Tüm Versiyonu Göster : Daum'un Alternatifi Terim
Daum'un alternatifi Terim
F.Bahçe yönetimi Alman hocaya sahip çıkar gibi görünse de tedbiri elden bırakmadan arayışlarını sürdürüyor. Daum ile yolların ayrılması halinde adaylardan biri Fatih Terim.
Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Christoph Daum'a sahip çıksa da, Alman teknik adamın ülkesine yaptığı ziyaretler ve Köln ile anlaştığı dedikoduları kafaları karıştırıyor. Daum'un 2006'da Alman Milli Takımı'nın başında olma hayali de sarı-lacivertli yönetimi tedbirli davranmaya itiyor. F.Bahçe yönetiminin muhtemel bir ayrılık durumunda şimdiden olasılıkları tartıştığı ve Fatih Terim için zemin yokladığı iddia ediliyor. Sezon başında Almanya kampında Daum'un yönetim hakkındaki açıklamalarından beri tarafların yıldızı bir türlü barışmadı. Hatta takımın istenen futbolu bir türlü oynayamaması nedeniyle uçurum sürekli açıldı. Aziz Yıldırım yönetiminde Terim'in ismi daha önce de gündeme gelmiş ancak camia içinden gelebilecek tepkilerle Terim ve ailesinin de buna soğuk bakması operasyonu önlemişti. Terim'in büyük kızı Merve'nin "Anneme ve bize küfür eden taraftarların takımına nasıl gidersin baba?" sözleri de o dönemde medyaya yansımıştı. Tüm bunlara karşın Terim'in bir süredir takım çalıştırmaması, futbol dünyasına iddialı bir şekilde girmeye hazırlanması ve Avrupa deneyimi Terim'den yana tavır koyan F.Bahçeliler'in iştahını kabartıyor. Bu grup "Tribünler Terim'i kabul etmez" diyenlere "Mustafa Denizli için de öyle denmişti. Ama Mustafa Hoca kendini kabul ettirdi. Terim de ettirir" görüşünü dile getiriyor.
sabah.com.tr
Söz konusu bile olabilecegini düsünmüyorum..
Pek sanmıyorum olacağını ben de.. FB'de Terim ismi infial yaratır.
Terim'in de o bir zaman hic susmadan yarım saat kızı Merve'ye edilen küfürleri yutabilecegine inanmıyorum..
Yani iste Galatasaraylılıgından vazgecse dahi, sadece bu bile onu engeller..
Fenerbahçe camiası bir Mustafa Denizli tecrübesi yaşadıktan sonra bu girişime izin vermez...
Renklere mal olmuş isimler vardır. Terim'de Galatasaray camiası için fazlası ile mal olmuş adeta bütünleşmeştir...
Sonuç olarak yaş bir ihtimal...
M.Yasin Cakmak
12-11-04, 18:54
Balon...
JackDaniels
12-11-04, 19:08
Terim 'i bazıları ile karıştırmasın medya....
Belki ismi benziyo olabilir, ama O'nun yüreği Galatasaray sevgisiyle dolu!
Serkan1905
12-11-04, 19:47
pardon ama YUH yani..
terimde fenere giderse daha ben takim filan tutmam...
bide büyük kaptanla krali alsalardi...
futbolda hersey olur,paranin yüzü sicaktir...terim bile hayir demez..
Bana biraz sansasyonel bir haber gibi geldi.. Ne fener yonetimi terim kadar antipati yaratabilecek bir hocayi getirecek kadar umitsiz bir durumda (sportif acidan), ne de zaten boyle karamsar bir hava olsa da Terim'in bunu cozecegine eskiden olan guven var.. Fener icin cok sacma ve riskli bir transfer olur, deli degillerse hic girmezler boyle bir ise..
Terim'in ise en gec gelecek yil sonuna kadar bir is bulmasi lazim, yoksa hem iyice futboldan uzaklasacak hem de unutulacak..
Omur The Little Big
13-11-04, 00:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sadece....
Parma Maniac
13-11-04, 00:58
Bana biraz sansasyonel bir haber gibi geldi.. Ne fener yonetimi terim kadar antipati yaratabilecek bir hocayi getirecek kadar umitsiz bir durumda (sportif acidan), ne de zaten boyle karamsar bir hava olsa da Terim'in bunu cozecegine eskiden olan guven var.. Fener icin cok sacma ve riskli bir transfer olur, deli degillerse hic girmezler boyle bir ise..
herkes Fener'den giriyor da olaya Sheva sence Terim kabul edecek mi ki böyle bir teklifi Fenerbahçe konuşuluyor.. yıllık 5 milyon verseler olmaz, daha önce verdiler olmadı.. akıllandılar artık..
Bengü Cakmak
13-11-04, 00:59
subatta daumla sözlesme imzalanacak... terim falanda gelmez
Omur The Little Big
13-11-04, 01:26
Biz UEFA'yı aldığımız sene Şadan Kalkavan ve Selim Soydan canlı yayında Fatih Terim'e ağladılar da o zaman gitmedi.Şimdi tutup gider mi allah aşkına?
Parma tam olarak kabul edip etmeyecegi konusuna deginmedim ama en gec 2 sene icinde takim bulmasi gerektigi fikrimin arkasindayim..
Terim kabul eder mi etmez mi bu cok zor bir soru.. Biz kalipsiz fatih akyel'e bu kadar tepki koyabiliyorsak (ki fenerliler bu konularda cok daha yaygaracidir) taraftarin bu transfere izin vermesi cok zor.. Bir mucize oldu ve istemeye istemeye de olsa kabul ettiler diyelim, Fatih Terim fenere gider mi? Gercekten cok zor bir soru.. Maddi kaynak var, turkiye icin birkac takviye ile rahatlikla sampiyonluga oynayacak bir kadro var, yonetim getirirse esek gibi uzun donem destek vermek zorunda, yani aleyhte bir kosul yok.. Bir yandan da Terim'in Galatasaray'a bir gun TD olarak donme sansi cok zayif ve avrupa'da piyasasi da dusuyor gun gectikce.. Bu adam TD'lige donecekse ya uc buyuklerde ya da milli takimda olacak demektir.. Bence Terim 2006 sonrasi milli takimi devralacaktir.. Asil soruyu kaytardim ama cidden bir karar veremedim, karar verememekte bu konuda 50/50 bir ihtimale tekabul ediyor ;)
Parma Maniac
13-11-04, 02:10
walla ben kesinlikle öyle düşünmüyorum.. bu adam defalarca kendisine sorulan sorulara biz hiçbir zaman o kadar profesyonel olamadık derken ve kendisine önerilen çok büyük paraları zamanında reddettiği bilinirken..... bilemiyorum yani :)
Fatih Terim'in konumu ayri..
Fatih Terim'in gs den ayrilirken israrla "GS teknik direktorlugu bundan sonra benim icin bitmistir; donusu asla olmaz" dedi. Hepsinde de teknik direktorlugunun bittigini belirtti gs de..
Dolayisiyla; amacinin yonetime girmek oldugu acik..
Gs yonetiminde basarili olmasi durumunda baskanliga kadar gidecek bir sansi vardir.. Bu sansi fenerden alacagi 2-3 milyon icin degisecek kadar "basit" dusunen biri degil diye dusunuyorum Terim..
Bunun yaninda elbette ; fb taraftarinin tepkisi vs de eklenmeli
terimin ne baskan olma sansi vardir ne de fenere gitme sansi bana gore.
klupteki galatasaray lisesi agirligini kirmasi mumkun degil.
fenerbahceye gitme ihtimaline ise tamamen guluyorum
Mid-life Crisis
13-11-04, 14:29
bugunde lazio kancayi takmis sozde terime
bakalim terim bir yere imza atana kadar daha ne kadar balon haber gorecegiz
lazio falan filan teklif getirmez sanirim terime.bunlarin cikma sebebi de terimin su ana kadar hicbiryere imza atmayisi.
2000 yilindan beridir pek basarili degil fatih hoca. fiorentinada guzel seyler yapiyrodu ki onlari da birakti ve o gunden beri de cizgisi hep asagiya dogru seyretti.
fiorentina bile ona guvenip takimin basina tekrar getirmedigine gore durum fatih hoca acisindan zor demektir.
insallah eski gunlerini tekrar yakalar gururumuz olur ama zor geliyor bana
onun acisindan en iyimser ihtimal alman liginin orta sira bir takimi veya italyanin dusmeme mucadelesi veren bir takimi falan.
Söz konusu haber şu:
Fatih Terim’e ‘Lazio’ kancası
Reha ERUS
Fatih Terim’in adı şimdi de Lazio ile anılmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde eski takımı Fiorentina’ya gitmesi gündeme gelen Terim’in İtalya Ligi’nde zor günler geçiren Roma kulübünün başına getirilebileceği iddia edildi.
Corriere Dello Sport manşetten verdiği haberde, futbola aç Fatih Terim’in zor durumlarda kendisini ateşe atmayı sevdiğini, bu nedenle de Lazio’lu yöneticilerin ve özellikle başkan Lolilto’nun dikkatini çektiği ifade edildi.
Gazete, Terim’e alternatif ismin Eugenio Fascetti olabileceğini duyururken, Lazio’nun olası bir yenilgi alması halinde teknik direktör Caso’nun gönderilmesinin engellenemeyeceğini yazdı. Gelecek yeni antrenörün takıma kaybedilen dinamizm ve gücü tekrar aşılamak zorunda kalacağını yazan gazete ‘İmparatora kalsa yarın işe başlar’ yorumunu yaptı.
bence de imparatora kalsa yarin hemen baslar hem de para almadan
inanilmaz gurur kirildi fatih hocanin su son 2-3 senede. kariyerini parlatmaya o kadar acki. biz de en az onun kadar heyecanla bekliyoruz yeniden dogusunu.
Bu arada ben mi yanlıs hatırlıyorum, Terim Fiorentina'dayken, Lazio macında Taliban Terim pankartı acmamıslar mıydı Laziolu taraftarlar?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to