Tüm Versiyonu Göster : Kıl Oluyorum!
iftiraya kıl oluyorum...
güneşede hala kılım...
Bengü Cakmak
11-11-04, 17:27
karnimin agrimasina,
eve gelip yemek bulamama
JackDaniels
15-01-06, 19:13
Eveet ne zamandır kıl olmuyoduk daha doğrusu kıl olmayı unutmuşuz ;)
Ben başlıyorum;
Petek Dinçöz denen maymuna,
Kışın boğaz ağrısına,
fenerbaçe'ye ve taraftarlarına,
Milliyet Gazetesi'ne,
Petek Dinçöz denen şebeğe;
da dahi ya hu nurundaaa nurundaa nurunda dahi yahi ya sudeee sude suuu adlı iğrenç ötesi şarkıya;
Mehmet Ali Erbilde ki Ces'e;
Petek Dinçöz denen imitasyona;
Tımaam,kal geldi,oha falan oldum,neyse döncemmmm ben saaaanaaaa ,ay tiksinç bişey buuuuğ,perfect falan olmus yaniiiğğğ,atayosuuuuuunnn, tarzında yayvan yayvan konuşan kadın kısmına;
Eğilince çatalı gözüken erkek kısmına;
Trafikte en sol şeritten 20 km hızla giden bayan sürücülere;
Petek Dinçöz denen şebeleğe;
KIL OLUYORUM....
Gösterimde iki filmi varken (ki neden öyle olduğu başlı başına kıl olma sebebi) bir de üstüne seslendirmesini Mehmet Ali Erbil'in yaptığı filmi vizyona sokmaya ve reklamını da yine mehmet ali erbil üzerinden yapmaya.. Başka insan yok mudur kardeşim bu memlekette, gören de ülkece bu adamı çok seviyoruz falan sanacak..
Poposu kafasından buyuk olan tum kızlara...
14 maçı bilip beni tek maçtan yatıran walwick takımına
Yıldız tilbe ve ibrahim tatlıses'e ve bunların şov programlarına
bir de su an için finallere çalışmaya kıl oluyorummmmm....
final stresine (coktan bitmis olmasina ragmen) kil oluyorum...
okulu bitirin hayata bir başlayın çok özleyeceksiniz o final streslerini :)
okulu bitirin hayata bir başlayın çok özleyeceksiniz o final streslerini :)
abi cok haklisin bu konuda cok stres olurdum universite yillarinda ama simdi inan cok ozluyorum o gunleri
Sivasspor'a
Bu zihniyette futbol oynayan takımlara (buna futbol da denirse)
kıl oluyorummmmmmm
Namelessonegs
20-02-06, 02:47
Nobreye ve tüm rezil fenerli topculara, Fener taraftarına,Fener yonetimine, Ozhan Canaydına ve yonetimine, artist Turk kızlarına, arabaya ve paraya pula deger veren varlıklara,insalıktan nasibini alamayanlara, Sivaspora ve halkına kılım!!
JackDaniels
13-03-10, 00:17
Ceynur denen itici zombiye...
Birde onun yağmur denen şarkısına...
Off çok feci çok...
İ.Melih'in sırıtışına kıl oluyorum...
Otostop cocuklarina, Ermeni tasarisi diye yillardir kafa patlatan zihniyete, onlarca yildir politikada olup TR'ye hic bir mok vermemis siyasetciye, onlara oy verenlere, teroristin her cesidine, kici go.u agriyor diye ise gelmeyen calisana, emir, rica etmeden hic bir mok yapmayan okuz gibi etrafina bakinan calisana(!) kisacasi Dingiliz calisana kil oluyorum...
İnsanların içden sen nasılsın demeden 8 saat kendilerini anlatmasına,
Yaşanan günlük olayları yada mevzuyu anlatırken en küçük detaylara kadar girip beynimi yemesine,
Fikre fikirle yanıt veremeyip kişiselleştirilmesine
Bir kafede konuşurken mevzuyu cümle aleme duyuracak şekilde bağırılmasına,
yalakalığa,adaletsizliğe,kibirli,iki yüzlü ve ne oldum delisi olan insanlara kıl oluyorum.
insanların trafikte araba kullanırken , otobüse binerken inerken , motora vapura binerken inerken sanki çok aceleleri varmış , ilk önce onlar gitmeliymiş yoksa dünya batacakmış şeklinde takındıkları triblere ve yaptıklarına acayip uyuz kıl ve v.b. şeyler oluyorum. Bir gün birisinin kafasını birisinin de kalbini kıracam...
Kosturmaktan, surekli yarini dusunmekten.. kil oluyorum.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to