.
Daha dogrusu Kobe ve renklerine uyuz oldugum icin sevmem Lakers'ı.
Futbolun Real Madrid'i gibi.
LAKERS ve REAL MADRİD SİZDEN NEFRET EDİYORUMMMMMMMMM

14-11-04, 11:54
Aman Levent Hill niye sakatlansın ağzını hayra aç bakim :D

kral1905
14-11-04, 23:36
nazariniz degdi magic'e:)
adamlar dokuldu.. Hedo 14 sayi atti bu arada..

kamtek
14-11-04, 23:45
kralim nazarimiz orlandoya degdi hidoya degil

bak ben ne dedim her mac 10 sayiyi gecmeye aday dedim. hido da beni yalanci cikartmadi sagolsun

allen iverson 29 sayi 12 asistle ipini cekti orlandonun bu mac. saglik olsun

seyko
15-11-04, 01:57
persembe 22.30'da orlando-utah maci var....

Parma Maniac
15-11-04, 05:11
Orlando Magic deplasmanlarda çok zorlanır, içerde de coşar.. ne yazık ki adam gibi bir setleri yok.. daha çok kişisel beceriyle kendi pozisyonlarını yaratarak oynuyorlar.. takımda Grant Hill gibi pas dağıtan bi adam olmasa tamamen rezil olacaklar.. içerde maçın belirli bölümlerinde patlayıcı güçle önemli takımları yendiler ama deplasmanda da bir o kadar zayıflar.. Philly, Washington, Charlotte gibi çok sıradan takımlara mağlup oldular.. bu oyun yapısıyla da deplasmanda fazla maç kazanmaları beklenmemeli.. hocaları bence çok ama çok kötü..

15-11-04, 09:05
Özellikle Francis rezaletti o nasıl şutlar öyle? Neredeyse air ball atacaktı.. Philly'de Solomon Dalembert oldukça iyi oynadılar.. Şu Dalembert geçen sene sonlarda coşmuştu 6-7 blokla oynuyordu bu maçta da sakatlıktan yeni dönmesine rağmen iş yaptı bayağı.

Ray52Lewis
15-11-04, 15:45
Nasil bir mac oldu ya böyle, ben de gercekten bu sene galiba Orlando´da is var diyordum yanilmisim, gerci Mobley ve Cato gibi 2 önemli oyuncusu yoktu ama takimin önemli oyuncularindan Francis´in disziplinsizligi inanilmaz boyutlarda, otoriteli bir hocalari da yok ki bu duruma el koysun, Houston´da J. van Gundy´nin basaramadigini bu adam hic yapamaz...
Pek umutlu degilim ben Orlando´dan acikcasi...

luteum
16-11-04, 06:15
Francis onca yetenegine ragmen zerre basketbol zekasi ve olgunlugu olmayan bir oyuncu. Yani normal sezonda 2-3 mac kazandirir ama 10 mac da kaybettirir. Onu adam edecek disiplinli bir koc lazim, saygi duyabilecegi falan. Orlando kocu kariyersiz ve de ne yazik ki pek iyi olmayan bir koc.