Tüm Versiyonu Göster : DenizFeneri....
arkadaşlar;
www.denizfeneri.org
adresinde 1001 çocuğun hayalini gerçekleştirmek için kampanya başlatılmış..
Eminim ki oraya vereceğiniz küçük paralar sizi zor durumda bırakmaz ama zor durumda olan bir çocuğa mutluluk olabilir...
Bizler şanslıyız Allah rızkımızı bol vermiş.. yarın az vermeyeceğini bilemeyiz.. onların yerinde bizde olabilirdik..
Hadi bakalım....
:melek:
* Mektubu
Galatasaray'ın şampiyon olmasını ve bir Galatasaray formamın olmasını istiyorum. İnşallah Galatasaray şampiyon olur. Ben de Galatasaray formamı giyip bunu kutlarım.
gelde yardım etme.
vallah siteye girdim icim parcalandi..... :agla: :(
UmBeRtO GS
15-04-05, 12:54
Yazık çok yazık... :agla:
Keşke elimden gelse hepsine yardım edebilsem :agla:
UmBeRtO GS
15-04-05, 13:14
Cotchito ben senin yazdığın çocuğa biraz yardım ettim, başkaları da yardım etsin de zavallının isteği gerçekleşsin... :agla:
bende ediyorum kaancım şimdi...Biraz iş vardı elimde fırsat olmadı hemen bende para gönderiyorum...
Galatasarayi.com forumu olarak galatasaraylı minik kardeşimize bir forma verelim haydi arkadaşlar...Ufakda bir yardım bekliyoruz...
Gercekten insan elinden gelen ufak da olsa bi yardımda bulundugunda manevi yonden bi rahatlama hissediyor..Deniz feneri onlara ulasmamız için bir basamak..Hesap numaraları vardı simdi hatırlayamayacam havale masrafı alınmıyor..Elimizde olsa hepsine bi faydamız olsa :(
UmBeRtO GS
15-04-05, 13:36
Yardım etmek isteyenler kredi kartıyla da yardımda bulunabiliniyor...
UmBeRtO GS
15-04-05, 13:45
Şimdi araştırdım bu site Fetullah'ın sitesi, umarım bu paraları alıp çocuklara teslim ediyorlardır...
Bengü Cakmak
15-04-05, 13:50
Şimdi araştırdım bu site Fetullah'ın sitesi, umarım bu paraları alıp çocuklara teslim ediyorlardır...
tabiki ediyorlardir kaancim.... deniz feneri yeni bir organizasyon degil yillardir var o yüzden süphen olmasin
Deniz feneri çok güzel bir oluşum..Yılladır ynaılmıyorsam tgrt de program yapıyolar...Ve binlerce kişiye yardım eli uzattılar...Hiç merak etmeyin...
Gönül rahatlığıyla yardım yapabilirsiniz...
Evet KAnal 7 de programları vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum..Ben de ilk basta oyle dusundum umarım paralar yerine ulasıyordur diye ama Bengunun de dediği gibi yıllardır var olan bi kuruluş..
Havale nası göndericez arkadaşlar sitede bulan varmı hesap numarası falan ben arıyorum bulamıyorum?
UmBeRtO GS
15-04-05, 14:14
Seç para göndermek istediğin çocuğu üstüne tıkla
Banka Havalesiyle
Ad Soyad:
Telefon: ( )
E - mail:
Tutar: YTL
Gönderdiğiniz Banka: Seçiniz -> Garanti Akbank Yapı Kredi Anadolu Finans
İşlem Tarihi:
yazıyor oradan yolluyorsun
abi hesap numarası lazım bana...
Havale yaptım yalnız yanlış bankayı seçtim galiba...Bakalım ne olacak.
:dikkat:
Gercekten paralar cocuklara mi gidiyor, iyi takip etmek gerekiyor.. Zira bu herifin Amerika'da Turk cocuklari icin nice ilkokul, ortaokul, lise actigindan Amerika'da yasayan her Turk bireyinin haberi vardir.. Okullarinda cocuklarin beyinlerini yikayip, Anti-Ataturkculugu empoze etmekten baska bir halt yemiyorlar..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to