PDA

Tüm Versiyonu Göster : Filmler

victory
12-11-04, 16:28
Çogumuz sinema veya dvd yoluyla film seyrediyoruz. herkes beğendigi veya begenmedigi filmleri buraya yazarsa filmleri izlemeden önce bi nevi referans olur. Eski filmleri ve vizyon filmlerini burada tartışarak birbirimize fikir verebiliriz.
Bu akşam GORA yı izleyeceğim film sonrası görüşlerimi burada belirtirim.

Swing
12-11-04, 16:31
Cesaretin varmı aşka ?
Guillaume Canet - Marıon Cotıllard

Jeux d'enfants ;) (Manyak güzel bi film )

Parma Maniac
12-11-04, 16:34
Collateral'a hala gitmediyseniz kaçırmayın..

gian
12-11-04, 16:43
Collateral harika bir film..Mutlaka izlenmeli..Özellikle diyaloglar süper..

En son Kral Arthur'a gittim..Yani kahramanlık oykuleri anlatan her filmi severim, o yuzden bunu da sevdim..Ama oyle ahım şahım bir film degil degerlendirmek gerekirse..Bir de kucuklukten beri bildigim Kral Arthur efsanesine farklı yaklasmıslar..Bu da biraz itti beni..

Sonra yeni güzellik abidesi ilan edilen Kiera (soyadını hatırlayamadım simdi) bana hic de oyle aman aman güzel gelmedi..

Bir de orjinal hikayede Lancelot cok yakısıklı bir adamdır ve Kral Arthur'un sevgilisiyle de birlikte olur..Bunu atlamıslar :)

En hosuma giden karakterlerden biri Bors biri de Saksonların Kralıydı..Bunu da belirtmeden gecemeyecegim..

arat44
12-11-04, 17:57
bi kac ay sonra the grudge gelicek...

manyak bir korku filmi...

daha dogrusu japon versiyonu mukemmel "ürkünç"...

tamamen izlemeye cesaret edemdim hala...

silivride bos evde yalnız izlenmiyordu...

izleyen herkes cok guzel diyor...

korku sevenlere duyurulur...

sanırım 3 filmden olusuyor toplam seri...

haftaya alıcam arkadasımdan tamamını...

isteyen olursa alırsınız benden...

Genco
12-11-04, 18:44
En son Alfie diye bir filme gittim ondan evvelde The Grudge diye bir korku filmine.. Ikiside birbirinden berbatti..

arat44
12-11-04, 20:11
ju-on un amerikan versiyonu the grudge iste...

bok etmisler o zaman...

Genco
12-11-04, 21:27
ju-on un amerikan versiyonu the grudge iste...

bok etmisler o zaman...

Bok etmemisler agzina yuzune etmisler resmen..

Bengü Cakmak
13-11-04, 00:30
Yasin suan GORA 'yi izlemekte :) bakalim begenecekmi :) merakla bekliyoruz :) :lol:

seyko
13-11-04, 00:34
my favs:
Matrix 1-2-3
Jay and Silent Bob strike back
Dogma
Kill Bill Volume 1 & 2 (both uncut)
Spaceballs
Man on Fire
Soulplane

Omur The Little Big
13-11-04, 01:15
Abi sakın kimse izlemeden replik filan geçmeyin topiğe GORA'yla alakalı.Tüm tadı kaçıyor filmin çünkü daha izlemeden.Ben bilet bulabilirsem haftaya cuma akşamı gitmeyi düşünüyorum kısmetse.

Bengü Cakmak
13-11-04, 01:42
yok abi, gidenler tabikide herseyi anlatmasinlar elbette... ama begendilerimi yada kötü buldukleri seyleri belirtsinler bence

kral1905
13-11-04, 01:48
goraya gidip para harcamayin diye yaziyorum;
filmin sonununda hulya kocyigit erol tas tarafindan olduruluyor.
ayhan isik'a kavusamiyor:(

Bengü Cakmak
13-11-04, 01:49
goraya gidip para harcamayin diye yaziyorum;
filmin sonununda hulya kocyigit erol tas tarafindan olduruluyor.
ayhan isik'a kavusamiyor:(

kral gitmis olamazsin :lol:

Carmelo
13-11-04, 02:17
Goraya gidemedim hala ya.

Omur The Little Big
13-11-04, 02:19
İlk 4 günün biletleri Türkiye genelinde satılmış.Bu akşam da ATV ana haber'de filmin çoğunu gösterdiler sağolsunlar. :evil:

Bengü Cakmak
13-11-04, 02:21
İlk 4 günün biletleri Türkiye genelinde satılmış.Bu akşam da ATV ana haber'de filmin çoğunu gösterdiler sağolsunlar. :evil:

yok be abi, 2dk lik fragman di o

NAVAJO
15-11-04, 21:02
motorsiklet günlüğü

herkese tavsiye ederim....

victory
16-11-04, 00:08
bayram öncesi 'Saw' ı izleme imkanım oldu. yönetmenin ilk filmi olduğundan dolayı bazı hatalar olsa da oyuncular bazı sahnelerde acemice hareket etmiş olsalar da son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi. özellikle de final sahnesiyle beni 5 dakika kadar koltuğa yapıştırdı. herkese tavsiye ediyorum.
bu da web sitesi
http://www.sawmovie.com/

Crohn
16-11-04, 02:25
En son 21Gram'ı sinemada izlemiştim.Ama onun üzerine evde bir sürü div-x izledim..
Benim en çok sevdiğim filmlerin başında Donnie Darko geliyor,daaha sonra Requiem for a dream,Natural Born Killers, THe Hours...Bu şekilde sürüp gidiyor :shock:

minique
16-11-04, 03:40
pinar'in yazdiklarina ek bi de trainspotting'i eklemem gerek:)
ask filmi diyince de varsa yoksa notting hill

JORDAN
16-11-04, 03:55
BORN IDENTITY2,
MAN ON FIRE,
COLLATERAL,
SHARK TALE,
SPIDERMAN 3

Son zamanlarda IZLEDIGIM EN GUZEL FILMLER.Ozellikle Denzel W. filmi...

Genco
16-11-04, 20:38
2 hafta evvel Saw'i izledim. Bugunku Hincal'in yazisinda da Hincal bahsetmis biraz.. Turkiye'de ki adi "Testere"ymis (ne alaka ise).. Mutlaka gidin muthis bir film..

2 gun evvel de Bridget Jones'a gittim. Salakca bi film, tavsiye etmem..

arat44
16-11-04, 20:42
donnie darko'yu sevenler icin mujde vereyim o halde...

donnie darko'nun yonetmeni Richard Kelly, yine donnie darko tadında bir film cekiyormus...

Southland Tales...

basrolde,Sarah Michelle Gellar var...

sarah M.G. film icin "filmi anlatmam cok zor, yani düsünün, biri Donnie Darko'yu seyretememisse ona nasıl anlatırsınız? Bu da oyle bir sey." seklinde bir acıklama yapmıs...

agzım sulanmaya basladı...

haberin tamamı... Southland tales (beyazperde.com) (http://www.beyazperde.com/haber/5217)