PDA

Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray-Fenerbahçe (Basketbol)

gian
02-04-05, 20:40
Tuborg galibiyetinden sonra sıra geldi Fenere..

İnsallah yenecegiz bunları..

Salon daha belli degil..

İsi olmayan, müsait olan herkesin gitmesi gereken bir maç..

savatage
02-04-05, 20:47
Tansiyon yükselir inşallah!
Gerekirse maç tamamlanmamalı!

Olaylar tek taraflı olmayacağı için tek zararlı biz çıkmayacağız!
ama muhtemel bir küme düşme durumunda oyuncular hırslanacak ve futbol açısından da faydalı olacaktır bence!

Sadece sahada oynanırsa,
tıpkı onların bize senelerdir yaptığı gibi,
kağıt üstünde kaybetme ihtimalimizin yüksek olduğu bir maç çünkü!

Gerekirse silahlar gösterilsin Fb taraftarına çünkü anladıkları yol bu!

Eğer bunlar yaşanmayacaksa da Özhan Canaydın maça gelsin ve sonuna kadar izlesin(destek versin)!
Belki o zman kazanma şansımız,basketbol oynayarak da olabilir!

02-04-05, 20:49
Bunları yenersek çok süper olacak , o yüzden herkes gitmeli bu maça.

gian
02-04-05, 20:52
Macın Ahmet Cömert'te mi İpekci de mi olacagı da onemli bir konu..

Ahmet Cömert'te olursa aslında daha rahat bogabiliriz bunları..

Genco
02-04-05, 21:21
Insallah futbol takiminin maciyla ayni gune denk gelmez.. Gelse bile basket maci tercih edilmeli..

Haydi maca :alkis:

3
03-04-05, 03:32
"Gerekirse silahlar gösterilsin Fb taraftarına çünkü anladıkları yol bu! "

böyle bi yaklaşımın sporla uzaktan yakından bir ilgisi yok. galatasaray'ın değerlerinde bu yoktur. fenerbahçenin ülkücü mafyayla olan ilişkisi, saldırganlığının temeli olabilir. ama temelleri bir kültür yuvasına dayanan bi spor kulübüne yakışmaz.. onlar her türlü çirkefliği yapabilir; çirkefliğe verilecek en iyi cevap efendiliktir (burdan SAF, HAKKINI ARAMAYAN anlamı çıkmasın tabi!). tıpkı 1987/88 sezonun açılışı gibi; bir büyüğüm anlatmıştı
-fenerliler gs bayrağı yakmıştı, GS'lılar ise buna karşılık olarak fenerbahçe bayrağının üzerine çiçekler koymuş gerekli yanıtı vermişti.

Serkan1905
03-04-05, 03:55
"Gerekirse silahlar gösterilsin Fb taraftarına çünkü anladıkları yol bu! "

böyle bi yaklaşımın sporla uzaktan yakından bir ilgisi yok. galatasaray'ın değerlerinde bu yoktur. fenerbahçenin ülkücü mafyayla olan ilişkisi, saldırganlığının temeli olabilir. ama temelleri bir kültür yuvasına dayanan bi spor kulübüne yakışmaz.. onlar her türlü çirkefliği yapabilir; çirkefliğe verilecek en iyi cevap efendiliktir (burdan SAF, HAKKINI ARAMAYAN anlamı çıkmasın tabi!). tıpkı 1987/88 sezonun açılışı gibi; bir büyüğüm anlatmıştı
-fenerliler gs bayrağı yakmıştı, GS'lılar ise buna karşılık olarak fenerbahçe bayrağının üzerine çiçekler koymuş gerekli yanıtı vermişti.

:alkis:

Selo
03-04-05, 04:08
Turabi'nin klupten uzaklastirilmasi cok iyi olmus. Kendisi BJK'lidir, hic bir sekilde hayrini goremedik, adam gitti belki de ugursuzluk bitti, bugun son saniyede 1 sayi ile galip gelmisiz. Bu gazla feneri de yenersek nefis olur. Mrsic takimin yarisi skorda etkisiz kalirsa basa bas oynayip yenebiliriz.

Bu arada Avrupa'da FIBA & ULEB karmasikliginda FB uyanik davranip hic bir iddasi olmayan FIBA maclarinda zayif takimlar karsisinda galip geliyor, takim Avrupa sampiyonu oldu deyip her turlu tantanayi yapacaklardir. Avrupa'da Avrupa sampiyonu' ligde Efes' Ulker'in altindasin. Olacak is degil.

03-04-05, 04:10
Benzer durum Bayan baskette de var zaten uyduruk takımları yenip finale çıktılar gör şimdi tantanayı.

cozker
03-04-05, 11:47
Bu arada Avrupa'da FIBA & ULEB karmasikliginda FB uyanik davranip hic bir iddasi olmayan FIBA maclarinda zayif takimlar karsisinda galip geliyor, takim Avrupa sampiyonu oldu deyip her turlu tantanayi yapacaklardir. Avrupa'da Avrupa sampiyonu' ligde Efes' Ulker'in altindasin. Olacak is degil.

Katildiklari kupa son derece dandik bir kupa.. Medyadaki tantanayi kaale almasin kimse.. Fiba liglerdeki tüm kulüpleri davet etti ve buna ragmen organizasyon icin yeterli takim sayisina ulasamadi. 1 tane bile İtalyan, İspanyol takımı katılmadı. Nitekim final four a kalan takimlara bakarsaniz görebilirsiniz.. Ayrica bizde düsmeme mücadelesi yapan Banvit'te fiba nin benzer bi kupasında final foura kaldı..

savatage
03-04-05, 12:46
3,
Ben de alkışlıyorum yazını,doğru ve güzel yazmışsın.
Sanma ki benim de istediğim,
alıntı yaptığın cümledir.

Ancak 33. haftada bize,futbolculara ve hatta yöneticilerimize yapacaklarını bildiğimden(daha önce benzerlerini gördüğümüzden) ve önceki seferlerde sesimizi çıkar(a)mış olmamızdan benzer durumla bir kez de onlar karşılaşsın isteğimden yazdım sadece.

Keşke spor sadece sahada oynansa,
ama olmuyor işte :(

Ama dediğim gibi,
ben savunmuyorum bu ve benzeri olayları,
istemiyorum da!
Ama Fb'nin (sadece bize karşı değil) yaptıklarının yanlarına kar kalmamasını,en azından üstünün örtülmemesini istiyorum sadece.
Yaşamadan anlamıyorlar çünkü bazı şeyleri.

ÖNDER RB
04-04-05, 18:25
"1987/88 sezonun açılışı gibi; bir büyüğüm anlatmıştı

o büyüğün yanlış hatırlıyor bence. o dönemi birebir tribünde yaşamış her fener maçına sabahlamış biri olarak böyle çiçekli böcekli bir tepki hatırlamıyorum.

maç kesinlikle ahmet cömertte olmalı ve savatage nin dediği gibi elimizden gelen her türlü çirkeflik yapılmalı. artık iş spordan fairplayden çıkmış durumda mutlaka kazanılması gereken bir maç ve kazanılacak.

Carmelo
04-04-05, 18:54
Mac Ahmet Comert'te..Cumartesı 15:00'te..
Ibadetımızı gerceklestırecegız.

3
04-04-05, 22:00
sen belki görmemiş olabilirsin zaten her fener-gs maçında olan birşey değildi o. yalnızca 1 defaya mahsustu. ayrıca 1 kişi de değil birkaç kişi anlattı, afedersin yazarken farketmemişim '1 büyüğüm anlattı' diye yazmışım. herneyse

savatage;
katılıyorum elbette 33. haftada ellerinden ne geliyosa yapacaklar galatasaraylılara her türlü çirkefliği. alışığız zaten maçtan önce gs taraftarının bulunacağı koltuklara konulan 'madde'lere, sahaya atılan maddelere vs. 6-0'lık maçtan önce oyuncular ısınamadı bile. bıçak, büyük taş parçaları atıyolardı artık öyle bi durum olmuştu ki, hasan şaş'ın kafasına yumurta atılmasına nerdeyse sevinecek hale gelmiştik. aziz yıldırım da kendi tribünlerinin temiz olduğunu ısrarla iddia ediyo ne komik. zaten bütün bunlar fenere çok yakışıyor.
spor sosyologlarının araştırmalarına göre de fenerbahçe'nin ana taraftar grubu (elbette %100'ü değil) sosyal hayatta isteklerini gerçekleştirememiş, 'alt sınıf' diye tabir edilen bir kesim. bir de 'sonradan görme' denilen tipler, bu tipler de genelde fener taraftarıdır - bundan dolayıdır ki zaten her zaman görmemiş bi şekilde paralarıyla ve paralarıyla yaptıkları icraatlerle hava atmayı severler..ana taraftar grubu böyle olan bi takımın taraftarından herşey beklenir.

yani biz onlara, onların bize uyguladığı şiddeti uygularsak herhangi bi sonuca varamayız. her derbide atmosfer biraz daha gerilir. bizim haksızlığa başkaldırı şeklimiz onlarınkinden daha medeni olmalı. burda iş yönetime düşüyor tabi, taraftar olarak bizim yapabileceğimiz şey yok. hukuki işlemler, lobi çalışmaları ve benzeri şeylerde yönetim biraz etkin olmalı

3
04-04-05, 22:06
roberto baggio; ayrıca zaten ne desem muhalefet olacağını da biliyorum. tribünle ilgili bir lafımdan dolayı hemen parlamıştın.
o dönem her maça gidiyor olman her olayı, her tepkiyi bire bir görmüş olman anlamına gelmez. ben de her maça gidiyorum ama her olan bitenden haberim olduğunu iddia edemem; ve benim gittiğim maça gitmiş birinin anlattığı birşeyi 'ben öyle bişey hatırlamıyorum' diyerek reddedemem. yalnızca 2 adet gözümüz var bildiğin gibi

Serkan1905
04-04-05, 23:29
mac cumartesiymis.. hadi bahalim. insaallah aliriz maci..

aslanlara basarilar...

3
05-04-05, 00:03
türkiyeye basketi galatasaray getirdi, öğretti.. bi ders daha verelim şunlara da hatırlasınlar o sporu kimden öğrendiklerini

Gladi
06-04-05, 16:25
macta sadece biz olacağız die düşünüyorum, umarım alırız bu macı.

LuisFigo
09-04-05, 03:02
Mac Ahmet Comert'te..Cumartesı 15:00'te..
Ibadetımızı gerceklestırecegız.

allah kabul etsin :buyuksun:

gian
09-04-05, 15:04
Herifler Corsley Edwards diye bir Amerikalı getirmisler, CBA Playofflarında en degerli oyuncu secilmis gecen sene..Bu sene de C.Hornets'da 10 mac forma giymis NBA'de..

Mac baslıyor..

Hadi Hayırlısı..

gian
09-04-05, 15:13
Cok iyi basladık, 9-2 öndeyiz su anda..5.5 dakikada sadece 2 sayı atabildiler..Aynen bu mücadeleye devam..

LuisFigo
09-04-05, 15:14
11-2 öndeyiz.....

EZILEDUR EZIKBAHCE !!!

LuisFigo
09-04-05, 15:16
11-7 oldu

LuisFigo
09-04-05, 15:17
fenerbahce 4-0´lik bir seri yakaladi

LuisFigo
09-04-05, 15:17
11-10 oldu

gian
09-04-05, 15:18
Bu Umut Tınay neden oynatılır ben anlamıyorum..Özürlü resmen..O girdiginden beri oyun kuramıyoruz..

Heriflerin yeni transfer de Keep'i denize dökecek gibi..

LuisFigo
09-04-05, 15:19
14-13 oldu

Sheva
09-04-05, 15:19
Yahu 11-2'de içeri gittim 13-11 olmuş döndüğümde.. Ribaund alamıyoruz onun dışında problem yok gibi..

Sheva
09-04-05, 15:24
Oy oy Halil Uner'in motivasyona bak 'he is a player like woman' :D

Jay-Jay
09-04-05, 15:25
Halil Üner, Keep'e : He think he is a great player and you play like a woman, Let's kick his ass! (Edwards hakkında)

:lol: yarıldım ya

gian
09-04-05, 15:25
İlk ceyrek 17-17 bitti..

Edwards cok iyi, adam Keep'i hem iyi savunuyor..

Bu arada Halil Uner Keep'i gaza getiriyor, let's kick his ass diyor Edwardsı kastedip :)

Mrsic'e henuz sayı attırmamız iyi ama ote yandan daha o devreye girmemisken berabere olması da kötü..

LuisFigo
09-04-05, 15:26
fenerliler cok rahat 3lük atiyor..olacak is degil...savunmamizda izliyor

Sheva
09-04-05, 15:27
Mrsic'î unutmuşum bile ilk periyod sesi çıkmayınca, o devreye girerse kötü..

gian
09-04-05, 15:31
İki haftadır Jacobson'ı kullanamıyoruz buna yanıyorum..Boylesine iyi bir sutore bos 3 luk attırılacak bir tane mi set olmaz?

Edwards kasti faul yaptı Burak'a, moladan sonra 2 atıs ve top bizde olacak..

gian
09-04-05, 15:33
Fenerlilerin kafasında ses bombası patlattılar galiba..Mac durdu, sahadan cekilsin bilmemne cocukları..

gian
09-04-05, 15:34
Halil Uner yine Keep'e sarılmıs, herhalde Edwards anana küfretti, cık sahaya bitir isini filan diyordur :lol:

gian
09-04-05, 15:37
Belli oldu, bu mac salon bosalmadan bitmez..Kesin yine atacaklar sahaya birsey ve boşaltılacak salon..

LuisFigo
09-04-05, 15:40
yapmayin arkadaslar,saha bosaltilacak..atmayinnnnnnnnnnnnn yabanci madde atmayinnnnnnnnnn

Sheva
09-04-05, 15:41
Ulan noldu bu kadar anlamadım ki, bomba mı patlattılar ne yaptılar.. İş değil ama bu kadarı tabi..

LuisFigo
09-04-05, 15:43
Tansiyon yükselir inşallah!
Gerekirse maç tamamlanmamalı!

Olaylar tek taraflı olmayacağı için tek zararlı biz çıkmayacağız!
ama muhtemel bir küme düşme durumunda oyuncular hırslanacak ve futbol açısından da faydalı olacaktır bence!

Sadece sahada oynanırsa,
tıpkı onların bize senelerdir yaptığı gibi,
kağıt üstünde kaybetme ihtimalimizin yüksek olduğu bir maç çünkü!

Gerekirse silahlar gösterilsin Fb taraftarına çünkü anladıkları yol bu!

Eğer bunlar yaşanmayacaksa da Özhan Canaydın maça gelsin ve sonuna kadar izlesin(destek versin)!
Belki o zman kazanma şansımız,basketbol oynayarak da olabilir!

:D öfkeyle kalkan zararla oturur,saha bosaltilacak simdi

LuisFigo
09-04-05, 15:44
mac iyi gidiyordu..oyunu soguttuk maalesef,simdi fenerlilerde dinlendi...bundan sonra maci almamiz cok zor

gian
09-04-05, 15:50
Hayır arkadas bombos kaldıgında dahi üclük atmayan/atamayan guard olur mu yahu? Yok savunması iyiymis filan..Yahu bosverin..Cakmısım bu Johnson'a..Sut at be adam sut at..

gian
09-04-05, 15:54
Burak Sezgin'in extra uclukleri oyunda tuttu simdiye dek bizi..Yoksa coktan kopmustuk..Ki hala gidisat iyi degil..

gian
09-04-05, 15:57
İlk yarıyı 41-35 geride kapadık..

Burak Sezgin en iyi oyuncumuzdu..Onlarda da Salyers..

Burak, Boddicker, Keep ve Arda'nın 2şer faulleri var..

Bu sekilde oynamaya devam edersek kaybederiz..

LuisFigo
09-04-05, 15:59
hadi hayirlisi

seyko
09-04-05, 16:00
yenilirsek mac bitmeden sahayi bassinlar...

LuisFigo
09-04-05, 16:04
yenilirsek mac bitmeden sahayi bassinlar...

cirkef degiliz...bize yakismaz

zidane38
09-04-05, 16:04
büyük ihtimal kaybedecez.burak'ın üçlükleri olmasa kopmuştuk maçtan.çıkmadan candan umut kesilmez diyorum.inşallah alırız.ama jacobson ve boddicker'ın skora katkısı şart...

gian
09-04-05, 16:26
Fark 18 sayıya dek cıktı, simdi 13'e indirdik..Bir sansımızın olmasını istiyorsak son periyota 10 sayının altında bir farkla girmeye calısmalıyız..

LuisFigo
09-04-05, 16:34
bayanlar tribünleri terk ediyor...ayip be ayip ! bi susmadilar

09-04-05, 16:34
Salyers hayatının maçını oynadı herhalde ne attıysa girdi, bizde de hücum seti olmayınca bu sonuç kaçınılmaz. Neyse artık önümüzdeki maça bakacağız.

sigara69
09-04-05, 16:36
Engin kenerman allah belani versin...Tum mac fenere dudukler caldin..Hele ki 50-41 ken bi sayimiz yedi ki hucum faulle...

İyi reklam yaptin Engin..Simdi spor haber bultenleri belkide ana haber bultenleri senden bahsetcek...Pislik herif....Sov meraklisi kopek..

Dun efes-pao macinda neler oldu hakemler gikini cikarmadi...5 para etmez sahsiyetsiz adam 2 su sisesine artislik yapiyor...

gian
09-04-05, 16:37
Sahanın boşaltılacagını soyledi Halil Uner..

Daha cok vardı aslında, dedigim gibi soyle 10 sayının altında bir farkla girebilseydik son periyota; seyirci destegiyle ne olacagı belli olmazdı..Salyers da boyle sokmaya devam edecek degildi ya..

gian
09-04-05, 16:39
Engin kenerman allah belani versin...Tum mac fenere dudukler caldin..Hele ki 50-41 ken bi sayimiz yedi ki hucum faulle...

İyi reklam yaptin Engin..Simdi spor haber bultenleri belkide ana haber bultenleri senden bahsetcek...Pislik herif....Sov meraklisi kopek..

Dun efes-pao macinda neler oldu hakemler gikini cikarmadi...5 para etmez sahsiyetsiz adam 2 su sisesine artislik yapiyor...

Macın donum noktasıydı..Yani adama gulerler o pozisyonda hucum faul caldıgı icin..Fark 7 sayıya dusecegine, 11e cıktı, bir de Boddicker ücledi..

Serefsiz Kennerman..

LuisFigo
09-04-05, 16:43
i.ne TBL o.c Hakemler ! :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

LuisFigo
09-04-05, 16:44
tribünler ya allah bismillah allahu ekber diye inliyor...ne alaka ? :)

09-04-05, 16:45
Allah belanızı versin polisler

LuisFigo
polisler vahsilesti....saldiriyolar bizimkilere

Topu şerefsiz bunların.

09-04-05, 16:46
Acabaa FB tribünlerinde böyle bir şey mümkün olabilir miydi diye soruyorum.

09-04-05, 16:46
ATV direk sansürledi bu rezalet karşısında. Bir ayranla seyirci boşaltma ancak bizim maçta olur zaten.

gian
09-04-05, 16:48
Allah belanızı versin..

Bir ayran sisesine bir maytapa bu muamele ha?

Allah topunuzun belasını versin..Onun bunun cocukları..

LuisFigo
09-04-05, 16:48
serefsiz atv yayini kesti...cirkinlikleri göstermiyorlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sigara69
09-04-05, 16:50
Acabaa FB tribünlerinde böyle bir şey mümkün olabilir miydi diye soruyorum.

Olmazdi olamazdi..

Cok uzaga gitmeye gerek yok...6 kasim'da olanlar...Sahaya birakin ayran sisesini bicak ve futbolcularimiza sayisiz yumurta atilmis ve isabet etmisti...

seyko
09-04-05, 16:51
hepsi o.c

LuisFigo
09-04-05, 16:53
hepsi o.c

hemde büyük o.c

Parma Maniac
09-04-05, 17:02
Fenerbahçe-Galatasaray maclarinda bunun 2 kati seyler oluyor daha bir kere ezik seyircinin disari cikartildigini gormedim.. ama bizim her macimizda macin yarisini seyircisiz oynuyoruz..

hepiniz o.c.

ScHenKaL
09-04-05, 17:10
ohoo atv sokaktaki olayları gösteriyor şimdi de....

Allah topunuzu nasıl biliyorsa öyle yapsın...

gian
09-04-05, 17:15
Bu Umut ne salak bir adamdır Allahım..7 saniye kalmıs kenardan bagırmasalar hala farkında degil..

ScHenKaL
09-04-05, 17:17
eh bu adamların da bütün üçlükleri giriyo ya..

09-04-05, 17:28
Fark açıldı, maç bitti..

09-04-05, 17:33
Tamamen koptu maç koşan bile yok.

LuisFigo
09-04-05, 17:37
lig´de tutunmamiz artik cok zor...

Ray52Lewis
09-04-05, 17:41
Yazik...
FB li taraftarlardan hic farkimiz kalmamis artik...
Yenilecegimiz belli olunca maci katletmek, ortaligi karistirmak icin herseyi yapti sevgili "taraftarlarimiz"...
Spor müsabakasiymis, kimin umrunda, peh...

ÖNDER RB
09-04-05, 18:28
salonun boşaltılmasına sebep veren olaylar (!) yenileceğimizi anlayınca değil aksine farkın 18 sayıdan 13 sayıya düştüğü tempo yakaladığımız bir dönemde oldu. salonu boşalttıran hakem skor 9-2 iken tribündeki bir korna ile başladı seyirci ile uğraşmaya salonu boşaltana kadar devam etti. o tempo yakaladığımız dönemde aydın örs mola aldı ve 1 tek ayran kutusu atıldı önce benche sonra benchte kıyamet kopmaya başladı saha ortasına kaçışmalar havluyla baş örtmeler hakemlere itirazlar gırlayken rasim tribüne hareket yaptı ve film orada koptu. gerçi koptu dediğimiz film sahaya atılan 3-5 pet şişe ve küfürler. abdi ipekçide geçen yıllarda musluklar sökülüp sahaya atılırken devam eden maç bugün bir kez daha bizim sahamızda boşaltılarak tamamlandı. galatasarayda kaptanlık yapmış bir federasyon başkanının galatasarayı bu kadar ezmasine müdehale edemeyen yönetimimizden allah bir kez daha razı olsun turgay demirel efendi maçlara aziz yıldırımın arabasıyla gidedursun biz ağzımızı açmayalım sonra faruk sürene kötü başkan diyelim.

maça gelince sahaya çıkan kadrolara bakıyorum birebir eşleşmelerde bir tek mrsiç bizimkilerden belirgin üstün diğer eşleşmelerde arda erdala jakobsen ömere burak harveye ağır basıyor salyers boddicker kafa kafaya gelirler. ama puan durumundaki yerlerine bakıyorum vah benim galatasarayıma diyorum. bir koç düşünün bütün oyun planını ardanın rakibine olan boy avantajı üzerine kursun alternatif hiç bir taktiği olmasın. ve bu koç 2 senedir bu takımı düşmeyle burun buruna getirmesine rağmen orada otursun. ancak canaydın yönetimine yakışırdı.

ardanın planlandığı gibi oynadığı ilk bölümde 9-2 lik üstünlük kurduk. burada aydın örs oyuna müdehale edip rasimi oyuna alıp ardayı durdurunca biz de durduk. ayrıca iyi oynadığımız bu bölümde halil efendinin jakobsen ve boddickerı çıkartıp keep ve umutu alması adamların ekmeğine yağ sürdü. yeni amerikalıları keepi ezdi geçti. halbuki burak boddicker devam etsek adamların ağır amerikalısı eşleşme problemi yaşayacaktı. ama onlar değil biz korkup amerikalıya önlem almaya çalışınca adamlar maçı koparttı gitti.

dediğim gibi bu kadronun yerinin burası olduğuna asla inanmıyorum değişin koçları biz ilk 5 e oynarız fener playoffa giremez. ama bu herifin mokunda boncuk mu var da 2 senedir takımı düşürmeye uğraşmasına rağmen başımızda kalıyor anlayamıyorum. kulakların çınlasın doğanay bir canaydın marifeti daha sana.

Gladi
09-04-05, 21:39
daha taraftar ne yapsın, ne yapalım !!! bu kadar kahrolmayı haketmiyoruz ...

savatage
09-04-05, 21:48
Maç sonrası Ahmet Cömert Spor Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulüp başkan yardımcısı Turgay Kıran, Galatasaray'ın önünün kesilmeye çalışıldığını savunarak, şöyle konuştu:
''Bu sezon birçok maçta sahaya su şişeleri atıldı ama bizim maçımızda seyirci boşaltılıyor. Bazılarına güçleri yetmiyor sanırım. Galatasaray üzerine oynanan oyunlar devam ediyor. Bu tip olaylar sürerse biz de çok sert yanıt veririz. Biz çok büyük bir camiayız ve 100 yılı geride bıraktık. Galatasaray Kulübü'nü ve taraftarını kimse rencide edemez.''

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Derya Taşdelenler de açıklamasında, ''Burada büyük bir derbi oynanıyor ama Basketbol Federasyonu'ndan kimse yok. Hakemler istedikleri gibi karar veriyorlar. 20 günden beri görüşme talep ediyorum ama Basketbol Federasyonu Başkanı'ndan randevu alamıyorum. Bütün kapıları bize kapatmışlar. Ama bu işin peşini bırakmayız'' diye konuştu.
************************************************** **
Bence Fb'nin Mrsic'in de katkısıyla kadrosu bizden çok üstün.
Normal şartlarda kazanamayacağımız maçı(sadece sonlarını izledim ama) tıpkı dün Efes Pilsen'in yaptığı gibi olaylar sayesinde,benim savunduğum şekilde,kazanmaya çalışmışız!
Ama hakemler nedense bize karşı cesur oluyorlar!

Yapılanların tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama Mehmet'in Aydın Örs'e dediği:"önce sporcu centilmen olacak ki,taraftar da centilmen olsun" sözlerinden sonra Aydın Örs'ün onaylaması var ki ilgili kişi Rasim Başak'tı sanırım!
Yaptırım uygulanmayıp yenilgimize yol açan kişilerin başında geliyordu!

Ama iddia ediyorum,
herşeye rağmen sahamızı 1 maçtan fazla kapatamayacaklar!
Belki de o bile olmayacak!

Selo
10-04-05, 02:35
DFH'nin sayesinde maci naklen seyrettik, GS'nin basket macini seyretmeyeli epey sene gecmis, Ahmet Comert denilen salon cok kotu. Kadikoy'deki Caferaga ayarinda bir yer sanirim.

Futbol seyircisinin basket maclarina gitmesinden beri olaylar cok sayida oluyor, bu konuda yorum yapmak istemiyorum bir suru anlamsiz cevap gelecek.

Takim FB'ye gore zayifti. Oyun duzeni Arda'nin uzerine kurulmus, set oynayamiyoruz, sutorlarimiz cok zayif. Keep denilen adami cok mu aramislar acaba? Burada sokakta oynayan bir suru genc cocuk var hepsi bu adamdan iyi. Bu arada mola sirasinda Halil Uner adama donup yarim yamalak "you're playing like a woman, come on buddy play like a man" deyisinde koptuk. Bir koc oyuncusuna karsi bu sekilde mi taktik verir, Murat Murathanoglu oyuncuyu motive ediyor galiba diye epeyce bir alay etti.

Basketbolda eger takim bu ise kume dussek daha iyi sanirim, en azindan abuk subuk homeless yabancilara para verecegimize Liseden Universiteden takim kurup ikinci ligde pasa pasa oynariz, o zaman sahaya maytapta atilmaz, ayran sisesi de. Efendi efendi oynariz maclari.

gian
10-04-05, 13:52
Basketbol: Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Sonrası

Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, Basketbol Şubesi Sorumlusu Derya Taşdelenler basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Maç sonrası Ahmet Cömert Spor Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, Galatasaray'ın önünün kesilmeye çalışıldığını söyledi: ''Bu sezon birçok maçta sahaya su şişeleri atıldı ama bizim maçımızda seyirci boşaltılıyor. Bazılarına güçleri yetmiyor sanırım. Galatasaray üzerine oynanan oyunlar devam ediyor. Bu tip olaylar sürerse biz de çok sert yanıt veririz. Biz çok büyük bir camiayız ve 100 yılı geride bıraktık. Galatasaray Kulübü'nü ve taraftarını kimse rencide edemez.'' dedi.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Derya Taşdelenler de açıklamasında, ''Burada büyük bir derbi oynanıyor ama Basketbol Federasyonu'ndan kimse yok. Hakemler istedikleri gibi karar veriyorlar. 20 günden beri görüşme talep ediyorum ama Basketbol Federasyonu Başkanı'ndan randevu alamıyorum. Bütün kapıları bize kapatmışlar. Ama bu işin peşini bırakmayız'' diye konuştu.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede; ''oyunun başında iyiydik ama daha sonra maçın atmosferini ve stresini kaldıramadık. Tribünlerin boşaltılması bizi çok etkiledi. Seyirciyle birlikte sahadaki takım da gitti. Fenerbahçe'ye yenildiğimiz için çok üzgünüm'' dedi. Halil Üner, dün ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde oynanan Efes Pilsen-Panathinaikos maçında da sahaya yabancı maddeler atılmasına karşın tribünlerin boşaltılmadığını hatırlatarak, seyirci avantajlarının ellerinden alındığını savundu.