Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 1 Diyarbakırspor 0
Cok önemli bir mac daha.
Kazanmamız, hem 3 puan almamız acısından, hem de Fenerle oynayacak Diyarbakır'ı dusme hattına daha yaklastırıp, Fener macında daha hırslı oynamalarını saglamak için..
Serkan1905
16-04-05, 19:55
hem bi de ilk yarinin öcünü almamiz lazim.
O öcümüzü kupada almıştık...Ama senin için inşallah bi kere daha alırlar... :D
M.Yasin Cakmak
16-04-05, 21:14
Ilk yari n kotu oynadigimiz macti...gene ayni haftalarda kotu oynamaya basladik, var demek ki birseyler.
Zor mac, umarim aliriz. Gerci Fener Besiktas'i yenerse bir onemi kalmaz o ayri konu.
Bu maç çok önemli sahamızı dolduramlıyız az taraftar geliyor malesef maçlarımıza bu sene.En çok seyirciye ihtiyaç duyduğumuz maçlardan biri.Kesinlikle kazanmalıyız hem ilk yarının intikamını almalı hem de şampiyonluk iddamızı devam ettirmeliyiz.Seyirci Hagi'ye ve takıma güven duyduğunu hissettirmeli.
Namelessonegs
18-04-05, 18:21
Artık bu macın bir onemi var Yasin :lol:
acaba biletler yarın çıkar mı? Bilen varsa sevinirim genelde carsamba gunleri cıkıyor ama kupa macı falan diye persembe mi cıkaracaklar ?
bukez de puan kaybedersek daha da bişi demiyorum. kazanacaz kardeşim. çok gollü olmaz diye tahmin ediyorum ama %90 bizim galibiyetimizle bitecek bu maç. puan kaybedersek bidaha 100. yıl diye dolaşmayalım ortada!
Bugunun moraliyle ve de dolu olacagını ümit ettigim tribünlerle, umarım rahat kazanırız bu macı..
M.Yasin Cakmak
20-04-05, 23:08
Bugunun gazi yeter bencede...
Serkan1905
20-04-05, 23:36
hayirlisiyla aliriz su maci insaallah..
Galatasaray- Diyarbakıspor
Bilet Fiyatları
VIP 88 YTL
Numaralı Üst Tribün 66 YTL
Kapalı Üst-Alt Tribün 30 YTL
Yeni Açık Üst Tribün 20.5 YTL
Yeni Açık Alt Tribün 15 YTL
Biletlerde ucuz hadi herkes maça lütfen arkadaşlar. Bu arada bugünde boşluklar gözünüze çarpmıştır.Stad boş deniyor ama bu sabah itibariyle biletix te bilet kalmamıştı , peki nerde bu biletler?
Tabii karaborsada her zamanki gibi. Bu arada Dİyar maçı full çeker ve rahat alırız diyorum ilk golü erken bulursak. Yeter ki forvetler topları ezmesin.
bu fiyat politikasını da hiç anlamıyorum. kapalı zaten doluyo orayı azaltmıslar gidip acığı yukarı cekmişler. açığı biraz daha ucuz tutsalar daha mantıklı olur..
Ray52Lewis
21-04-05, 00:29
Bizim mactan öncede BB Ankaraspor-FB maci var ayni gün, ordaki sonuc her halukarda bizim maci etkileyecektir...
Aslan Suat
21-04-05, 01:09
fark atip yenecegiz insallah.
Uzun suredir bizim macları yonetmiyordu; eskiden sevmezdim ama su Arzumanlardan, Demirleklerden, Derelilerden sonra acaip sempatiyle bakıyorum Tokat'a..
Tokat'ın geçen hafta yönettiği ve sonunda tokat yediği bir maçtan sonra,bunu yapan kişi hakkında şikayetçi olmamasıyla,bu hafta dört büyük takımın birinin maçının yönetmesi halinde tokat gibi kararlar verecektir demiştim.
Bu arada maçtan önce saat 16:00'da şöhretler maçı var ve bir televizyon kanalından naklen yayınlanacağı söyleniyordu.Fenerbahçe'nin maçının aynı saatte olmasından dolayı Lig Tv vermeyecek heralde.
Gerçi zaten Banvitspor maçı bu aşamada çok daha önemli.
Böylesine güzel bir organizasyonun arada güme gidecek olması yazık...
Namelessonegs
22-04-05, 00:45
Digiturk'un 53.numaralı kanalının Sohretler macini verecegini duymustum
evet 53 numaralı kanal vericek şöhretler maçını.
http://www.ultraslan.com/giris/giris.jpg
24 Nisan Rüya Takımları Programı
Galatasaray Spor Kulübü 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Galatasaray Rüya Takımları maçı dolayısıyla 24 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Stadı’nın kapıları saat 14:00’da açılıyor.
24 Nisan Programı
15:15’te Anonslar eşliğinde oyuncuların sahaya çıkışı ve ısınma,
15:50 Seromoni için hakem ve takımların sahaya çıkışı,
16:00 Başlama vuruşu: Özhan Canaydın,
17:10 Maç bitimi,
17:15 Galatasaray’da sembol olmuş eski A milli futbolcularımıza 100. yıl ödüllerinin verilmesi,
19:00 Galatasaray-Diyarbakıspor maçı.
O gün stadyumda olamayacak Galatasaraylılar, Rüya Takımları maçını Digitürk 53. Kanal’dan canlı olarak izleyebilecekler.
Galatasaray Rüya Takımları Karşılaşması
24 Nisan 2005 Pazar / 16:00
Hakemler: Ertuğrul Dilek, Sadettin Güler, Haluk Dikmen
Beyaz Forma
Teknik Direktör: Karl Heinz Feldkamp
Yasin Özdenak
Gintaras Stauche
Claudio Taffarel
İsmail Demiriz
Reinhard Stumpf
Raşit Çetiner
Gheorhe Popescu
Erdal Keser
Arif Kocabıyık
Cengiz Yazıcıoğlu
Tarık Hociç
Gheorghe Hagi
Metin Yıldız
Savaş Demiral
Muhammet Altıntaş
Öner Kılıç
Gökmen Özdenak
Adrian Knupp
Rudiger Abramczik.
Sarı-Kırmızı Parçalı Forma
Teknik Direktörle: Coşkun Özarı, Bülent Ünder
Zoran Simoviç
Hayrettin Demirbaş
Nihat Akbay
Yusuf Altıntaş
Hamza Hamzaoğlu
Cüneyt Tanman
Erhan Önal
Falco Götz
Uğur Tütüneker
Cevad Prekazi
Mirsad Kovaçeviç
Kubilay Türkyılmaz
İlyas Tüfekçi
Ali Çoban
Iosif Rotariu
Tanju Çolak
Didier Six
Mehmet Özgül
Bülent Alkılıç
Sebastian Perez
Rüya Maçı Hatıra T-shirt’leri
Galatasaray Rüya Takımları maçı öncesinde Ali Sami Yen Stadı’nda olup da bu özel organizasyonu izleme fırsatı bulacak Galatasaraylılar için özel bir hatıra t-shirt’ü hazırlandı.
Toplamda 2500 adet olmak üzere sınırlı sayıda basılan bu t-shirtler, sadece stadyum girişleri ve tribünlerde satılacak. T-shirt’lerin satış fiyatı 10 YTL (10.000.000 TL) olacak.
http://www.galatasaray.org/images/haber3/ruya_t-shirt_big.gif
Neden 2500 adet ya anlamıyorum hakikaten kesin anında biter bunlar daha fazla niye yapılmaz
Gercekten inanılır gibi degil..Neye göre, neye istinaden 2500? Nedir yani bu rakama ulastıran strateji, planlama, hesaplama?
Pes..!
Parma Maniac
22-04-05, 16:09
bu arada Adrian Knup'un adı yanlış yazılmamış mı t-shirtte? :)
pes walla bari şunları adam gibi yazalım..
Bariz yanlış yazık tek kelimeyle..
Ray52Lewis
22-04-05, 16:29
Bir yanlis daha...
Reinhard Stumpf olmaliydi...
knuppun adı doğru yazılmış.ben knupp diye biliyorum.ama stumpfun adı reinhard onu yanlış yazmışlar.
ayrıca bu tshirtün üstünde fatih terimin de adı olmalıydı.
Spree sadece macta oynayacak isimlerin adı var..100 yuzyılın futbolcuları gibi bir tshirt degil..Oyle olsa Terim'le birlikte onlarca isim var yazılması gereken..
oğlum orası öyle ama terim de oynasın diye çağırıldı sakat olduğu için oynayamıcak.sonuçta orda olcak o yüzden olmalıydı.
Spree hakli bence de. Fatih Terim de olmaliydi t-shirt de. Insanin aklina kotu seyler geliyor, hala bi husumet var yonetimle Terim arasinda anlasilan.
Stumpf un ismi nasil yanlis yazilmis, o da ilginc!
Serkan1905
23-04-05, 02:18
Erdal Keser Galatasarayda mi oynadi eskiden???
eger öyleyse bu Erdal Keser su an Almanyada Futbol ile alakali aktif faaliyetlerde bulunan adam mi oluyor???
YUh be Serkan naptın abi Erdal tabii GS'de oynadı evet ta kendisi oluyor.
Serkan1905
23-04-05, 11:27
YUh be Serkan naptın abi Erdal tabii GS'de oynadı evet ta kendisi oluyor.
görüyoruz ki, ögrencek daha coook seyler varmis.
24 Nisan Rüya Takımları Programı
Galatasaray Spor Kulübü 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Galatasaray Rüya Takımları maçı dolayısıyla 24 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Stadının kapıları saat 14:00da açılıyor.
24 Nisan Programı
# 15:15te Anonslar eşliğinde oyuncuların sahaya çıkışı ve ısınma,
# 15:50 Seromoni için hakem ve takımların sahaya çıkışı,
# 16:00 Başlama vuruşu: Özhan Canaydın,
# 17:10 Maç bitimi,
# 17:15 Galatasarayda sembol olmuş eski A milli futbolcularımıza 100. yıl ödüllerinin verilmesi,
# 19:00 Galatasaray-Diyarbakıspor maçı.
O gün stadyumda olamayacak Galatasaraylılar, Rüya Takımları maçını Digitürk 53. Kanaldan canlı olarak izleyebilecekler.
Galatasaray Rüya Takımları Karşılaşması
24 Nisan 2005 Pazar / 16:00
Hakemler: Ertuğrul Dilek, Sadettin Güler, Haluk Dikmen
Beyaz Forma
Teknik Direktör: Karl Heinz Feldkamp
Yasin Özdenak
Gintaras Stauche
Claudio Taffarel
İsmail Demiriz
Reinhard Stumpf
Raşit Çetiner
Gheorhe Popescu
Erdal Keser
Arif Kocabıyık
Cengiz Yazıcıoğlu
Tarık Hociç
Gheorghe Hagi
Metin Yıldız
Savaş Demiral
Muhammet Altıntaş
Öner Kılıç
Gökmen Özdenak
Adrian Knupp
Rudiger Abramczik.
Sarı-Kırmızı Parçalı Forma
Teknik Direktörle: Coşkun Özarı, Bülent Ünder
Zoran Simoviç
Hayrettin Demirbaş
Nihat Akbay
Yusuf Altıntaş
Hamza Hamzaoğlu
Cüneyt Tanman
Erhan Önal
Falco Götz
Uğur Tütüneker
Cevad Prekazi
Mirsad Kovaçeviç
Kubilay Türkyılmaz
İlyas Tüfekçi
Ali Çoban
Iosif Rotariu
Tanju Çolak
Didier Six
Mehmet Özgül
Bülent Alkılıç
Sebastian Perez
Serkan, Erdal Keser Tugay'ın kaptanlıgı devraldıgı isimdir..Tugay da kaptanlıgı Bülent'e devretmiştir..
Eski kaptanımızdır kendisi..
Erdal Keser 18 yaşında B.Dortmund ilk 11'inde defalarca oynamış bir büyük futbolcuydu.
Hey gidi günler...
Parma Maniac
23-04-05, 15:17
yok Spree Adrian Knup olacak o çok eminim..
İsviçre Milli Takımı'ndaki forması dahil birçok yerden hatırlıyorum..
Serkan1905
23-04-05, 16:38
Serkan, Erdal Keser Tugay'ın kaptanlıgı devraldıgı isimdir..Tugay da kaptanlıgı Bülent'e devretmiştir..
aaa desenize baya da büyük adamdi. Bende onun elini sIktIm ;) ..
Almanyada epey faal Futbol olaylarinda..
yok Spree Adrian Knup olacak o çok eminim..
İsviçre Milli Takımı'ndaki forması dahil birçok yerden hatırlıyorum..
Ben Knupp diye biliyorum
Doğrusu Knup arkadaşlar kaynaklara iyice bakın derim.
Dogru galiba. googleda arattim 91e 877 knup onde :)
Diyar macı zor gececek..Hem küme düsme hattına iyice yaklastıklarından hem de son 2 sezondur kendi sahamızda Diyar'a karsı anlamsızca cok fazla zorlanmamızdan öyle görüyorum..
Olası bir Fener galibiyetiyle insallah yine moralleri bozuk cıkmazlara sahaya..
Son sezonu,Feldkamp'la şampiyon olduğumuz sezondu sanırım Erdal'ın.Hatta Bjk'a karşı bir maçta Feldkamp hastaydı,yerine Ahmet Akcan başımızdaydı.Erdal Keser'in attığı gol sonrası herkes Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a övgüler yağdırırken ben Erdal Keser Bjk'ta olsa maçı onlar kazanırdı diye düşünmüştüm.
Kaptanlığı devraldığı Cüneyt Tanman gibi beyefendi ve ön plana çıkmaktan hoşlanmayan birisiydi.
Bu arada Tugay Kerimoğlu kaptanlığı Hamza Hamzaoğlu'na devretmiş,daha sonra gidince(gönderilince) Bülent Korkmaz kaptanlığa getirilmiştir!
Tugay'dan kaptanlığın alınmasının sebebi ise yaşının çok genç olması ve kaptanlık sıfatıyla yıprandığının düşünülmesiydi yanlış hatırlamıyorsam.Ancak Fb'deki Rüştü gibi olmadı hiçbir zaman,yani pazubandı takmamış olsa da çoğu zaman kaptan muamelesi görüyordu hakettiği şekilde!
Halen de Bülent Korkmaz'la birlikte kaptanlık yaptıklarını düşünüyorum.
Can yanlıs hatırlıyorsun bence..Saftig doneminde kotu sonuclar sonrası, Tugay'ın da o donem kumar dedikoduları filan cıkınca, yapılan operasyon sonrası kaptanlık Bulent'e verilmisti..Hamza ikinci kaptan olmustu..Zaten Hamza yanılmıyorsam İzmirspordan gelmisti bize, Bulent varken neden Onu kaptan yapsınlar?
Hamza'ya yönetim kararıyla kaptanlık verildiği daha sonra da Adnan Polat'la birlikte futboldışı(siyasi+dini) sebeplerle gönderildiği,
Bülent Korkmaz'ın ise futbolcuların oyuyla kaptanlığa getirildiği şeklinde hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim;
ısrar etmiyorum o yüzden!Haklısındır!
Ki aslında düşüncemde Hamza'nın Bülent Korkmaz'ın yerine kaptanlığa getirilmesinin,Hamza'nın Ergün gibi beyefendi tavırları(daha sonradan bunların dinle alakalı olduğu(!) ortaya çıktı) sonucunda olması şeklinde tutarlı bir taraf da vardı :)
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:35
Penalti kacirdi Hakan, ters koseye atti ama direkten dondu. Dis falso verilmez penaltida ogrenemedi.
USAtaraftar
24-04-05, 19:35
Dogru durust atak yapamadik bu dakikaya kadar. 28. Dakikada adamlar gereksiz bir penalti yaratti ancak muhtesem golcumuz Hakan topu direge nisanladi.
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:38
Ribery'nin muthis arapasinda Necati karsi karsiya kacirdi.
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:39
Gene Ribery gene Necati karsi karsiya kacirdi.
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:40
NEcati bos pozisyonda kafa vurdu gene kaleci.
USAtaraftar
24-04-05, 19:40
Inanilmaz firsatlar harciyoruz...
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:43
Hakan karsi karsiya ahrcadi, sonra bi de kafayla ittirdi ama defans cikardi.
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:50
Neco takti kafayla son anda, 1-0 giricez devreye.
USAtaraftar
24-04-05, 19:51
Necati ve gol! Orhan Ak sol bekimiz olarak kalmali artik cok iyi oynuyor orada.
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 19:51
Devre bitti 1-0.
Penalti ve sonrasinda hem Hakan hem Necati cok gol kacirdi ama geliyorum dedi adeta gol.
Neyse hayirli olsun.
Namelessonegs
24-04-05, 19:55
OOOOOO NECATI ATESS OOOOOOOOOOO NECATI ATES:)
Namelessonegs
24-04-05, 19:57
Maca konsatre ekisikliginden oturu iyi baslamasakta sonradan acıldık..Orhan Ak, gunden gune cok iyi bir hale geldi..Helal olsun walla..Su Ribery'de bir ilk geldigi gibi oynasa daha iyi olacak..Hakan ve Necati gol kacırma rekoruna devam gene..
ikinci yari basladi ribery cikmis sabri girmis oyuna
haydi bismillah
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 20:12
Her macta sunu yapmak zorundamisin Hagi ya? Iki tane organize atak var onlarda Ribery'den gelmis illa su kazma Sabri'yi alacaksin, hayret yani.
tomas cikti kaptan girdi
tomas zaten sekerek oynuyordu
insallah ciddi birsey yoktur
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 20:22
Necati'nin de Hakan Sukur'lugu tescillenmis oldu bu kacirdigi golle artik.
her dakika gol kaciriyoruz...
sonra insallah yanmayiz bu kacan gollere
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 20:26
Neco kac oldu bu ya?
HA SAN KAB ZE!
hasan girer girmez gol atacak!! :>
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 20:36
Necati 1 100 de 100 daha kacirdi. Neco pozisyona girerken bosa girmeyen Hakan'da ayri bir hikaye tabi.
ayhan kirmizi kartla oyun disi :kizgin1:
mac bittiiii 1-0 aldik haydi gözümüz aydin :>
92437832743284732 gol kacirdik olamaz ya..
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 20:59
Rezil herifler
oh be 3 puani aldik :) :) :) :)
gol kacirma rekorunu yine elimizde bulunduruyoruz!
Ribery'nin transferi en çok Sabri'ye yaramış.Her şans bulduğunda çok olumlu işler yapıyor ya da yapmaya çalışıyor.
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 21:05
Bu Oğuz'u hoca yapan adamın ben aklını seveyim.
tomas sakatlandi, ribery niye cikti? cocuk birde hemen karisinin yanina cikmis tribüne....
Hagi bence riberiyi beğenmiyor...Ama oynatmaz ise tepki alacağı için sürekli 11 oynatıyor...
Zaten kötüde oynasa iyide oynasa ki bugun bence iyiydi en fazla 45 dakika dayanabiliyor ikinci yarı hemen sabri giriyor...
Parma Maniac
24-04-05, 21:12
10-0lik macti ama Sukur ve Necati sagolsun 1 tane oldu, olsun yine de Neco'nun kafa golu superdi.. Sukur'un son dk bombos giderken taca girmesi macin yardiray abi hareketlerinden biriydi.. Sukur mac boyu surdurdugu okuzlugunu bu mac icin tescilledi o pozisyonda :lol:
10-0lik macti ama Sukur ve Necati sagolsun 1 tane oldu, olsun yine de Neco'nun kafa golu superdi.. Sukur'un son dk bombos giderken taca girmesi macin yardiray abi hareketlerinden biriydi.. Sukur mac boyu surdurdugu okuzlugunu bu mac icin tescilledi o pozisyonda :lol:
yaw bu adam ancak sakatlanacak, bizde öyle kurtulacagiz anlasilan...
Bir kac hafta sonra anlasacagiz Parma :D
işte parmanın bile ( :) )kabul ettiği durumu hagiye kabul ettiremiyoruz. şimdi de televizyonda neden hakan çıkmadı necati çıktı sorusuna bir gün onu alırım diğer gün diğerini diyor. iyi de hagi 85 gün birini 1 gün diğerini çıkarıyorsun.
ribery konusunda cotchito ya katılıyorum. adamı çıkartmak için fırsat bekliyor. tepkiden çekinmese kesin oynatmayacak. gerçekten sahaya bakıyorum organize 3 atak varsa 3ününde içinde ribery var. hakan topa değmiyor cihan dökülüyor ergun kötü neden ribery. ikinci yarı rakip sahadaki boşlukları gördükçe içim gitti. klasik bir savunma türedi oyuncu değişikliği hocanın tercihi eleştirlmez diye iyi de sahada ne olursa olsun aynı adamlar çıkıyorsa bir oha denilmesi de normal herhalde.
ayrıca maça başlarken hasan kabzenin yedek olması da beni şoka soktu. trabzon maçının en iyilerinden biri adam yine kesilmiş. bir daha ki sefere ağzıyla kuş tutmayı denesin belki kesik yemez. hakan yakın konusunu artık söylemek bile istemiyorum hala arif yedek kulübesinde hakan yakın tribünde. devam et hagi inat da bir murat
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 21:30
Valla ozeti izledim Necati karsi karsiya ama Hakan onun yanina dogru kacmiyor top almaya. Sezonun en kotu topunu oynadi. Necati'de bu kadar beceriksiz olabilir yani vur su topa yukari dogru hep kalecinin ayagina dogru abaniyorsun.
Ribery konusunda mac sirasinda da dedim tek olumlu haraket yapan adam cikti ikinci yari. Eger ikinci yaridaki Diyarbakir'a karsi oynasaydi Ribery o zaman gorurduk ama iste...
Parma Maniac
24-04-05, 21:37
yok abi anlaşma falan değil yani bu, bugün çok kötüydü, ben de onu söyledim.. daha önce de benzer şeyler söylemiştim lakin ısrarla kötü oynadığını hiç kabul etmiyor oluyordum hep..:)
Necati de matah değildi bugün, hatta bence kötüydü ama golün hatrına ben olsam ben de Sukur'u çıkarırdım ki çıkarmasını bekledim.. bu kadar basit yani..
Hakan ile Necati'nin gol kacirma yarisina girdigi macta, Necati'nin muhtesem kafa goluyle Diyarbakirspor'u 1-0 yendik.. Penalti konusu icin henuz yorum yapamayacagim zira pozisyonu tam anlamiyla goremedim.. Ancak Ergun ve Necati gibi adamlarimiz olmasina ragmen niye israrla Hakan'a penalti attiriliyor anlamiyorum.. Bu saatten sonra su kotuydu, bu iyiydi diye yorum yapmak yanlis olur.. Soylenilen herseyi, butun elestirileri sezon sonuna kadar saklayarak yolumuza devam etmeliyiz.. Herseye ragmen 3 puani almak cok guzel :)
Parma Maniac
24-04-05, 21:48
Genco onun nedenini söyleyeyim, çünkü Sukur kariyerindeki 2. penaltıyı bu sene BJK'ye karşı kaçırdı.. ondan önce 1 tek penaltı var kaçırdığı(maçı hatırlamıyorum) onun dışında sayısız penaltıyı ki bazılarının hangi atmosferlerde atıldığını biliyorsun gole çevirdi ve gerçekten çok iyi penaltıcıdır.. bence yine güzel vurdu ama iki defadır şanssızlık mıdır nedir direğe gidiyor top.. ben olsam son 5 hafta artık Sukur'e kullandırmam penaltı, büyük ihtimalle de kullanmaz zaten..
anca 2 ya da 3 farklı üstün olduğumuz maçlarda olursa moral düzeltme, güven kazanma maksadıyla kullandırılabilir..
M.Yasin Cakmak
24-04-05, 21:52
Yok Emre yanlis atiyor sola dogru atip bir de dis falso verirsen o top direge gider. Cunku koseye atmaya calisiyosun zaten. Kendisi de dedi, Besiktas macinda da bu macta da yanlis attim dedi.
Genco onun nedenini söyleyeyim, çünkü Sukur kariyerindeki 2. penaltıyı bu sene BJK'ye karşı kaçırdı.. ondan önce 1 tek penaltı var kaçırdığı(maçı hatırlamıyorum) onun dışında sayısız penaltıyı ki bazılarının hangi atmosferlerde atıldığını biliyorsun gole çevirdi ve gerçekten çok iyi penaltıcıdır.. bence yine güzel vurdu ama iki defadır şanssızlık mıdır nedir direğe gidiyor top.. ben olsam son 5 hafta artık Sukur'e kullandırmam penaltı, büyük ihtimalle de kullanmaz zaten..
anca 2 ya da 3 farklı üstün olduğumuz maçlarda olursa moral düzeltme, güven kazanma maksadıyla kullandırılabilir..
Bu sene 2 tanesi olmak uzere Hakan Sukur hayati boyunca 3 tane penalti mi kacirdi diyorsun?..
Parma git yat, kafan guzel galiba..
Parma Maniac
24-04-05, 21:56
yaa yine açılacak bu konu ama bi kere dış falso yok topta, ayağının içiyle kesme atıyor.. bu tip atılan 100lerce penaltı var, Hagi de hemen hemen bütün penaltılarını sol ayağının içiyle hafif keserek köşelere bırakırdı..
Parma Maniac
24-04-05, 21:59
Bu sene 2 tanesi olmak uzere Hakan Sukur hayati boyunca 3 tane penalti mi kacirdi diyorsun?..
Parma git yat, kafan guzel galiba..evet abi aynen öyle diyorum, bunu ilk de demiyorum, hatta ben kaçırdığı ilk penaltı olarak biliyodum BJK maçındakini.. bunu foruma yazdığımda arkadaşlar uyarmıştı daha önce kaçırmıştı bi tane diye.. hatırlıyorsan, şu şu maçlarda sayarsan 6-7 tane var diye sevinirim..
Milli takım hakan'ın kaçirdiği penaltı slovakya maci ahada link;
http://www.ozgurpolitika.org/2001/09/03/hab50b.html
Parma Maniac
24-04-05, 22:08
hemen ekleme yapıyım yazmamışım, tamamen Galatasaray kariyeri benim bahsettiğim..
Bursaspor'da ne yaptığını pek bilmiyorum, milli takım hafızam da pek iyi değildir zaten..
bu da 3-1 kazandığımız kocaeli maçında kaçırdığı penaltı
http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/98/08/23/spor/01spo.htm
Galatasaray-Kocaeli
Hakan bir penaltı daha kaçırıyor;
http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/98/08/23/spor/01spo.htm
google dan aratın hakan'ın kaçırdığı penaltılar çıkıyor işte sonuç olarak...
Bence çok iyi bir penaltıcı değil hakan...
Ama buna rağmen sorumluluk alması ve her penaltının başına geçmesi cesaretli olduğunu gösteriyor...
Zaten arsenal maçında attığı penaltı tüm penaltı gollerinde değer :)
Ray52Lewis
24-04-05, 22:20
Acayip bir hayal kirikligi idi yine bu mac...
Ilk yarim saat döküldük resmen, alakasiz penalti ile takim biraz uyandi ve pozisyonlar bulmaya basladi, nihayetinde de golü bulduk...
Ribery nin kendine güveni acayip azalmis, her mac oyundan alinmasindan olsa gerek, yine tam canlanip takimi biraz olsun sürüklemeye baslamisken adam kendisini tribünde buldu(!), Hagi´ye koskocaman bir YUH diyorum, ne yazik ki Ribery özel takintisi durumuna geldi, ne yaparsa yapsin kenara aliniyor...
90 dakika dökülen, adeta ayakta duracak hali olmayan Hakan´i oyunda tutup, Necati´yi cikarmasi da cabasi...
Kimse buldugumuz pozisyonlara bakip yanilmasin, acayip kötü durumdayiz, cok sayidaki top kayiplari, orta sahamizin belli olmayan varligi yoklugu, eskiden maclara cok hizli baslardik, o da yok artik, takimin havasi sönmüs, moral eksikligi fln diyorduk ya anladim ki alakasi yokmus...
Haftaya Malatya´da rüya biter...
Diyarbakır çok kötüydü biz de adeta gol kaçırma yarışına girdik. Necati çok gol kaçırdı ama pozisyonlara girmesi önemliydi çoğu pozisyonda hareketlenip girdi önüne düşmedi yani top. Hakan ise inanılmaz kötüydü maç boyunca tek olumlu hareketi bir tane pas attı galiba oydu. Bu arada Conse defansif olarak iyi ofansif olarak ise inanılmaz kötüydü özellikle dikkat ettik tüm kendisine gelen paslarda hemen yanındakine atıyor. Bazı pozisyonlarda ise inanılmaz kötü paslar attı hakikaten Brezilyalı mı değil mi düşündürüyor.
Orhan'ı beğendim solda iyi çalıştı Ayhan fena değildi, Sabri idare etti.
Hagi ise çok çok kötüydü, Önder abi'nin dediği gibi Ribery'i sanki çıkarmak için bekliyor adeta , yönetimin yaptığı transfer sorusu geliyor akıllara , inanılır gibi değil. İLk yarı organize 3 atağımız var 3'ünü de Ribery başlatmış ve sen bu oyuncuyu 45. dkda kenara alıyorsun sanki çok kötü oynamış da cezalandırır gibi.
KAbze ısınınca hepimiz birden söyledik kesin Necati çıkacak Hakan çıkmayacak diye. O dakikadan sonra zaten kontra yapacaksın topla gidebilen hızlı tek adamın var sen onu çıkarıp maç boyu adeta gezen, penaltıyı da kaçırıp zaten morali bozan Hakan'ı oyunda tutuyorsun , pes.
Hakan'ın penaltısına gelince biz tribünden net gördük penaltı falan değildi, gelirken de kaçıracağını tahmin ettik. Hakan'ın kariyeri boyunca iyi penaltı attığı pek söylenemez sadece Arsenal maçını hatırlıyorum ben zor penaltı olarak onun dışında birçok penaltı kaçırmışlığı vardır ki zaten çok penaltı atan bir oyuncu değildi.
http://www.milliyet.com.tr/1997/04/13/spor/gs1.html
http://www.milliyet.com.tr/1997/04/13/spor/gs.html
bu da istanbulspor maçında kaçırdığı penaltı linkleri
Parma Maniac
24-04-05, 22:28
bakın ben size yazıyım yıl yıl..
Terim öncesi Sukur çok penaltı kullanmıyor.. Falco, Kubilay ve Terim'den hemen önce Saffet özellikle penaltıları kullanan isimler..
Terim döneminden 2 yıl önce Sukur'un 2 penaltı golü var.. penaltılar Kubilay ve Saffet tarafından kullanılmış daha çok.. Terim'den 1 yıl önce yine tek bir penaltıcısı yok takımın, Saffet, Kubilay, Saunders gibi adamlar kullanıyor penaltıları.. bu sene yine Sukur 3 penaltıyla sanıyorum en çok gol atan penaltıcı olmalı..
Terim'in ilk senesinde 38 attığı sene 12 penaltı kullanıyor ve 12sini de gole çeviriyor ki bu büyük bir efsanedir zaten.. zaten sanıyorum o sene 16 tane penaltı kullanarak bir rekor kırmıştık.. 4 tane de Hagi'den var penaltı.. ondan sonra da Sukur ve Hagi dönüşümlü kullanıyorlar penaltıları.. yine de en golcü penaltıcımız Sukur oluyor.. mesela 16 attığımız sene Sukur'un bütün penaltıları gole çevirdiğinden eminim ama Terim döneminde özellikle diğer yıllarda kaç tane penaltı attık, kaçı olmadı onu kesin olarak bilmiyorum.. fakat benim hatırladığım(kim hatırlatmıştı burda kalmadı nicki aklımda, okuyan varsa çıksın) gerçekten bir tane.. bunun dışında 25 civarı penaltı var gole çevirdiği.. hadi 2 olsun, 3 olsun Galatasaray'da kaçırdıkları.. bence yine gayet iyi bir oran..
Parma Maniac
24-04-05, 22:55
bu arada en büyük tehlike bence Diyarbakır maçıyla ilgili şu oldu.. Fenerbahçe Trabzon'a puan kaybetmezse bi daha puan kaybetmesi çok zor.. Diyarbakır gerçekten berbat bir takım olmuş iyice, bunların eziklerden puan alması mümkün değil.. Ankara da öyle zor bir deplasman değil pek o da net bir şekilde görülüyor.. Trabzon bir şey yapamazsa eziklere şampiyonluk treni kaçar gibi görünüyor ki ben o maçtan da pek umutlu değilim açıkçası..
o maçı da trabzon kazanırsa bizim 2. olmamız zora girer. o maç berabere biter inşallah
Parma Maniac
24-04-05, 23:03
evet bence de beraberlik daha iyi.. hatta en iyisi.. bi kere takılmaları yetiyor zaten bize, yenilsinler ya da berabere kalsınlar.. ha 1 puana inmiş, ha 2 puana.. pek fark yok.. en azından haftaya yenersek Trabzon'la da açarız farkı, öyle bi güzellik olur.. ama işte diyorum ya umudum yok fazla.. biz de Malatya'yaya gidiyoruz.. o da zor maç.. kötü görünüyor yani her şey..
kritik anlarda ,final pozisyonlarda atılan penaltılarda göremediğimiz hakan (hep Ergün öne sürülür)nedense böyle durumlarda hemen topun başına geçiyor.,Frikiklerde Arifin topun başına geçtiği gibi.Yıllardır bu takıma bir penaltıcı seçilemedi.
Bugunku macta gercekten bir gol kacirma yarisi vardi. Ben cok sinirlendim maci izlerken, insallah ilerki haftalarda boyle olmaz. Ribery de hafif sakatligi oldugu icin ikinci yari alinmis olabilir, Sabri de sonucta o kadar kotu oynamadi. Cihan bizim takima layik bi futbolcu degil bence gun gectikce daha da kotuye gidiyor. Bugunun en sevindirici tarafi 3 puan almamiz oldu.
Parma Maniac ikimizde Hakan Sukur fanatigiyiz galiba. Bence Hakan in ölüsü hem ligde hem Avrupada 90 dakika oynar. Hakan bugun cok iyi degildi ama Necati ve Kabzeden de daha kotu degildi. Macin sonunda giderken taca cikmasi insani cildirtiyor ama Necati ve Kabzenin de topu kaleciyle karsi karsiyayken saga cekip pozisyonu kaybetmeleri en az o kadar cildirtti beni. Hakan in yaninda oynayan forvet her zaman cok sanslidir, gol atma ihtimali yuksektir cunku rakip Hakani tutmak zorundadir, Hakan rakip defansi yipratir, gerisi bos.
fenere gelince isleri zor cunku diyarbakir, ankara ve konya deplasmanlari var ve evinde trabzon ve bizle oynayacaklar. 4 macta iki beraberlik almalari halinde bizimle berabere bile kalsalar sampiyonlugu veriyorlar tabi bizimde diger maclari almamiz gerekiyor.. konya iyi takim, diyar ve ankara dusme hattinda ve tehlikeli takimlar, trabzonu soylemeye gerek yok bence haftaya fener defansinin isi cidden cok ama cok zorrr.
Karamsarliga kapilmaya hic gerek yok bu sene oyle ya da boyle sampiyonuz.
Oley oley oley oley
Sampiyon Cimbombommmm
Ulan Baran futboldan anlamadığın nasıl belli :moderator:
Oku da bilgilen diye yazdim :)
Prekazi maçtan sonra "Bu seneki kadroda ise bizdeki hırs yok" dedi.
Sanırım en önemli konu bu!
Çok kötü,hatta rezalet+laubali oynadığımızı düşünsem de Hagi'nin maç sonu söylediği "diğer takımların bizden iyi oynadıklarına inanmıyorum" açıklamasına da katılıyorum!
Bu akşam Song sahanın yıldızıydı bence ama ondan sonra en çok Sabri'yi beğendim.Nedenini anlamadığım şekilde Cihan'a boş olduğu pozisyonlarda bile pas atmamasına rağmen muhteşem paslar attı.Diyarbakırspor'un oyuna havlu atmasının nedeni Necati'nin golü değil de Sabri'nin varlığıydı bence!
Haftaya Malatya karşısında,hem de Malatya'nın solunda Murat Erdoğan gibi fizikman güçlü bir oyuncunun karşısına Sabri'yi koyar,
Ribery ise sol kanatta oynarsa rahat kazanırız bence.Ayhan'ın atılması bu yönden hayırlı oldu bence.
Sonrasında da bana göre şu anda en idel orta saha olan:
Ribery-Ergün-Ayhan-Sabri'ye döneriz inşallah!
Bu arada Orhan Ak ilk defa bir maçta bel hizasından yukarıda ve isabetli 2 tane orta yaptı!Biri gol oldu zaten :)
Can sen Ribery'nin solda oynayacağına inanıyor musun? Hasan Şaş oynayacak bariz haftaya biz de gerilim filmi izleyeceğiz hep beraber
Hakan Şükür'e de değineyim bari.
İyi oynadığı maçlar,daima golü düşündüğü maçlar oluyor!Aradaki fark çok bariz belli oluyor.
Tek topta golü düşündüğü zaman hem gol atma şansı artıyor hem de yeteneği bu düzeyde.
Penaltıyı güzel kullandı bence ama kaçmasının nedeni,
dönen topta defansın yetişeceğini bile bile hala kontrol etmeye çalışmasıydı.
kendine güvensizliği bu hareketiyle bile belli oldu.
Tabii endirekt serbest vuruş olacağını düşündüğü için topa dokunmaktan çekinmiş olabileceği ihtimalini yok sayıyorum!
Yasin'in değindiği pozisyon da Hakan Şükür için bu akşam kötü oynadığının göstergesiydi bence.Necati o pozisyonda golü kaçırdıysa bunun suçlusu Hakan Şükür'dü bence.
Halbuki bu akşam kötü oynadığını söylediğim Hakan Şükür vasat oynasa dahi ben 90 dakika sahada tutarım onu her maç!
Ribery'nin solda oynayabileceğini düşünmezdim ama Bjk maçında faydalı olabileceğini gösterdi.
Hem de bunu,senin ima ettiğin biçimde,en iyi Hagi görmüştür bence!Ve Hagi gösterdi bu gerçeği herkese!
İnatçı,dikkafalı vs. olduğuna inanmıyorum ben Hagi'nin.
Ribery solda oynamaz demedim yanlış anlama Hagi yüzde bin ihtimalle Şaş'ı oynatacak diyorum sadece. İnatçı dikkafalı olduğuna sen inanmayabilirsin tabii ama sahada izlediklerimiz pek bunu söylemiyor maalesef.
Parma Maniac
25-04-05, 00:03
bsasmaz evet cok severim Sukur'u :)
Ben de diyorum ki,
haftasonu kim hazırsa,ki şu anda Ribery hazır gözüküyor,Hagi onu tercih edecektir,etmelidir.
Murat Erdoğan'ın karşısında Ribery'i oynatmamalıdır,Ayhan olsaydı bile!
Ama asıl demek istediğim,
"Ribery solda oynar" demenin sebebi Hagi'dir.
Hani o inatçı(!) Hagi,maç içerisinde gelişen koşullarda herkese mantıklı gelebilecek değişiklikleri yapmak yerine,Ribery'i sola koyarak aslında inatçı olmadığını o zaman göstermişti bence.
Gerçi haftaiçi gelişen koşullarla birlikte yapacağı tercih,
maalesef bu tarz söylemleri beraberinde getirecektir yine,her ne karar verirse versin!
Namelessonegs
25-04-05, 02:14
Ataya aynen katılıyorum..Kesinlike Hasan Sas oynıycak sol kanatta...Ribery belki 11 bile baslamayacak..Hagi'nin bazen ne yaptıgını anlamak gercekten cok zor!
trabzon umarım feneri yeneblir.
fenerbahçe bu maç yenilirse 3.lüğe kadar yolu var aha buraya yazıyorum.
bu arada fb maçlarında en az fb kadar şansımız olduğunu düşünüyorum.Bir çok oyuncumuzun, bulamadıkları boşlukları bu maçta bulacağından eminim.
Ve evet bir isim var ki, özellikle 33.haftanın yıldızı olacak..
Hasan şaş.. 33.haftada artık son kıyağını yapacak bizlere.
bunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Hasan Şaş konusunda cok beklersin diyorum reallion'cım :) Ben kestim umudu O'ndan artık..
Maca gelince..
Öyle ahım sahım oynamadıgımız ama oldukca garanti ve saglamcı oynadıgımız bir mactı..Rahat 9-10 net pozisyona girdik; kalemizde pozisyon vermedik..
*Hagi'nin Ribery alması büyük bir hataydı kanımca..
* Hakan Şükür üst üste 2 haftadır sezonun en kötü futbolunu oynuyor..Acilen toparlanması lazım..
* Necati gol attı, ama anlamsız bir sekilde, o zımba gibi sutlarına alıstıgımız adam sut ozelligini kaybetmis gibi..Vurması gereken yerde vurmuyor, calım atmaya calısıyor..Bu laubalilik de degil artık; farkli bir futbol kimligine bürünmeye calısıyor, gereksiz bir sekilde..
*Hasan Kabze'nin ilk 11'in daimi ismi olabilecegini düsünmüyorum..Cok acemi henuz ve top kontrolunde buyuk sorunlar var..Ama takım icinde her zaman olması gereken, girdi mi ortalıgı karıstıran, sürekli gol sansı olan iyi bir yedek santrafor..
* Kimse soylememis sanırım ama Tomas sakatlanıp cıktıktan sonra giren Bülent de kendi adına sezonun en iyi futbolunu oynadı..Kritik müdahalelerde, pozisyonları daha baslamadan bitiren hep Bülent'ti..Tebrikler Kaptana..
* Ayhan bence macın bizim adımıza en gayretli ve iyi ismiydi..Haftaya olmaması büyük eksiklik..
* Conceiçao'ya verilen paraya yazık..Bu kadar bir sey yaparmıs gibi gozukup de hic bir sey yapmayan adam az bulunur..
Bana gore ideal orta saha;
Sabri- Ayhan-Ergün-Ribery seklinde olmalı..
Ve ya dünkü mac gibi maclarda, Sabri'nin yerine Necati oynatılıp, Hasan Kabze-Şükür ikilisi ile üclü forvet denenebilir..
Haftaya ise Şaş eger macın basında öne gecersek faydalı olabilir; deplasmanlarda ayagımızda top tutmakta zorlandıgımız anlar oluyor ve Şaş buna care olabilir..Ama aksi durumda sacımızı basımızı yoldurabilir..
o maçta (hırsınında katkısıyla) döktüreceğini düşünüyorum Şaş'ın..
Ama ilk 11'de başlaması mı yoksa sonradan girmesi mi daha etkili olur emin değilim. Ama eminim o maçta çok faydalı olacak(özellikle 33.hafta)
Takım olarak çok iyi oynadık özellikle Conceicao mükemmel oynadı. Necati de çok istekli ve arzuluydu.Golü de çok şıktı. Orhan Ak'da da inanılmaz bir yükseliş var bu sene. Çok iyi bir sol bek kazandık. Ribery ilk yarı çok etkiliydi 2 gollük orta yaptı ama Hakan değerlendiremedi. İkinci yarı neden oyundan alındı bilemiyorum. Sabri de oyuna girince çok iyi performans gösterdi ki ben onun ilk 11'de oynaması taraftarıyım. Orta ikili Conceicao-Sabri olmalı solda Ergün sağda Ribery olmalı.
Yapma be Gökhan farklı maçlar mı izledik, bence sen bir kere çıplak gözle izlemelisin Conse'yi top bizdeyken adam resmen rakip oyuncuların arasına gizleniyor, pas yeteneği top tutma adam geçme hiçbiri yok dümdüz bir oyuncu. Yazık Batista bundan on kat iyiydi.
Conce cok faydali bir oyuncu, takimin gizli kahramanidir, iyi ki almisiz keske bi tane daha ondan olsa da ergün ün yerinde oynasa. saidoo vardi ondan da faydalanamadik ne yazik ki!
Ata önemli olan top rakipteyken Conceicao'nun ne yaptığı ve bu işi de iyi yapıyor bence. Akınları iyi kesiyor. Tehlikeyi büyümeden önlüyor topun olduğu her alanda var. Bence faydalı bir oyuncu.
Ben böyle düşünmüyorum top çıkaramayan önliberoya 2 milyon euro verilmez, verilmemeli. O dediğin işi yukarıda bahsettiğim üzere Batista da gayet iyi yapıyordu. Hatta B. Akın bile yapıyordu. Tehlikeyi büyümeden önlüyora da pek katılmıyorum bu sadece 1 adamla hücum eden Diyarbakır karşısında olsa gerek zira Sebat maçında kalemizde neler olduğunu hep beraber gördük.
Ben bırseyı anlamıyorum..
Hadı deplasmanda kontrolluyuz ıyı guzelde barı kendı sahamızda 2 on lıberodan bırını kenara cekıp forvette Hasan-Hakan onların hemen arkasında Necatı oynasa ınanın cok daha ıyı oynarız.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to