Tüm Versiyonu Göster : MAZİ TESTİ (puanları alalım)
http://www.anilarim.net/mazi/test.asp
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 220 puan aldınız.
SONUÇ:
Harika. Soruların çoğuna doğru cevap verdiniz. Böylece olgun ama ufak, önemsenmeyecek hafıza problemleri yaşadığınız da bir gerçek. Ama canınızı sıkmayın ve sitemizin tadını çıkartın, bundan zevk alacağa benziyorsunuz.
:mrgreen:
Bengü Cakmak
12-11-04, 12:25
hahhahah hafisa problemleri dememk :) dur bakalim bende ne cikacak :)
Bengü Cakmak
12-11-04, 12:40
vall birsey bilemedim demem yeridir ne bu ya :lol:
Rezil oldum :)
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 90 puan aldınız.
SONUÇ:
Fena değil. Ordan burdan duyduğunuz bir takım şeylerle iyi idare ediyorsunuz. Ama öğreneceğiniz daha çok şey var. Gençsiniz, güzelsiniz, vaktiniz var. Çalışın ve öğrenin. Ya da bilmiyorum belki o kadar da genç değilsiniz de hafızanız berbat. Biraz zeytinyağlı beyin yiyin bence.
M.Yasin Cakmak
12-11-04, 12:43
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 170 puan aldınız.
------------------------------
24 yaşına göre baya iyi:)
Bengü Cakmak
12-11-04, 12:45
yasincim uyaniklik yapma :) altta yazanida copy leyecektin :)
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 230 puan aldınız.
SONUÇ:
Harika. Soruların çoğuna doğru cevap verdiniz. Böylece olgun ama ufak, önemsenmeyecek hafıza problemleri yaşadığınız da bir gerçek. Ama canınızı sıkmayın ve sitemizin tadını çıkartın, bundan zevk alacağa benziyorsunuz.
Gıcık Şey !!! Ben bu testi yakmazsam nolayım.Bunların çoğunu bilmek iyi mi kötü mü tartışılır.Ayrıca hafıza problemim yok soruların hepsini maalesef doğru yanıtladım.
http://www.anilarim.net/mazi/test.asp
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 220 puan aldınız.
SONUÇ:
:mrgreen:
hocam bu testle 30 yaş ve üstü üyelerde ortaya çıkıyo galiba :lol:
Evet yaşlarda ufak ufak ortaya çıkmaya başladı ;)
SONUÇ:
Güzel. İyi bir puan aldınız. Bir takım kıpırdanmalar olduğu bir gerçek ancak unuttuğunuz şeyler de var hani. Yaşlı sayılmazsınız ama civ civ de değilsiniz. Neyse biraz takılın bizim sitede belki hatılayabileceğiniz birşeyler çıkar.
:lol: Unuttuklarımı Alzheimer'ime sayalım en güzeli...
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 90 puan aldınız.
SONUÇ:
Fena değil. Ordan burdan duyduğunuz bir takım şeylerle iyi idare ediyorsunuz. Ama öğreneceğiniz daha çok şey var. Gençsiniz, güzelsiniz, vaktiniz var. Çalışın ve öğrenin. Ya da bilmiyorum belki o kadar da genç değilsiniz de hafızanız berbat. Biraz zeytinyağlı beyin yiyin bence.
:)
Bob Marley
12-11-04, 15:34
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 210 puan aldınız.
SONUÇ:
ben bi dinazorum
SONUÇ:
[hr:8898af93bd]
24 soru var heralde her biri 10'ar puan.. Hangisini yanlis yaptim ki acaba :)
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 240 puan aldınız.
SONUÇ:
Muhteşemsiniz. Harika bir hafızası olan ama artık yaşı kemale ermiş birisiniz. Bütün sorulara doğru yanıt vererek inanılmaz bir performans sergilemiş oluyorsunuz. Bu arada hatırladığınız diğer şeyleri de bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.
---------------------------------------------------
maalesef acı gerçek çocuklar
hepsini bildim. bilmekten de öte sorulan her şeyi net hatırlıyorum.
hakkınızı helal edin gitme vakti yaklaşıyor galiba :)
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 210 puan aldınız.
SONUÇ:
Bu kadar eskidik mi ya... :(
Omur The Little Big
13-11-04, 03:08
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 160 puan aldınız.
SONUÇ:
Güzel. İyi bir puan aldınız. Bir takım kıpırdanmalar olduğu bir gerçek ancak unuttuğunuz şeyler de var hani. Yaşlı sayılmazsınız ama civ civ de değilsiniz. Neyse biraz takılın bizim sitede belki hatılayabileceğiniz birşeyler çıkar.
SONUÇ:
Muhteşemsiniz. Harika bir hafızası olan ama artık yaşı kemale ermiş birisiniz. Bütün sorulara doğru yanıt vererek inanılmaz bir performans sergilemiş oluyorsunuz. Bu arada hatırladığınız diğer şeyleri de bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.
---------------------------------------------------
maalesef acı gerçek çocuklar
hepsini bildim. bilmekten de öte sorulan her şeyi net hatırlıyorum.
hakkınızı helal edin gitme vakti yaklaşıyor galiba
:lol:
Onder abi bozma moralini, hazirlayan bence netteki yas ortalamasini 15 falan almis.. En fazla 30 yasinda olanlar rahatlikla hatirlar bu sorulari.. Ben bazilarini hatirlamadim ama yillarin test tecrubesi tabi cevaplardan eledim :)
SONUÇ:
Kötü, çok kötü. Daha çok gençsiniz. Öğreneceğiniz o kadar çok şey var ki. Bence gidip biraz ebeveynlerinizle görüşün, ya da sitemize bol bol takılın. Böylece geçmiş günler hakkında bilgi sahibi olur buralarda hava atabilirsiniz.
:) daha gencim zamanla ögrenicem ..forumun yasli amacalarina,teyzelerine bi danisalim,bize eski günleri anlatsinlar :)
Serkan1905
13-11-04, 06:48
Testimizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Tam tamına 130 puan aldınız.
SONUÇ:
puha ha :D . gercektende sagda soldan duyma..
ama ne diyor: güzelsiniz! bravooooo...
190
yazıyı yapıştırmicam aynısı zira! ;)
SONUÇ:
:roll:
UmBeRtO GS
22-11-04, 02:22
SONUÇ:
19 yaş için iyi çünkü hiç bilmediğim sorular vardı... :)
SONUÇ:
Harika. Soruların çoğuna doğru cevap verdiniz. Böylece olgun ama ufak, önemsenmeyecek hafıza problemleri yaşadığınız da bir gerçek. Ama canınızı sıkmayın ve sitemizin tadını çıkartın, bundan zevk alacağa benziyorsunuz
oy oy oy..
buyuk ihtimalle harikalar kumpanyasi sorusunu kacirdim. yaslanmisiz yahu, niye bildim ki ben bu sorulari simdi?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to