PDA

Tüm Versiyonu Göster : Denizlispor 2 - Fenerbahçe 0

Sheva
18-03-05, 18:59
Giray Bulak fener'de durdurulması gereken çok fazla oyuncu var, önlem alıcaz demiş.. Epey defansif bir oyunla 1 puan için oynayacaklarını ama son 2 haftadır olduğu gibi bizi deli eden bir maç olacağını düşünüyorum ne yazık ki..

Ray52Lewis
18-03-05, 19:34
Bakmaya tahammülüm yok benim, belki gidisata göre sonradan bir göz atarim...
Ancak Denizli sadece defansi düsünecekse, Fener rahat alir diyorum...

Aslan Suat
18-03-05, 19:55
Denizli yine yatar bence.

ceyKo
18-03-05, 20:24
gooooool mika

Sovereign
18-03-05, 20:25
Gol be...

Dk:23

Mikka Multaharju

Denizli:1 FB:0

FB rezil bir futbol oynuyor bu arada...

kara01
18-03-05, 20:28
bu golden sonra fener butun cirkefligini sahaya yayacak hakem hakemse kartlara bakin :)

Saunders
18-03-05, 20:28
Maç skoru:

denizli:1 fenerbahçe:3

dur arkadaşlar o yüzden bence heyecan yapmalıyım...Bunlar çevirirler bu maçı..

Sovereign
18-03-05, 20:29
Ulen Ömer Rıza...

Yaktın lan takımı...

Biraz adam olsa Denizli çoktan 3-0 olmuştu durum...

Saunders
18-03-05, 20:40
fener toparlandı...

Denizli geride çakılırsa bu maç böyle bitmez...

UmBeRtO GS
18-03-05, 20:47
Artık çekirge bu sefer sıçrayamayacak...

arat44
18-03-05, 20:48
macin 1 saniyesine bakmadim hala...

acmiyorum maci...

ugur yaptim...

Sovereign
18-03-05, 20:49
İlk yarı sona erdi...

Denizli:1 FB:0

Sheva
18-03-05, 20:50
Beni de Timuçin deli etti, eskiden topu atıp geçerdi şimdi koşacak hali kalmamış, ayrıca attığı her pas rakibe gitti.. Neyse fazla kurcalamayalım şimdilik, sessiz sessiz devam..

USAtaraftar
18-03-05, 20:51
Allahim hadi hayirlisi. Nasil oynuyor F.Bahce?

Tequila
18-03-05, 20:52
ewt ewt daha sewinmeden sessiz sessiz seyredelim :lol:

ama o timuçine bnde takıldım
çok kötü oynuo

boş kaleye de golu kaçırdı

Sheva
18-03-05, 20:52
Bastırıyor ama defansta da baya açık veriyor.. Ortada maç..

M.Yasin Cakmak
18-03-05, 20:53
2. devre maci alirlarsa birsey demem de insallah devre arasinda maci almazlar.

Sovereign
18-03-05, 20:56
Eğer Denizli erken gol yemez de,Daum da defans adamı çıkarıp forvet alırsa Timuçin,Ömer Rıza ve Mikka çok kötü şeyler yapabilir...

Ya da yapmalı...:)

Sovereign
18-03-05, 21:05
Bu arada Denizli hemen açıklasın kimden teşvik aldığını...

Olmaz ki canım böyle;herkese puan ver,FB'ye çatır çatır oyna...

:saskin2:

ceyKo
18-03-05, 21:17
ömer riza KACRDI:....

Sovereign
18-03-05, 21:17
Hulen Kıprızlı...

Harbiden yaktın takımı...

Saunders
18-03-05, 21:24
offf

serhat boş kaleye atamadı...

ceyKo
18-03-05, 21:27
ömer riza ya bu maci satti yada bu maci satti

arat44
18-03-05, 21:33
anladigim kadariyla denizli farki mi kaciriyor?..

nedir bu omer riza olayi...

bakmiyorum hala maca...

soccerstand'den takip ediyorum heyecanla...

Sovereign
18-03-05, 21:34
2-0

Yine Mikka...

Pas Ömer Rıza'dan... :okey:

zidane38
18-03-05, 21:36
gool be...helal denizli...bravo mikka..

Parma Maniac
18-03-05, 21:36
GOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL

feci caktilar bu sefer eziklere..

M.Yasin Cakmak
18-03-05, 21:38
1 sicrar 2 sicrar 3 sicrar.......121623512356 seferde patlar iste :) Utanmasa 10 forvetle oynayacak Daum efendi.

arat44
18-03-05, 21:38
demek ki ne olucak bundan sonra...

ben fener maclarini bir daha izlemiyecegim...

gerekirse fenerbahce - Galatasaray macini bile izlemem... :)

Saunders
18-03-05, 21:39
ohhhhhhhhhh beeeeeeeeee

arat44
18-03-05, 21:40
soylede diyebiliriz herhalde...

denizli: 2 - 0 :fener...

ELVIS
18-03-05, 21:50
Luciano kirmizi kart gördü

ceyKo
18-03-05, 21:51
lusiano kirmizi kart yedi, gebersinler

Ray52Lewis
18-03-05, 21:53
Cok iyi oldu bu serefsizlere, her hafta top oynamadan aliyorlardi puanlari, Luciano da kirmizi gördü oh olsun...

ceyKo
18-03-05, 21:53
gecmis olsun elfenerbahce....

Parma Maniac
18-03-05, 21:55
nihayet kepaze oldular, bu hafta hakem yardim etmemis anlasilan..

Ray52Lewis
18-03-05, 21:56
Simdi aglayip sizlamaya baslarlar hakemdi fln diye, helal olsun Denizliye aslanlar gibi mücadele edip haklari ile aldilar maci...

zidane38
18-03-05, 21:58
hadi geçmiş olsun.artık bizim de kazanıp enselerine yerleşmemiz gerekir.ama bu daha başlangıç.bunlar daha çok puan kaybedecekler.denizliden bir de kupada yenmelerini bekliyoruz artık bunları...

Namelessonegs
18-03-05, 21:59
Walla helal olsun denizliye..Serefiyle cıktı ve oynadı..Hayret Azize'nin hakemle bi diyalogu olmadı ve takımına guvendi bu sefer..haha..Anelka'da MÜSLÜMAN olmus ama kendine MÜSLÜMAN:)))...PUAHAHAH:)..Ribery misin lan sen ole macın sonucunu degistircen,avrupanın kayan yıldızı..:D..Ohh bayram var:)))

Sheva
18-03-05, 22:05
Maçın en güzel anını (özellikle 20 pas kadar süren birincisi) bu arkadaşımız çok iyi yakalamış tebrikler :D

http://forum.antu.com/showthread.php?t=107385

cozker
18-03-05, 22:06
14 yıllık çilemizin sona ermesinde büyük katkıları olmustu. O zamandan beri cok sevdigim bir kulüptür Denizlispor..
Bu mactan sonra bir tesekkürü hakediyorlar sanırım :).

http://www.denizlispor.com/images/h3.gif

gian
18-03-05, 22:21
14 yıllık çilemizin sona ermesinde büyük katkıları olmustu. O zamandan beri cok sevdigim bir kulüptür Denizlispor..
Bu mactan sonra bir tesekkürü hakediyorlar sanırım :).

http://www.denizlispor.com/images/h3.gif?display=small

BJK'nin 100. senesinde Ersen Martin'in golüyle 1-0 yendikleri ve sonra da BJK'ye verdikleri mactan sonra bende o sempati gitmisti..

Ama yine de tebrikler Denizli..

BBAnkara macını alana dek sevinmeyecegim..

savatage
18-03-05, 22:35
Maçta Anelka çok dikkatimi çekti.
Bizim halı saha maçlarımıza yakışacak bir oyuncu.
Rakip savunmanın oturmasını sağlıyor orta sahada kişisel top tutması ve attığı çalımlarla.
Okocha'yı hatırlattı bana.
Hakkında hiç kötü laf söylemedim,halen de söylemiyorum ama bu şekilde tut tutma yeteneği olan ve marke edilmesi güç olan birini rakip ceza sahası içinde oynatmak lazım!
Onun dışında tribüne yönelik ama faydasız bir oyun sergiliyor,bu akşam bunu gördük.

Ayrıca Cem Papila çok güzel maç yönetti.
Kolay kart çıkardığı iddiasına karşılık geçen sene Fb'lilerin büyük desteğini almıştı.
2 hafta önce aynı tutumu Trabzon'a karşı sergilediğinde yine destek vermişti Fb'liler.
Şimdi de kendilerine karşı aynı tutumu sergilediğini düşünecekler ama değil.
Örneğin Anelka'nın kendisini atmasına kartını kullanmadı.Ama bence doğrusunu da yaptı.
Hatasız,mükemel bir maç yönetti.

Son olarak maç sırasında veya sonrasında futbolcuların maç sattığı veya şike yapıldığı iddiası içeren yazıların ve yazarların inandırıcılıklarını azaltmaları bir kenara bu mantıkta yazılan yazıların da Türk futboluna zarar verdiğini düşünüyorum.

savatage
18-03-05, 22:38
Bir de hatırlatmak isterim,
Cem Papila kendisine karşı öyle bir ortam oluşturdu ki yönettiği maçlarla,
saha içindeki futbolcuların tutumu bir kenara maç sonunda Alex topu eliyle kontrol edip ceza sınırında olduğu halde kart göstermedi veya Önder son adam iken topu elle kestiğinde maçı devam ettirdi diye bir düşünceye kapılamıyorum.

Namelessonegs
18-03-05, 22:56
http://forum.antu.com/showthread.php?t=

Ben bu takıma ve taraftarına cok guluyorum yaw!!..bakin nasıl kapısmıslar...hahaha:))..Adam icimizdeki ezik demis...Abicim hepiniz eziksiniz suclamasana cocugu :lol:
Sagoalsın Sheva..guldum aksam aksam sayende..iyi ki yollamısın linki:)

Sheva
18-03-05, 23:00
Maçın yıldızı bence Suleymanou'ydu, kritik kurtarışlar yaptı, yan toplarda hiç sans vermedi ve topu oyuna genelde çok iyi soktu.. Denizli 9 kişi Bjk'ye karşı gol atamamıştı ama bugün de fener ikinci devre Ersen Martin'i sakat sakat oynatan ve 10 kişi oynayan Denizli'ye gol atamadı, bir de o gününde olsa kimbilir neler olacaktı.. Herkes Anelka'nın gelişi takımın disiplinini bozar diye bekliyordu ama bence daha çok oyun düzenini bozdu, fener bu maç ilk devre doğruyu bulduğu 4-4-1-1'i uygulasa çok daha iyi oynardı..

gian
18-03-05, 23:09
Antu.com forumumuz yenilenmektedir.

:lol:

Super herifler bunlar; maglubiyette hemen kapatıyorlar..

cozker
18-03-05, 23:18
Antu.com forumumuz yenilenmektedir.

Super herifler bunlar; maglubiyette hemen kapatıyorlar..

Neyse ki çabuk yenilediler..

Eglenceye devam :).

Ray52Lewis
18-03-05, 23:21
Antu dan:

DENIZ BITTI

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Deniz Barış'ın, Ankara kulübüne 1 milyon avro tazminat ödemesi yönünde federasyonun aldığı karara yaptığı itirazı reddetti.
Sezon başında Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Deniz'le aralarında özel protokol bulunduğunu belirten Gençlerbirliği Kulübü, ''Başka bir kulübe transfer olması durumunda Gençlerbirliği'ne 1 milyon avro ödeyeceği'' maddesinin yer aldığı sözleşme gereği bu parayı talep etmiş, Futbol Federasyonu da bu bedelin Gençlerbirliği'ne ödenmesi kararını vermişti.
Fenerbahçe Kulübü'nün Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz, bugünkü toplantıda sonuçlandı ve kurul, sarı-lacivertlilerin başvurusunu reddedip Futbol Federasyonu'nun kararını onadı.
--------------------------------------------------

Ilginc...
Bu habere gelen ilk yorum da söyle:

"bu saatten sonra" $1m. verecegimize fesh edelim sozlesmesini daha iyi."

:lol: :lol:

gian
18-03-05, 23:24
Antu dan:

DENIZ BITTI

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Deniz Barış'ın, Ankara kulübüne 1 milyon avro tazminat ödemesi yönünde federasyonun aldığı karara yaptığı itirazı reddetti.
Sezon başında Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Deniz'le aralarında özel protokol bulunduğunu belirten Gençlerbirliği Kulübü, ''Başka bir kulübe transfer olması durumunda Gençlerbirliği'ne 1 milyon avro ödeyeceği'' maddesinin yer aldığı sözleşme gereği bu parayı talep etmiş, Futbol Federasyonu da bu bedelin Gençlerbirliği'ne ödenmesi kararını vermişti.
Fenerbahçe Kulübü'nün Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz, bugünkü toplantıda sonuçlandı ve kurul, sarı-lacivertlilerin başvurusunu reddedip Futbol Federasyonu'nun kararını onadı.
--------------------------------------------------

Ilginc...
Bu habere gelen ilk yorum da söyle:

"bu saatten sonra" $1m. verecegimize fesh edelim sozlesmesini daha iyi."

:lol: :lol:

Sheva
18-03-05, 23:52
Sene başından beri bizim 7 kere, fenerin ise bugünden evvel sadece 1 kere cuma maçı oynadığının altını da özenle çiziyorum (diğeri mucizevi gençler maçıydı).. Bu sayılar 4'e 4 olsa puan cetveli farkeder miydi, bence fazlasıyla ederdi..

gian
19-03-05, 00:09
Aman aman aman...Van Hooijdonk'un acıklamaları cok can yakar...Ligtvye acıklamaları yarın gecer medyaya büyük ihtimalle..Dauma feci yuklenmis..

Genco
19-03-05, 00:25
Sene başından beri bizim 7 kere, fenerin ise bugünden evvel sadece 1 kere cuma maçı oynadığının altını da özenle çiziyorum (diğeri mucizevi gençler maçıydı).. Bu sayılar 4'e 4 olsa puan cetveli farkeder miydi, bence fazlasıyla ederdi..

Cuma gunu mac oynamanin diger gunlerden oynamaktan ne gibi bir farki mevcut.?..

arat44
19-03-05, 00:46
ugursuz mu?.. :)

fred frith
19-03-05, 01:04

Cuma gunu mac oynamanin diger gunlerden oynamaktan ne gibi bir farki mevcut.?..

ben de kendi adima bi imza koyiiim bunun altinda
fener bu maci cuma oynadigi icin mi kaybetti
istatistige dayanan bi cuma ugursuzlugu varsa da, sebepleri ne olabilir merak ediorum
federasyon "dur lan sunlara bi cuma maci veriim de akillari baslarina gelsin"
diye mi motive edio kendini
fener de avrupada oynamadigi senelerde daha fazla cuma maci yapmistir belki(arastirmadim; atiyorum)

cozker
19-03-05, 01:12
istatistige dayanan bi cuma ugursuzlugu varsa da, sebepleri ne olabilir merak ediorum

Sebebini bilemiyorum ama bence kulüpler cuma maclarına iyi motive olamıyorlar.. Belkide idman düzenleri genellikle hafta ici oldugu icin cuma maclarında tam manasıyla ciddi mac havasına girmekte zorlanıyor olabilirler.. Hafta içi psikolojisi yani.. Çünkü hakkaten cuma günü oynayan takımların futbollarında bir düşüş yaşanıyor sanki.. Bilemiyorum belkide sadece tesadüftür..

fred frith
19-03-05, 01:46
@cozker
3 aydir cuma maci oynanmio ki
veya 3 gün öncesinden belirlenmio maclarin tarihi, yap sen de idmanini otunu mokunu ona göre o zaman

bence ne cuma maclarinin, ne de önce veya sonra oynamanin bi farki yok
ince hesaplara düstü trde futbol, münakasaya vesile olsun

Genco
19-03-05, 01:59
Bu Cuma gunu mac meselesi, babannemin 'Aksam islik calinmaz.. Seytanlari etrafina toplarsin..' demesine benzemis.. Tamamen hurafe :D Kadincagiz 'Aksam aksam islik calip basimi agirtma' diyemediginden boyle bir sey uydurmus.. Biz de puan durumunda geride oldugumuz icin bizi hakli cikaracak etten puften sebepler ariyoruz galiba :)

Onumuzde en guzel Chelsea ornegi var.. Biliyorsunuz, Ingiliz ligi mac trafigi acisindan dunyanin en manyak ligidir.. Ben bu sene Chelsea'nin neredeyse haftanin tum gunlerinde oynadiklari maclari seyrettim, hic birisinde oyle bir sorun yasamadilar.. Adamlara gidip bu maci Cuma'yi Cumartesi'ye baglayan gece saat 2'de oynayacaksin deseler bile cikip takir takir oynarlar..

Sheva
19-03-05, 02:34
Bu Cuma gunu mac meselesi, babannemin 'Aksam islik calinmaz.. Seytanlari etrafina toplarsin..' demesine benzemis.. Tamamen hurafe :D Kadincagiz 'Aksam aksam islik calip basimi agirtma' diyemediginden boyle bir sey uydurmus.. Biz de puan durumunda geride oldugumuz icin bizi hakli cikaracak etten puften sebepler ariyoruz galiba :)

Açıkçası tam olarak benzememiş, benzemesi için ıslık çaldıktan sonra belki tamamen tesadüfen de olsa o etrafına toplanan şeytanların yapacağı türden hareketlerin başına gelmesi gerekirdi..

Bunu daha önce de yazmıştım, şu ana kadar yaptığımız puan kayıplarından Beşiktaş derbisi ve Samsun maçı dışındakiler cuma maçlarına denk geliyor.. Burada çok önemli bir düzeltme yaparak, fener'in bugünden önce 1 değil 2 cuma maçı yaptığını ve bu maçlardan ilkinde 1. hafta Rize ile 2-2 berabere kaldığını, 7. hafta Gençler'i mucizevi bir şekilde 2-1 yendiğini ve bugün itibariyle Denizlispor karşısında varlık gösteremeyerek 2-0 mağlup olduğunu hatırlatmak isterim (ki yanılmıyorsam bunlar fener'in derbiler dışındaki tek puan kayıpları)

Dolayısıyla benim buradan çıkardığım sonuç, Türkiye liginin iki puan kaybetmeyen takımı Galatasaray ve Fenerbahçe'nin derbi maçlar dışında kaybettikleri puanların %85-90'ının cuma maçlarına rastladığıdır.. Buna hurafe demek ve akla mantığa sığdırmaya çalışacak açıklamalardan kaçınmak gecenin şu saati itibariyle benim de işime gelen bir yaklaşımdır, gel gelelim ortada ki tablo cuma maçlarının şu veya bu sebeple belirgin bir etkisi olduğunu göstermektedir..

vicente
19-03-05, 02:41
bazı seyleri mantıksal olarak acıklayamasanda istatiksel olarak cok bariz birşeyler varsa direk hurafe diyerek gecmek pek dogru olmaz. acıkcası ben bizim takımın bir daha cuma mac yapmasını istemiyorum. taraftar bile dogru duzgun konsantre olamıyor futbolculardada aynı sorun vardır belki..

fred frith
19-03-05, 03:11
@sheva
malatya maci da cumartesi diilmiydi

gs5te 3, fener de 3te 2 olsa(derbileri cikardik)
yüzde85 90a nasi gelioruz anlamadim
siksak cuma maclari iyidir cikcak

zaten istatiksel bi dayanagi olsa da nedir sebebi, tutukluk mu yapio bu topcular cumalari
biz de gecen sene bütün uyuzcuk maclari cumartesi oyniip kaybettik misal(attim)

bsi kanitlamaya calismiorum, ama senin iddiani neye dayandirdigini cidden merak ediorum

Parma Maniac
19-03-05, 04:31
su Ömer Riza'yi keske alabilsek derim, baska da bi sey demem su macla ilgili..

Genco
19-03-05, 05:32
Altyapisini Ingiltere'de almis diye duydum.. Hatta Arsenal'de.. Dogru mu.?..

tyisik
19-03-05, 06:08
beter olsun ezik herifler

luteum
19-03-05, 06:28
Bu arada ikinci denizli golunde ofsayt var diye yaygara cikariyorlar.
Alakasi yok, antudan gol videosunu indirip izleyin hic Erman'a falan kalmadan.
Pasi veren oyuncunun ayagindan top cikarken durdurup saha cizgilerine dikkat edildiginde en arkada galiba Umit Ozat ofsayti bariz bozuyor.

Rustu kalesinden neyi gorduyse artik, gene kosturmus yan hakeme.

soprano79
19-03-05, 09:12
Ömer Rıza'yı çok beğendim çok hareketli,süretli,etkili bir forvet.Kanatlarda da iyi oynuyor.Defansa da yardıma geliyor bence kesinlikle transfer edilmeli diyorum.

seyko
19-03-05, 10:51
Altyapisini Ingiltere'de almis diye duydum.. Hatta Arsenal'de.. Dogru mu.?..

dogru... ama gol becerisi fazla yok gibi, bizdede fazla gol kaciran adam var zaten <_<

bu arada ofsayt pozisyonunun degerlindermesini yaptim

http://members.lycos.co.uk/cyba1905/bok_ofsayt.jpg

evet rüstü evet, ofsayt hemde 29823102 metre

Parma Maniac
19-03-05, 13:06
evet Genco dogru, Arsenal altyapisinda yetisti..
hatta bi ara CM'de gormustum ben onu ama Turk oldugundan haberim yoktu, Afrikali biri zannetmistim.. bence her haliyle cok iyi bi oyuncu, genc de degil artik fakat fundamenatal olarak gelistirecegi bir seyin kaldigini dusunmuyorum cok.. buyuk takimlarda kesin yildiz olur bu adam..

arat44
19-03-05, 13:19
cikmistir bonservisi 3 milyon dolara bu mactan sonra... :)

gian
19-03-05, 13:51
Omer Rıza son vurus yetenegi olmayan bir adam..Ben acıkcası cok begenmiyordum; ama dunku macta, yine bariz golleri kacırmasına ragmen, oldukca iyi oynadı..Direk alınmalı hala diyemiyorum, ama en azından takibe deger..

Onur1905
19-03-05, 14:03
Demek ki biraz oynayınca fb de yenilebiliyormuş.Diğer takımlara ders olsun Denzili'nin futbolu.

reallion
20-03-05, 09:49
sadece pas yapmayı bilen her takım bunları rahat yener..
duran toplar dışında etkili olamayan bir takım.

Sovereign
20-03-05, 18:34
evet Genco dogru, Arsenal altyapisinda yetisti..
hatta bi ara CM'de gormustum ben onu ama Turk oldugundan haberim yoktu, Afrikali biri zannetmistim.. bence her haliyle cok iyi bi oyuncu, genc de degil artik fakat fundamenatal olarak gelistirecegi bir seyin kaldigini dusunmuyorum cok.. buyuk takimlarda kesin yildiz olur bu adam..

Ömer Rıza,Kıbrıs doğumlu aynı zamanda da İngiliz pasaportuna sahip.

Bu seneye kadar Denizli'de yabancı kontenjanında oynuyordu.Hala da öyle sanırım.

Çok genç bir oyuncu da değil,26 yaşında.

Büyük takımlarda kendine yazık edeceğini düşünüyorum ben.Ama kontratak oynayan her takımda iş yapar.

20-03-05, 22:06
Tuncay ile Denizli tribününden birinin ilginç bir atışması vardı izleyeyim maratonda ayrıntıları yazarım

savatage
20-03-05, 22:25
Ömer Rıza,Kıbrıs doğumlu aynı zamanda da İngiliz pasaportuna sahip.

Bu seneye kadar Denizli'de yabancı kontenjanında oynuyordu.Hala da öyle sanırım.
Geçen sene sonlarına doğru Türk vatandaşlığına geçti ancak şanssız bir sakatlık geçirdi daha sonra.
yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kaldı.
Bu ayrılık bence milli takıma alınmasını da engelledi.
Milli takım için düşünülebilecek düzeyde,
yerden ve havadan çok etkili bir oyuncu bence.
Büyük takımlarda iş yapabileceğine de inanıyorum.

Ümit Karan'ın olmasını istediğim gibi bir futbolcu bence.
Her yönüyle!

20-03-05, 22:28
Denizlili bir taraftar ile Tuncay atışmış , golden sonra adam hareket yapmış falan filan..