PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çırak

Sheva
20-03-05, 22:54
Bu akşam Kanal D'de başladı (şu an devam ediyor).. Prodüksiyon fena değil, katılanlar gelin kaynana yarışmalarından sonra bulunmaz hint kumaşı gibi.. Güzel bir yarışma olacağa benziyor, takip etmek lazım..

gian
20-03-05, 23:06
Ben gercek Apprentice'i ilgiyle ve severek izliyorum da, bu beni sarmaz sanırım..

Bir de Pazar gününe koymak cok sacma; ben Pazar aksamları futboldan baska sey izlemem ki :lol:

arat44
20-03-05, 23:14
kestaneyle ugrasiyorlardi demin baktim bi ara...

efsane degil kestane demek istiyorum manasizca... :)

20-03-05, 23:33
Görüntüler de 35 mm ile çekiliyor herhalde yarışma değil film mübarek..

mge
21-03-05, 01:13
Amerikan çırağı izlerdim ben de, bu da güzel olacağa benziyor. Gerçi ben bugün olduğunu unutup yatağa gitmiştim, annem aradı gece vakti, aklımdan binbir tane kötü şey geçti, meğer Urla'dan bizim komşu katılmış da ona bak diyecekmiş. Kestane işini kıvıramadılar ama. :)

Birkaç hafta önce başlama tarihini görünce "ohooo, taaa 20 Mart, çok var daha" diyordum. Zaman çok hızlı geçiyor! :agla:

Parma Maniac
21-03-05, 01:42
Trump'tan sonra Özilhan çok donuk geliyor.. beceremez bu isi..

Galathian
21-03-05, 02:18
Bence Özilhan yerine patron Banker Kastelli olmalıydı:) Cem Boyner, Mustafa Koç. Adnan Polat da fena gitmezdi hani.

arat44
21-03-05, 22:27
abi o degilde fena degil suan icin...

eglenceli izlemesi...

begendim ben...

arat44
21-03-05, 22:43
bu takim lideri ahmet rezil bi adam...

baskalarina atiyor boku...

Sheva
22-03-05, 02:06
Bence Özilhan yerine patron Banker Kastelli olmalıydı:) Cem Boyner, Mustafa Koç. Adnan Polat da fena gitmezdi hani.

Bir ara bunun ingilizcesini tartışıyorduk, o zaman Türk versiyonu için bazı isimler gündeme gelmişti ve Özilhan dışında sanırım tam da Galathian'ın verdiği isimler vardı..

Yanlışım yoksa bunlar arasında patronluk açısından Koç, Özilhan, Polat ve Boyner gibi bir sıralama olabilir ama son ikiden emin değilim (müteahhitlik çok kazandıran bir iş belki o vasıfla geçiyordur Boyner'i).. Herneyse bence Özilhan fena başlamadı, Boyner ve Polat'ın işleri biraz sönük kalırdı ama onlar da karizmayla kapardı arayı.. İş açısından en göz alıcısı Koç olur ama onun da iki cümleyi bir araya getirebileceğine dair derin kuşkularım var.. Kastelli'nin elle tutulur bir mesleği olsa bu işin piri olurdu orası kesin :)

gian
22-03-05, 08:52
Özilhan kovuldun dedi mi? Ben izlemedim de, direk kovuldun diyemem filan diyordu önceki röportajlarında..Ne dedi?

22-03-05, 09:02
Sizinle çalışmak istemiyorum demiş sanırım..

reallion
22-03-05, 14:51
bir hayalim var...

Bir 4015-L ile (bazuka) http://www.airbooster.com/images/nozzles/4015-L.jpeg bu piyasa kanallarının bir bölümünü havaya uçurarak bir parça sinirimin geçmesini düşlüyorum.

Genco
23-03-05, 07:48
Bir seyi de taklit etmesek hatirim kalir zaten..

23-03-05, 08:24
İyi de bu taklit değil ki, telif hakkı ödenip aynı formatta hazırlanılan yarışma.

gian
23-03-05, 09:08
Survivor'ı izleyen oldu mu? Ben onu da izlemedim..

Sheva
23-03-05, 11:00
Ben izlemeye niyetliydim ama sonradan misafir gelince büyük bölümü kaçtı.. Bunun da prodüksiyonü baya baya güzel, Amerikan versiyonunu izlemedim (o kadar olmaz ama bize göre çok iyi), yine birçok ilginç tipin bir araya geldiği bir yarışma.. Tabi ada, deniz, kum, güneş olması itibariyle başlıca rating unsuru olarak güzel hatunlar bulmuşlar, o açıdan da epey prim yapar..

arat44
23-03-05, 11:55
yarisma ve guzel kizlar...

ilk defa olacak heralde...

nerde cirkin kiz var onlari dolduruyorlar hep...

zaten bikkinlik verdiler artik...

ama survivor'i kacirmazsam izlicem bende...

bakalim nedir?..

ÖNDER RB
23-03-05, 15:08
ulan doğanay hangi kız güzel be. zevkine edeyim.

ben bir ton küfür ettim ulan böyle yarışma yapıyorsunuz hepsinin huri olması lazım diye.

Sheva
23-03-05, 17:01
Eheh abi valla gazetede sarışın bir hatun vardı (mankenmiş bu ayrıca) onu görünce herhalde diğerleri de fena değildir dedim.. Yanlış anlaşılmasın, boşa konuşmadığımın kanıtı olarak koyuyorum :D

http://www.kanald.com.tr/Survivor/yarismacilar/fulya/fgaleri.shtml

Carmelo
23-03-05, 18:50
Survivor'u ozellıkle ızleyın.
Dun hatunun bırı cok usunuyorum sana sarılarak (erkege) ısınabılırmıyım dedı..
Gucu gucu yattılar..

GSmeltemGS
23-03-05, 18:53
:) artık bana böle tv programları saçma gelmeye başladı abarttılar iyice gelinm olurmusun felan saçma şeyler bunlar benim fikrim böyle