Tüm Versiyonu Göster : Şu an ne dinliyorsunuz ?
Forumun lokomotif topiğini kimse açmamışmı yahu ? Açmak bana kısmetmiş demekki 8)
Benny Benassi-No matter what you do
Gece Yolculari - Unut beni
Jimi Hendrix - All Along The Watchtower
Oldukça dengeli bir playlist'im var da :shock:
SuperCimBom
11-11-04, 23:05
yasar ipek- bir alo de
sonrada
brandy-Afrodisiac
Bengü Cakmak
11-11-04, 23:21
Candan Ercetin (herzamanki gibi): Sehir
Volkan Konak - Cerrahpaşa
Cake - Short skirt, long jacket
Chris Spheeris - Dancing with the muse
Amr Diab - Tamally Maak
Cok guzel tavsiye ederim :)
Yavuz Bingol - Turnalar
Ardindan Nihat Dogan - Seve Seve
Ardindan Mario Winans - i don't wanna know
I don't want to know
If you're playin' me
Keep it on the low
Cuz my heart cant take it anymore
And if you're creepin'
Please don't let it show
Oooh baby, I don't want to know
Jentina - French Kisses :)
JackDaniels
12-11-04, 09:11
Hiç bişi dinlemiyorum...
Beklemedeyim...
İmparator geliyor....
Onu bekliyor, hazırlık yapıyorum....
Her İbo kasedi çıktığında Tekel ürünlerine zam geliyor ama...
Ramazan'da bitiyor...
Bekliyoruz bakalım....
Bengü Cakmak
12-11-04, 12:04
Hiç bişi dinlemiyorum...
Beklemedeyim...
İmparator geliyor....
Onu bekliyor, hazırlık yapıyorum....
Her İbo kasedi çıktığında Tekel ürünlerine zam geliyor ama...
Ramazan'da bitiyor...
Bekliyoruz bakalım....
Korsan satmis simdiden 200'000 tane öyle diyorlar
Helene Segare
Elle Tu l'aimes ;)
Helene Segare
Elle Tu l'aimes ;)
hocam kenny rogers - lady demeni bekliyordum ben :)
M.Yasin Cakmak
12-11-04, 12:59
Duman- Ah
Üstüne şarkı tanımıyorum :cool:
Bengü Cakmak
12-11-04, 13:01
Duman- Ah
Üstüne şarkı tanımıyorum :cool:
amaan sende hep aynisini dinliyorsun :)
Kenny Rogers
LEYDI :roll:
Requiem for a dream sountrackinden Clint Mansell - lux aeterna
Blink 182-"All the small things"
Westberlin Maskulin (KKS & TAKTLO$$) - Battlekingz
Bengü Cakmak
13-11-04, 00:22
Candan Ercetin : Elbette
Westberlin Maskulin (KKS & TAKTLO$$) - Maskulin = Krieg
Bengü Cakmak
13-11-04, 00:24
Westberlin Maskulin (KKS & TAKTLO$$) - Maskulin = Krieg
Xavier: ich kenne nichts
dandik sarki :P
bunun konusu güzel
Taktloss & Jack Orsen feat. King Orgasmus - Männer an die Macht
:D
Bengü Cakmak
13-11-04, 00:28
dandik sarki :P
bunun konusu güzel
Taktloss & Jack Orsen feat. King Orgasmus - Männer an die Macht
:D
hahah nedense bana hic uymuyo konusu neden acaba :lol: :lol:
UmBeRtO GS
10-12-04, 22:41
Tarkan - İnci tanem ;) :asik:
Iron Maiden _ Wasting Love :gitar:
Marc Anthony - You Sang To me
UmBeRtO GS
12-12-04, 00:43
Tarkan - Dön bebeğim :asik:
M.Yasin Cakmak
12-12-04, 00:51
Sting- Englishman in Newyork
Vay Yasin kardeşim demek başka gruplar dinliyorsun ha :lol: Öyle olsun sonra niye Bursa da konser yok olanıda iptal ederim böyle.Ne zaman buraya Gece Yolcuları dinlediğini yazarsın o zaman Bursa ya geliriz :lol: Bide üstüne şarkı tanımıyormuş peh peh :lol:
Gece Yolcuları- Unut beni :D
Mid-life Crisis
14-12-04, 14:41
S.H.E - superstar
Bushido - Feuersturm feat. Azad
Bengü Cakmak
25-12-04, 21:22
sedatcim bu tür topicler cok ...
yani var böyle bir topic daha önce acilmisdi
tmm görmedim özür dilerim kilitleyim mi topici Bengue
Manga-Bir Kadın Çizeceksin
Kutmasta Kurt - Blackalicious-Redemption (Remix)
Guns n Roses - Welcome to The Jungle
Sha-Karl, Robud Styles, Michael Mic & Reason - ho ho ho.mp3
Pamela Spence - Fırtınalar :D
Dinlemek istiyorum ama dinleyemiyorum şarkı yok çünkü :) Aslında ne kızı ne de şarkının eski halini çok fazla severim ama radyoda birkaç kere dinledim, fena olmamış..
yollayabilirm sheva msnden:)
Bengü Cakmak
28-12-04, 21:59
Gece Yolculari ... Unut Beni
".. günler cabuk gecsin diye...
... acimi dindirsin diye...
bekliyorum, bekliyorum, bu sensizlik bitsin diye...
Seni özledigim kadar beni özlüyormusun ?
Sende rüyalarinda beni görüyormusun?
öyle zorki ayri kalmak,
öyle dayanilmazki,
unut beni Sevgilim, ben unutmuyorum...
unut beni sevgilim, ben unutmuyorum..."
suan bu
Sağolasın Gökhan, ben ekliyim seni ikimizin de epey uzun süre online olacağı bir sefer yollarsın, benim bağlantı modem olduğu için 1 saat sürer.. Acelesi yok, artık ne zaman fırsat olursa..
Gece Yolculari ... Unut Beni
".. günler cabuk gecsin diye...
... acimi dindirsin diye...
bekliyorum, bekliyorum, bu sensizlik bitsin diye...
Seni özledigim kadar beni özlüyormusun ?
Sende rüyalarinda beni görüyormusun?
öyle zorki ayri kalmak,
öyle dayanilmazki,
unut beni Sevgilim, ben unutmuyorum...
unut beni sevgilim, ben unutmuyorum..."
suan bu
Aslında arabesk gözükebilecek sözler bu kadar mı güzel bir araya getirilir ve bu kadar mı eşsiz uyum sağlayabilir bir ezgiyle.. Bu şarkı eskimez ama fazla sık da dinlememek lazım, beklenmedik bir anda radyoda veya tv'de karşınıza çıkınca süper oluyor..
Bengü Cakmak
28-12-04, 22:13
Sarkinin baslangici süper, sözleri de bir okadar güzel, tek kulagima hos gelmeyen sonda cok tekrarlamislar
"unut beni sevgilim, ben unutmuyorum"- sarki bitene kadar tekrarlaniyor sonda... o biraz abartilmis...
ama genel olarak cok güzel bir beste tebrik ederim
Chemical Brothers - Setting Sun
ek bir bilgi bu şarkı, The Saint Soundtrack'ten. 1997 yılında çıkmış bu soundtrack electronica sevenlerin elinin altında bulunmalı. yep!
UmBeRtO GS
29-12-04, 18:46
Yarim İstanbul gel öpeyim gerdanından :)
Pamela İstanbul seni kaybetmis filan gecen sarkı..Adı ne bilmiyorum sarkının, ama ben cok sevdim..
UmBeRtO GS
31-12-04, 01:59
Manga - Bir kadın çizeceksin
Son yıllarda dinlediğim en güzel şarkılardan biri, adamlar rock, electronic, rap'i karıştırıp muhteşem bir şarkı yapmışlar...
UmBeRtO GS
12-01-05, 22:20
zaten öyle bir topic vardı ama bu topicte devam edelim
Pamela - İstanbul
Manga - Bir Kadın Çizeceksin
Snoop Dogg - Drop it like it's hot
Ornella Vanoni - L'appuntamento
Houston - I Like That
Fat Man Scoop - Put Your Hands Up
Natasha Bedingfield - These Words
Bengü Cakmak
12-01-05, 22:21
no woman no cry
gökhan kırdar<yerine sevemem şarkıyı bi dinledim hala kulaklarımda çinlioo
pamela<istanbul
YERİNE SEVEMEM
Senden uzakta hep bir şeyler eksik
Gönlümde derman yok inan bi nefeslik
Ne bir avuntu nede biraz ümit
Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik
İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma herşeyim
Yerine sevemem, yerine sevemem
Razıyım yapayanlız tükensin yıllarıM ama
Yerine sevemem, yerine sevemem
Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim herşeyim
pamela_istanbul bu sarki hayatimi degistirdii benimmm bana yazmis sarkiyi adeta:)
Caput - Ich Geb Nen Fuck (eko diss)
M.Yasin Cakmak
16-01-05, 03:58
nikkfurie - sounds of kourtrajme - the a la menthe
UmBeRtO GS
28-02-05, 00:14
David Guetta - The World is Mine
David Guetta - Stay
David Guetta - Money
David Guetta - Believe
David Guetta - Fuck me i'm famous
David Guetta - Love don't let me go
zeynep mansur'dan "%100 severim"i dinliyorum ben. :D
bu faruk k. başyapıtının özellikle sözleri çok güzel.
gencim güzelim seni üzerim
ben senin gibisini sıra sıra dizerim
benim için yazılmış sanki :lol:
USAtaraftar
01-03-05, 09:04
mor ve otesi - bazen
ozcan deniz - gecmiyor gunler
UmBeRtO GS
10-03-05, 04:19
50 Cent feat. Olivia - The Candy Shop :kizlar:
Best of Frank Sinatra (2 cd) :D
Sezen AKsu -Eskidendi çok eskidendi...
Fikret Kizilok - Bir Harmanim Bu Aksam
manga-bir kadın çizeceksin. son yıllarda dinlediğim en güzel şarkılardan biri.arkadaşları tebrik edioyorum...
manga-bir kadın çizeceksin. son yıllarda dinlediğim en güzel şarkılardan biri.arkadaşları tebrik edioyorum...
tabii ki maNga!
:gitar:
sadece Bir Kadın Çizeceksin değil, bütün şarkıları güzel. Albümdeki bütün şarkılar aynı düzeyde, hiçbiri diğerinden kötü değil ve hiçbiri sıkmıyor. Günümüzde her albümde dinlenebilecek en fazla 4-5 tane şarkı olduğunu düşünürsek bu gerçekten takdire şayan bir albüm.
Bir Kadın Çizeceksin'i dinleyince içim burkuldu, adam o sözleri söyleyecek noktaya gelene kadar kim bilir neler çekmiştir diye düşündüm.
İkinci video Bitti Rüya'ya çekilecek, o da pek güzel bir şarkı. "Mutluluk bile acı veriyor/Çünkü sonu var biliyorum".
Yalan da 4/4'lük ritimle başlayıp ¾'le biten ilginç bir şarkı. Neyse ben her şarkı hakkında yorum yapsam forum yetmez. :)
İngilizce şarkılarda ne küfürler dinliyorum ama Türkçe olunca biraz kabalaşsa kulağıma çok kötü geliyor. E, alışamadık tabi daha. Bu kadar lafın üzerine "Alıyoruz sorgulamadan/Yaşıyoruz anlayamadan/Sahip olduklarımız bize sahip oluyorlar" gibi laflarla "sosyal konular"a da değinmişler. Mor ve Ötesi ağabeylerimizin apolitik şekli olmalarını dilerim ileride. Ellerindeki binlerce dolarlık gitarların markasına bakmadan "Hedefini al, piyasanı al" diyip klibe Bush'u sokmanın pek bir anlamı yok.
Dinleyince ağlamaklı oldum, beş sene önce "Türkiye'de bir nu-metal grubu çıkacak ve ortalığı yıkacak, acayip satacak" deselerdi "ufak at" derdim herhalde.
İlk Sing Your Song'da dinlemiştim Manga'yı, o zaman da favorimdi. 2. olmuşlardı, Yağmur Sarıgül de en iyi müzisyen ödülünü almıştı.
Albümdeki çoğu şarkı Yağmur Sarıgül'ün bestesi ama "Bir Kadın Çizeceksin" Ferman Akgül'ünmüş, çok şaşırmıştım ilk öğrendiğinde. Keman bu kadar mı güzel oturtulur bir şarkıya?:usta:
Şimdi 10 Nisan'a kadar İstanbul'da konserleri yok gibi görünüyor. :agla: 10 Nisan'da Yeni Melek'te, giriş 17 milyon. Ama o zaman da ben İstanbul'da olmayacağım ki! :agla: Bizim okula gelecekler diye duydum gerçi, gelsinler dinleyelim, doğrudur inşallah. ;)
öpmek istiyorum onları yanaklarından. :kizlar:
:alkis:
konuyu iyi dağıttım yine :) neyse artık.
orhan hakalmaz - garip bir kuştu gönlüm...
İkinci video Bitti Rüya'ya çekilecek, o da pek güzel bir şarkı. "Mutluluk bile acı veriyor/Çünkü sonu var biliyorum".
hadi ya bende keşke ikinci klip buna gelse diyordum.bu da çok güzel bir şarkı.ben bütün şarkıları dinleyemedim sadece yalan,bitti rüya,kapkaç,kal yanımda yı dinledim.hepsi çok güzel şarkılar.ben gerçekten çok beğendim.çok başarılılıar.ama yinede bir kadın çizeceksin en iyisi...
"birden duracaksın soracaksın kendine neden bu düzen böyle neden herkes sahte."
M.Yasin Cakmak
14-03-05, 22:30
dio-Holy Diver
Euro Trip-Scotty doesn't know
playing: "Kaisaschnitt - Der Mann Der Stunde" [224kbps][44kHz][Stereo]
hadi ya bende keşke ikinci klip buna gelse diyordum.bu da çok güzel bir şarkı.ben bütün şarkıları dinleyemedim sadece yalan,bitti rüya,kapkaç,kal yanımda yı dinledim.hepsi çok güzel şarkılar.ben gerçekten çok beğendim.çok başarılılıar.ama yinede bir kadın çizeceksin en iyisi...
"birden duracaksın soracaksın kendine neden bu düzen böyle neden herkes sahte."
bütün albüm süper. kal yanımda, sing your song'a katıldıkları şarkıydı. albümde koray candemir'le düet yapmışlar sadece. pek de bir şey katmamış açıkçası şarkıya, ferman'ın sesini seviyorum ben.
bakalım artık, klip de kendi kendilerine yaptıkları yarı gerçek yarı animasyon olacak herhalde.
ya bu kal yanımdayı fazla dinlememiştim ama o da çok güzel bir şarkıymış.dinlediklerim arsında bir sıralma yaparsam:
1-bir kadın çizeceksin
2-bitti rüya
3-kal yanımda
4-yalan
5-kapkaç
ama hepsi de güzel...
Blind Guardian - Surfin' USA
O Sing your Song'da kim birinci olmustu peki? Ünlü oldu mu O da?
Sİng your song'da 6.Cadde birinci olmuştu. Arkadaşlar içerisinde piyasa bile olamayacak parçalarla bir albüm çıkarınca silinip gittiler.Kendileri ancak bizim üniversitenin şenliklerinde çıkıp şarkı söylebilr duruma geldiler..
The Doors "The End", özellikle uzun gece yolculuklarında tek başına direksiyon sallarken. Ve dumanın loş ışıkta, alkolün damarda adamı bitirircesine dansettiği anlarda(yoksa melankolinin mi onları bitirdiği demeliyim:)) rakipsizdir.
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end
Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes...again
Can you picture what will be
So limitless and free
Desperately in need...of some...stranger's hand
In a...desperate land
Lost in a Roman...wilderness of pain
And all the children are insane
All the children are insane
Waiting for the summer rain, yeah
There's danger on the edge of town
Ride the King's highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Ride the snake, ride the snake
To the lake, the ancient lake, baby
The snake is long, seven miles
Ride the snake...he's old, and his skin is cold
The west is the best
The west is the best
Get here, and we'll do the rest
The blue bus is callin' us
The blue bus is callin' us
Driver, where you taken' us
The killer awoke before dawn, he put his boots on
He took a face from the ancient gallery
And he walked on down the hall
He went into the room where his sister lived, and...then he
Paid a visit to his brother, and then he
He walked on down the hall, and
And he came to a door...and he looked inside
Father, yes son, I want to kill you
Mother...I want to...fuck you
C'mon baby, take a chance with us
And meet me at the back of the blue bus
Doin' a blue rock
On a blue bus
Doin' a blue rock
C'mon, yeah
Kill, kill, kill, kill, kill, kill
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end
It hurts to set you free
But you'll never follow me
The end of laughter and soft lies
The end of nights we tried to die
This is the end
Bir daha şu eski büyülü şarkılar gibisi yazılabilecek mi acaba? Desperately waiting...
Mor ve Ötesi ağabeylerimizin apolitik şekli olmalarını dilerim ileride. Ellerindeki binlerce dolarlık gitarların markasına bakmadan "Hedefini al, piyasanı al" diyip klibe Bush'u sokmanın pek bir anlamı yok.
Okudum, forumda gezindim hatta bir iki mesaj yazdım, başka işler yaptım fakat aklımdan çıkmadı ve dayanamadım...
Merhaba Mge, hoşgelmişsin, mesajlarını ilgi ile okuyorum (ancak forumun bir de Saray Cafe sayfası olduğunu fark ettikten sonra).
Amerika veya Bush karşıtı ya da sol / sosyalist / komünist eğilimli görüş belirtmek üzere kelam etmek isteyen olursa; misalen bilgisayar kullanmamak, daktilo ya da dolma kaleme, en iyisi hatta kurşun kaleme mi güvenmek gerekiyor? Eğer internet üzerinde yayınlanacak bir yazı ise 80286 işlemciden ötesi yasak mıdır? (486 altındaki işlemcilerle internete erişilebiliyor mu?)
Eğer bir müslüman, müslüman filmi çekecek ise; kameranın, ışıkların ve benzeri teknik aksamın -mezhebine göre- Suudi Arabistan veya İran'da üretilmiş olanını mı tercih etmelidir? (Bu ülkeler bu tür teknik aksamı üretmekte midirler?)
Pkk gerillaları "mekap" ayakkabı giymekle, hakim ulusa teslim mi olmuşlardı? Ressamlar boyalarını politik duruşlarına göre mi seçmeliler?
Sevgi ve saygılarımla,
Mor ve Ötesi ağabeylerimizin apolitik şekli olmalarını dilerim ileride. Ellerindeki binlerce dolarlık gitarların markasına bakmadan "Hedefini al, piyasanı al" diyip klibe Bush'u sokmanın pek bir anlamı yok.
Okudum, forumda gezindim hatta bir iki mesaj yazdım, başka işler yaptım fakat aklımdan çıkmadı ve dayanamadım...
Merhaba Mge, hoşgelmişsin, mesajlarını ilgi ile okuyorum (ancak forumun bir de Saray Cafe sayfası olduğunu fark ettikten sonra).
Amerika veya Bush karşıtı ya da sol / sosyalist / komünist eğilimli görüş belirtmek üzere kelam etmek isteyen olursa; misalen bilgisayar kullanmamak, daktilo ya da dolma kaleme, en iyisi hatta kurşun kaleme mi güvenmek gerekiyor? Eğer internet üzerinde yayınlanacak bir yazı ise 80286 işlemciden ötesi yasak mıdır? (486 altındaki işlemcilerle internete erişilebiliyor mu?)
Eğer bir müslüman, müslüman filmi çekecek ise; kameranın, ışıkların ve benzeri teknik aksamın -mezhebine göre- Suudi Arabistan veya İran'da üretilmiş olanını mı tercih etmelidir? (Bu ülkeler bu tür teknik aksamı üretmekte midirler?)
Pkk gerillaları "mekap" ayakkabı giymekle, hakim ulusa teslim mi olmuşlardı? Ressamlar boyalarını politik duruşlarına göre mi seçmeliler?
sana rammstein'ın Amerika adlı şarkısını öneririm. bir mukayese edersen ne demek istediğimi anlarsın sanırım...
Sevgi ve saygılarımla,
Rammstein'ın Amerika adlı şarkısını öneririm. İkisini mukayese edersen anlarsın ne demek istediğimi...
pardon, Almanca olduğunu unutmuşum. ;) Neyse, çevirisi kaynıyor her yerde. Videolarının içeriği de mukayeseye dahil edilmelidir kuşkusuz...
Sİng your song'da 6.Cadde birinci olmuştu. Arkadaşlar içerisinde piyasa bile olamayacak parçalarla bir albüm çıkarınca silinip gittiler.Kendileri ancak bizim üniversitenin şenliklerinde çıkıp şarkı söylebilr duruma geldiler..
Bir ara epey ses getirmişlerdi, açık ara kazandılar yarışmayı da. Ünlü olmadan önce de, sonra da benim Bornova'daki evimin çok yakınında Ooze'da veya Dungeon'da çaldılar çok ama hiç dinleme şansım olmadı. :(
Yarışma sırasında Manga, 6. Cadde'yi, 6. Cadde de Manga'yı favori gösteriyordu.
UmBeRtO GS
21-03-05, 04:17
Mert İçgören - Türk Malı ;)
Parma Maniac
21-03-05, 04:28
Tori Amos - Hey Jupiter
KORN-another brick in the wall(pink floyd cover ıdır) DREAM THEATER-AS I AM VE HOME
Sevgi ve saygılarımla,
E herhalde Korcan abi; sen de sol eğilimli kisvesi altına saklanmıs bir Amerikancısın aslında..
Hic unutmam Starbucks'a oturdugumuzda dedigin; "ulan ne guzel yermis burası, bundan sonra hep buraya geleyim bari" cümleni..O derece icin Amerikan özentisiyle doluydu..Hissetmistim o an bunu..
:lol:
GSmeltemGS
22-03-05, 09:43
tabikiiiii
Eagles-Hotel California
dehşettttt
Sabuha coverları güzeldir yalnız....
Korcan böyledir hala Tekelistan okur benden söylemesi :lol:
playing: "Armand Van Helden - My My My (Promo Mix)" [192kbps][44kHz][Stereo]
kardeşim horluyor onu dinliyorum
UmBeRtO GS
22-03-05, 16:00
kafamı dinliyorum :D
ANNEM bağırıyo şu anda onu dinliyorum :D
Göksel - Karar verdim (şu an dinleyemiyorum gerçi 2 gün gecikmeli bir post oldu :))
evet bende onu dinliyorum.işin ilginci bende 2 gündür dinliyorum:)ama çok güzel bir şarkı.çok beğendim.klipteki tarzı filanda çok hoş olmuş.tebrikler göksele.
bende dinniyom gökseli begendim guzel olmus baya..
bi de sin city fragmanındaki sarkı "the servant-cells" o da güzel..
Parma Maniac
02-04-05, 03:27
Slayer - South of Heaven
UmBeRtO GS
02-04-05, 05:34
The Game feat. 50 Cent - How we do
Fat Joe - Lean Back
50 Cent feat. Olivia - Candy Shop
David Guetta - Believe
David Guetta - The World is Mine
Michael Gray - The Weekend
Umit Besen - Nikah Masasi
Bu amaçla www.audioscrobbler.com sitesi var,
dinlediğiniz şarkıların kaydı tutulup liste oluşturuluyor,
benzer şarkıları dinleyenler dışında sevdiğiniz şarkılardan oluşan radyolar da dinleyebiliyorsunuz!
mesela,
http://www.audioscrobbler.com/user/savatager/
adresinden benim dinlediklerime de ulaşılabiliniyor ancak benimle benzer şarkı dinleyen pek kişi yok;
olmasını da istemem açıkçası!
Ayrıca aynı sitede gruplar da oluşturulabiliyor!
not:adres verildi mi daha önce diye bakmadım!
not2:last.fm olan kardeş sitesinden daha detaylı bilgilere ulaşabilmek mümkün ancak şu sıralar hizmet vermiyor!
savatage, su siteyi biraz daha anlatsana.. Aval aval bakiyorum da.
Hanı sen hep benımdın
Sımdı nerdesın nerde.
savatage, su siteyi biraz daha anlatsana.. Aval aval bakiyorum da.
ben bakamıyorum çünkü açılmıyor şu an bende :D
Ama genel olarak bilgi vereyim,
örneğin ben winamp'de mp3'lerimi dinliyorum.
Winamp için söylenen plug-inn'i indirip kuruyorum.
daha sonra winamp seçeneklerden media library'e girip username ve password yazıyorum.
Olay bundan ibaret.
Daha sonra benim winamp ile çaldığım mp3'lerin bilgileri(tag'de yer aldığı şekilde) siteye gönderilip dinlediğim şarkıların/sanatçıların listesi oluşturuluyor.
Belli bir sayı adedini aştığınız takdirde benzer müzikleri dinleyen insanlar gösteriliyor size,
ayrıca üyeliğin ilk 30 gününde kişisel radyonuz(kullanıcıların size bağlanıp sizin dinlediğiniz şarkıları dinlemelerine olanak sağlayan radyo) oluyor!
Aslında popüler bir oluşum değil şimdilik ama olunca çöpçatan sitelerinin tozunu atabilecek bir olay :lol:
UmBeRtO GS
03-04-05, 07:37
Future Funks - Wildberry Tracks
Greg di Mano feat. Mc Adrian - New York to Paris (Jerome de Palma Remix)
Rune - Calabria
Disco müziklerini sevenlere tavsiye ederim
evet bende onu dinliyorum.işin ilginci bende 2 gündür dinliyorum:)ama çok güzel bir şarkı.çok beğendim.klipteki tarzı filanda çok hoş olmuş.tebrikler göksele.
bende şuan klibine bakıom, tarz felan iyide bu kızda şu kameraya bakış tarzı beni koparıyo ! bakışlar anlamsız, boş yada bana öyle gelio (inek gibi ) :)
Sing Of The HammeR
03-04-05, 17:07
ben dream theater dınlıorum su anda ama son sıralar ozzy osbourne yı daha cok dınlemeye basladım super bı sesı war adamın 57 yasında olmasına ramen hala cok dırı ve guzel.
DREAM THEATER-as ı am,home,change of season hala dinliyorum bıkmam....
batsin bu dünyaaaaaaaa
aynen ya da huzurum kalmadı...
Namelessonegs
07-04-05, 00:38
Dj Tiesto-homelands 2002 dinliorm su anda:)
hekimoglu derler benim aslima
:artist: hayda breeeeeeeeeee
UmBeRtO GS
10-04-05, 15:59
Infernal - Paris to Berlin
Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun (Future-Funk.com version)
iki sene önce deselerki muhittin sen rap dinlicen herhalde söleyeni bi güzel döverdim :lol: ama şu sagopa kajmer in sözleri hakketen güzelmiş be!!!
sagopa kajmer-karabiber duası...
Şu britney spears'ın son klib şarkısının ismini bilen yazabilirmi deli olucam aklıam gelmiyo
vallah bilemiyorum cotchito ben britney spears dinlemem ki hic:)
everytime mi yoksa?
UmBeRtO GS
11-04-05, 13:24
Do Somethin'
olum varya gel lan buraya öpecem seni :D
saol.
UmBeRtO GS
11-04-05, 13:43
olum varya gel lan buraya öpecem seni :D
saol.
Bişey değil :D
Şunun birde mp3 linkini verebilen olursa,valla çok makbule geçicek.
UmBeRtO GS
11-04-05, 13:55
http://www.veya.net/indir/?id=24424&Britney+Spears+++Do+Something
''green day boulevard of broken dreams ''tek geçerim
http://www.veya.net/indir/?id=24424&Britney+Spears+++Do+Something
saol kardeşim :buyuksun:
Sing Of The HammeR
11-04-05, 19:03
ozzy osbourne perry mason... :okey:
playing: "Kool Savas - Euer Bester Freund Mix CD (Mix" [192kbps][44kHz][Stereo]
UmBeRtO GS
18-04-05, 05:20
Yalın - Bir Bakmışsın
Yalın - Küçüğüm
:okey: :gitar: :laylaylom: :asik2:
kaan mp3'mü cd mi?
mp3 ise nerden indirdin :D
berdan mardini
senden cocugum olsun istiyorum,gözleri senin gibi baksin , görenlerin icini yaksin Bakislari ,öZü SöZü BiR aYnI bEnIm GiBi,BiRaZ dElI tIpKi SeNiN gIbI..her sözüyle askimiz gibi eritsin kara kislari :alkolik:
Brooklyn Funk Essentials- Keep it together
UmBeRtO GS
08-05-05, 13:36
Joe feat. G-Unit - Ride with you
Hepsi - Olmaz Oğlan :D
UmBeRtO GS
08-05-05, 18:24
Global Deejays - The Sound of San Francisco
UmBeRtO GS
09-05-05, 02:26
Mariah Carey - My All
Ooo romantik takılıyoruz :)
Juliet - Avalon
Nirvana - come as you are
Toygar Sarı
11-05-05, 00:39
Sezen Aksu- Eskidendi çok eskiden...
UmBeRtO GS
11-05-05, 00:53
Joe Dassin - Et si tu n'existais pas
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi pourquoi j'existerais.
Pour traîner dans un monde sans toi,
Sans espoir et sans regrets.
Et si tu n'existais pas,
J'essaierais d'inventer l'amour,
Comme un peintre qui voit sous ses doigts
Naître les couleurs du jour.
Et qui n'en revient pas.
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi pour qui j'existerais.
Des passantes endormies dans mes bras
Que je n'aimerais jamais.
Et si tu n'existais pas,
Je ne serais qu'un point de plus
Dans ce monde qui vient et qui va,
Je me sentirais perdu,
J'aurais besoin de toi.
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi comment j'existerais.
Je pourrais faire semblant d'être moi,
Mais je ne serais pas vrai.
Et si tu n'existais pas,
Je crois que je l'aurais trouvé,
Le secret de la vie, le pourquoi,
Simplement pour te créer
Et pour te regarder.
YA SEN OLMASAYDIN
Ya sen olmasaydın
Söyle bana ben niye var olacaktım ki
Sensiz bir dünyada
Umut ve pişmanlık duymadan
Sürünmek için mi?
Ve sen olmasaydın eğer
Aşkı icad etmeye çalışırdım
Tıpkı bir ressam gibi
Parmaklarının altında
Günün renklerinin doğduğunu gören
Ve onlara bir faydası olmayan
Ya sen olmasaydın
Söyle bana ben kimin için var olacaktım ki
Kollarımda uyuyakalan
Ve asla sevmeyeceğim
Gelip geçici kadınlar için mi?
Ve sen olmasaydın eğer
En fazla bir nokta olurdum
Gelip giden bu dünyada
Kaybolur giderdim
Ve sana ihtiyaç duyardım
Ya sen olmasaydın
Söyle bana ben nasıl var olacaktım ki?
Kendimmiş gibi yapardım
Ama gerçek olmazdım ki
Ve sen olmasaydın eğer
İnanıyorum ki bulmuş olurdum
Hayatın sırrını ve nedenini
Sadece seni yaratmak
Ve sana bakmak için..
12-sha_karl-nothin_like_ft_plaetter_pi_and_vokalmatador-khz.mp3 :)
50 cent - how we do
jin - peel off :kodum:
:alkis: :alkis:
Joe dassin'den bide ben ekliim: l ete indien
ayrıca
jean francois michael- coupable
fransızca bilmedğim halde senelerdir dinlerim aşk parçalarını..Türkçe anlamlarını araştırıp bulduğumda boşuna dinlemediğimi anlamış oldum :)
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi pourquoi j'existerais.
Pour traîner dans un monde sans toi,
Sans espoir et sans regrets.
Et si tu n'existais pas,
J'essaierais d'inventer l'amour,
Comme un peintre qui voit sous ses doigts
Naître les couleurs du jour.
Et qui n'en revient pas.
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi pour qui j'existerais.
Des passantes endormies dans mes bras
Que je n'aimerais jamais.
Et si tu n'existais pas,
Je ne serais qu'un point de plus
Dans ce monde qui vient et qui va,
Je me sentirais perdu,
J'aurais besoin de toi.
Et si tu n'existais pas,
Dis-moi comment j'existerais.
Je pourrais faire semblant d'être moi,
Mais je ne serais pas vrai.
Et si tu n'existais pas,
Je crois que je l'aurais trouvé,
Le secret de la vie, le pourquoi,
Simplement pour te créer
Et pour te regarder.
YA SEN OLMASAYDIN
Ya sen olmasaydın
Söyle bana ben niye var olacaktım ki
Sensiz bir dünyada
Umut ve pişmanlık duymadan
Sürünmek için mi?
Ve sen olmasaydın eğer
Aşkı icad etmeye çalışırdım
Tıpkı bir ressam gibi
Parmaklarının altında
Günün renklerinin doğduğunu gören
Ve onlara bir faydası olmayan
Ya sen olmasaydın
Söyle bana ben kimin için var olacaktım ki
Kollarımda uyuyakalan
Ve asla sevmeyeceğim
Gelip geçici kadınlar için mi?
Ve sen olmasaydın eğer
En fazla bir nokta olurdum
Gelip giden bu dünyada
Kaybolur giderdim
Ve sana ihtiyaç duyardım
Ya sen olmasaydın
Söyle bana ben nasıl var olacaktım ki?
Kendimmiş gibi yapardım
Ama gerçek olmazdım ki
Ve sen olmasaydın eğer
İnanıyorum ki bulmuş olurdum
Hayatın sırrını ve nedenini
Sadece seni yaratmak
Ve sana bakmak için..
Kaan essegi, Temmuz 1 gibi filan Paris'e gelme durumum var; oraladar mısın donuyor musun Istanbul'a?
Remedios silva pisa - Naci En Alamo
UmBeRtO GS
07-06-05, 17:59
Yok abi ben 9 haziran'da İstanbul'a dönüyorum ve eylül ayına kadar İstanbuldayım
UmBeRtO GS
08-06-05, 01:36
Maria Isabel - Antes muerta que sencilla :gitar: :laylaylom:
Yusuf islam (cat stevens) - bismillah
böyle bir ses yok kardesim.
UmBeRtO GS
11-06-05, 02:42
Beraber uyansakkk bütün gün sarılsakk bana yetmeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzz
simon & garfunkel - i am a rock
UmBeRtO GS
17-06-05, 23:34
İbrahim Tatlıses - Ah Aşkım
Ah aşkımmm amann aşkım sen ne dersenn tamam aşkımmm acılar içinde kaldımm sen ne dersen tamam aşkım bu senin farkın
Üzüldüğüüünü görmek istermiyimmmmmm
Dayanabilirmiyimmm ne sanıyorsuunn beniiiiiiii
Ahh taş mıyımm duvarmıyımmmmmmm
Carmelo getir rakıları dostummmmmm :D :serefe: :alkol:
bu şarkıyı dinliyorum yaa vay beeee!!! ;)
UmBeRtO GS
19-06-05, 16:46
Tarkan - Ayrılık zorrrrr (Ozingo Popalaturka)
(sözlerini yazayım da tam olsun)
ayrılık zor ayrılık
çekilir dert değil sevgilim
gurbetin soğuk geceleri
alın yazım kaderim benim
ooooof ooooof
arada aşkın hatrı olmasa
ooooof ooooof
durmazdım inan buralarda
yalnızlık zor yalnızlık
her yiğidin harcı değil sevgilim
gurbetin ıssızdır geceleri
yar teninin sıcağına hasretim
her veda zulûm ona
hasret okuyor canına
mecbur değil o
gönül katlanıyor
"gitmeli" diyor bu diyardan
tükenip ziyan olmadan
gönül yapamıyor
göze alamıyor
aşk dokunmak ister gülüm.
sevilip okşanmak ister.
aşk sevdiğini yanında ister.
kimi zaman dile gelip aşk
dudaktan kalbe akmak ister
yar arada bir ara sesini duyur.
yoksa bu ayrılıklar hepten çekilmez olur.
I need a doctor-Dr. Dre, Eminem
bu sene, acik ara, duydugum en guzel sarki
http://www.youtube.com/watch?v=gyM4QWZNhxk&feature=related
Secret Garden & Cok guzel bir calisma ve altta daoriginali Seyyan Hanim olan Hasret... Keske Seyyan Hanim versiyonunun cizirtisiz olanini bulabilsem...
http://www.youtube.com/watch?v=BS_SG9ixJVM
http://www.youtube.com/watch?v=oo0I7LnQcCI&feature=related
Bunu dinliyoruz Engin'le beraber...
Sözlerin havada kaldığı...Melodilerin uçuştuğu...Ne hissetmek isterseniz onu hissettiren bir parça...Aşık oldum diyebilirim...
http://www.youtube.com/watch?v=PaiuZD6xf9M
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to