Tüm Versiyonu Göster : Burclar :)
sevgili arkadaslar,
sizdemi benim gibi burc meraklilarindansiniz? ozaman burclar hakinda konusmaya ne dersiniz? siz hangi burclardansiniz? burclarin özellikleri neler?
sevgillerimle
Begüm (LeLi) :) :asik:
iste benim burcum :)
KOÇ BURCU VE KOÇ BURCUNUN ÖZELLİKLERİ
* Elementi : Ates
* Özelligi : Sezgi
* Yönetici Gezegeni : Pluto ve Mars
* Metali : Demir
* Ugurlu Günü : Sali
* Ugurlu Sayisi : 9
* Ugurlu Tasi : Pirlanta, beyaz safir, yakut
* Ugurlu Renkleri : Ates kirmizisi, nar çiçegi
* Ugurlu Çiçekleri : Lale, gelincik, papatya
* Ugurlu Kokulari : Manolya, lavanta çiçegi, itir
* Ugurlu Müzik : Hizli tempolu parçalar
* En Belirli Özelligi : Cesaret
* En Büyük Ideali : Zafer
* En Büyük Hatasi : Acelecilik
* En Büyük Arzusu : Liderlik
* En Büyük Yetenegi : Yönetim iliskileri
Son günlerde, zorlu tavirlari ve güleryüzüyle olaganüstü dostça davranan biriyle tanistiniz mi? Tanri yardimciniz olsun. Herhalde bir Koç size el koymus olmali. Özellikle, sohbet sirasinda konusmayi yönlendirmekte biraz sikinti çektinizse...
Kadin olsun, erkek olsun, bu insanlar nerede bir haksizlik oldugunu hissetseler orada savasa girisirler. Fikirlerini yüksek sesle söylemekten de hiç çekinmezler. Sonradan pisman olabilir ama öfke aninda gözü hiçbir seyi görmez.
Koç, burçlar aleminin ilk yildizidir ve dogumu temsil eder. Koç, sadece kendisinin bilincindedir. O, burçlar aleminin büyümeyen bebegidir. Kendi ihtiyaçlari herseyden önce gelir. Bir Koç insani aklina birsey geldigi zaman ya da aklindan birsey çikarmak istedigi vakit, saat kaç olursa olsun (sabahin ilk saatleri ya da gecenin bir yarisi) hiç tereddüt etmeden sizi çagiracaktir. Bir sey istiyorsa onu mutlaka alacaktir.
Üstündeki masumiyet saldirganligini yumusatir. Koç'ta seytanca fesatligin zerresi bile yoktur ve yasami boyunca da böyle kalir. Sonsuza kadar sevdigi insanlara bütün kalbiyle inanir. Her zaman düser ve kalkip ayni seyi tekrar dener. Kafasinda toplanan kuskular, biri çikip da kendisine iyi davraninca hemen yok olur.
Inanilmaz hayaller kurar ve asla yalan söylemez. Karsinizda gördügünüz insan ne ise O'dur. Onda gizli ya da karisik hiçbir sey yoktur. Tipki bir bebek gibi çabuk kirilir ve çaresizdir.
Koç'u dis görünüsünden tanimak çok kolaydir. Koç insanlarinin kararli ve keskin çizgili yüzleri vardir. Pek ender olarak yumusak ve belirsiz olurlar. Belirgin kaslari çogunlukla, Koç isaretini meydana getirecek sekilde, burnun dar köprüsü üstünde birlesirler.
Basta ve yüzde bir ben veya bir iz farkedebilirsiniz; günes vurdugu zaman saçlarin kizila çaldigini ve yüzün normalden daha renkli oldugunu görürsünüz. Normal olarak genis omuzlu ve yürürken gövdeleri hafifçe öne dogru egilir, baslari ileridedir, konusurken de öyle.
Hemen hemen her zaman büyük bir telas içindedirler. Kemik yapilari iyi ve güçlüdür. Duruslari üstün egolarini ve kendilerine duyduklari güveni yansitir.
Koç nadiren sinirli bir sekilde bakislarini odada gezdirir. Öyle yaptigi zaman artik sizinle konusmak istemiyor demektir. Baska bir sey dikkatini çekmis ve sizi unutmustur. Söylediklerinize de dikkat etmiyordur. Sakin gücenmeyin!
Koç hiç kuskusuz seçtigi meslegin veya kendi hesabina kurdugu isin en yüksek mevkiinde olacaktir.
Koç dobra bir insandir. Içtenlik ve dürüstlük Koç'un önde gelen özellikleridir. Ancak, bazilari dengesizdir ve çocukça bir sorumsuzluk içindedir.
Ince hesaplar yapamamasi nedeniyle, ustalikli stratejik hileler yapmak bu insanlar için imkansizdir.
Koç'larin çogu kendilerinden çok baskalari için servet yapar. Herkes kadar o da paradan hoslanir, ancak övgü ve ünden biraz daha fazla haz alir.
Merih insanlari çogunlukla müthis öfkeli olmakla suçlanirlar. Aslinda öyledirler; ama öfkeleri çabuk geçer. Bir kez öfkeyi yendikleri zaman genellikle üzüntü konusu gömülür, unutulup gider... Koç insani kisilere pek öfkelenmez. Kivilcim yagmuruna tutulabilirsiniz, ancak atesi aslinda tahammül edemedigi bir fikre ve duruma karsi açmistir.
Insanda sok yaratan küstahligina ragmen, Koç bir yerde, sosyal zerafet örnegi de olabilir. Kesinlikle bilmedigi konularda, heyecanli ve ilgili tavirlarla saatlerce konusabilir.
Bir realist ve ayni zamanda kararli bir idealist olan Koç, çogunlukla duygusal davranislara karsidir. Son olarak Koç'larin en önemli özelliklerinden birine deginmek istiyoruz; onlar muhalefeti çok severler, öyle ki, aslinda akillarina yatan bir konu bile olsa, isin mutlaka karsi çikacak bir yönünü yakalamakta ve buna muhalefet etmekte üstlerine yoktur.
burçlara ilgim hiç yoktu ta ki biri kova burcunun özelliklerini tak diye önüme koyana kadar.
yükselende kova
UmBeRtO GS
16-03-05, 15:45
iste benim burcum :)
KOÇ BURCU VE KOÇ BURCUNUN ÖZELLİKLERİ
* Elementi : Ates
* Özelligi : Sezgi
* Yönetici Gezegeni : Pluto ve Mars
* Metali : Demir
* Ugurlu Günü : Sali
* Ugurlu Sayisi : 9
* Ugurlu Tasi : Pirlanta, beyaz safir, yakut
* Ugurlu Renkleri : Ates kirmizisi, nar çiçegi
* Ugurlu Çiçekleri : Lale, gelincik, papatya
* Ugurlu Kokulari : Manolya, lavanta çiçegi, itir
* Ugurlu Müzik : Hizli tempolu parçalar
* En Belirli Özelligi : Cesaret
* En Büyük Ideali : Zafer
* En Büyük Hatasi : Acelecilik
* En Büyük Arzusu : Liderlik
* En Büyük Yetenegi : Yönetim iliskileri
Son günlerde, zorlu tavirlari ve güleryüzüyle olaganüstü dostça davranan biriyle tanistiniz mi? Tanri yardimciniz olsun. Herhalde bir Koç size el koymus olmali. Özellikle, sohbet sirasinda konusmayi yönlendirmekte biraz sikinti çektinizse...
Kadin olsun, erkek olsun, bu insanlar nerede bir haksizlik oldugunu hissetseler orada savasa girisirler. Fikirlerini yüksek sesle söylemekten de hiç çekinmezler. Sonradan pisman olabilir ama öfke aninda gözü hiçbir seyi görmez.
Koç, burçlar aleminin ilk yildizidir ve dogumu temsil eder. Koç, sadece kendisinin bilincindedir. O, burçlar aleminin büyümeyen bebegidir. Kendi ihtiyaçlari herseyden önce gelir. Bir Koç insani aklina birsey geldigi zaman ya da aklindan birsey çikarmak istedigi vakit, saat kaç olursa olsun (sabahin ilk saatleri ya da gecenin bir yarisi) hiç tereddüt etmeden sizi çagiracaktir. Bir sey istiyorsa onu mutlaka alacaktir.
Üstündeki masumiyet saldirganligini yumusatir. Koç'ta seytanca fesatligin zerresi bile yoktur ve yasami boyunca da böyle kalir. Sonsuza kadar sevdigi insanlara bütün kalbiyle inanir. Her zaman düser ve kalkip ayni seyi tekrar dener. Kafasinda toplanan kuskular, biri çikip da kendisine iyi davraninca hemen yok olur.
Inanilmaz hayaller kurar ve asla yalan söylemez. Karsinizda gördügünüz insan ne ise O'dur. Onda gizli ya da karisik hiçbir sey yoktur. Tipki bir bebek gibi çabuk kirilir ve çaresizdir.
Koç'u dis görünüsünden tanimak çok kolaydir. Koç insanlarinin kararli ve keskin çizgili yüzleri vardir. Pek ender olarak yumusak ve belirsiz olurlar. Belirgin kaslari çogunlukla, Koç isaretini meydana getirecek sekilde, burnun dar köprüsü üstünde birlesirler.
Basta ve yüzde bir ben veya bir iz farkedebilirsiniz; günes vurdugu zaman saçlarin kizila çaldigini ve yüzün normalden daha renkli oldugunu görürsünüz. Normal olarak genis omuzlu ve yürürken gövdeleri hafifçe öne dogru egilir, baslari ileridedir, konusurken de öyle.
Hemen hemen her zaman büyük bir telas içindedirler. Kemik yapilari iyi ve güçlüdür. Duruslari üstün egolarini ve kendilerine duyduklari güveni yansitir.
Koç nadiren sinirli bir sekilde bakislarini odada gezdirir. Öyle yaptigi zaman artik sizinle konusmak istemiyor demektir. Baska bir sey dikkatini çekmis ve sizi unutmustur. Söylediklerinize de dikkat etmiyordur. Sakin gücenmeyin!
Koç hiç kuskusuz seçtigi meslegin veya kendi hesabina kurdugu isin en yüksek mevkiinde olacaktir.
Koç dobra bir insandir. Içtenlik ve dürüstlük Koç'un önde gelen özellikleridir. Ancak, bazilari dengesizdir ve çocukça bir sorumsuzluk içindedir.
Ince hesaplar yapamamasi nedeniyle, ustalikli stratejik hileler yapmak bu insanlar için imkansizdir.
Koç'larin çogu kendilerinden çok baskalari için servet yapar. Herkes kadar o da paradan hoslanir, ancak övgü ve ünden biraz daha fazla haz alir.
Merih insanlari çogunlukla müthis öfkeli olmakla suçlanirlar. Aslinda öyledirler; ama öfkeleri çabuk geçer. Bir kez öfkeyi yendikleri zaman genellikle üzüntü konusu gömülür, unutulup gider... Koç insani kisilere pek öfkelenmez. Kivilcim yagmuruna tutulabilirsiniz, ancak atesi aslinda tahammül edemedigi bir fikre ve duruma karsi açmistir.
Insanda sok yaratan küstahligina ragmen, Koç bir yerde, sosyal zerafet örnegi de olabilir. Kesinlikle bilmedigi konularda, heyecanli ve ilgili tavirlarla saatlerce konusabilir.
Bir realist ve ayni zamanda kararli bir idealist olan Koç, çogunlukla duygusal davranislara karsidir. Son olarak Koç'larin en önemli özelliklerinden birine deginmek istiyoruz; onlar muhalefeti çok severler, öyle ki, aslinda akillarina yatan bir konu bile olsa, isin mutlaka karsi çikacak bir yönünü yakalamakta ve buna muhalefet etmekte üstlerine yoktur.
Bende koç burcuyum, herhalde yazdııkların benim için de geçerlidir :)
Ama ben öfkeli, sorumsuz, küstah, duygusal davranışlara karşı ve herşeye muhalefet olduğumuza katılmıyorum çünkü ben öyle değilim :) Uğurlu sayım 25, uğurlu günüm Cumartesi :)
:lol: :lol: dur ozaman umberto gs ben sana birde koc erkeyini arastirayim:)
ps: bu arada koc erkekleri yakisikli olur ve aldatmayi severler ve genelde maco olurlar :lol:
KOÇ ERKEGI
Grubu
Ates
TÜRLÜ MERAKLAR
Koç Burcundan dogan erkekler, islerini sevseler bile bunun disinda türlü seylere merak duyarlar.
Çogu spor yapmak dan hoslanir. Vücutlari saglam ve kuvvetlidir bu yüzden her spor dalinda basari kazanirlar. Onun zevklerine, meraklarina ve islerine karisildiginda sert tepki gösterir.
Uğurlu Günü Sali
Uğurlu Sayısı 9
Uğurlu Taşı Pirlanta
Uğurlu Renkleri Ates Kirmizisi, Nar Çiçegi, Al
Uğurlu Çiçekleri Lale, gelincik, papatya
Uğurlu Kokuları Manolya, Lavanta Çiçegi, Itir
En Belirgin Özelliği Cesaret
Uğurlu Müzik Hizli tempolu parçalar ve marslar
En büyük ideali Zafer
En Büyük Hatası Acelecilik
En Büyük Arzusu Liderlik
Koç burcunda dogan kadinlarla erkeklerin müsterek taraflari bulunmakla beraber hiç benzemeyen yönleride çoktur. Yildizi MARS Koç bucundan olan erkege cesaret, atilganlik, sevimlilik, etkileme gücü, hiddet, siddet, enerji verir. Bu tip erkekle geçinmek gerçekten zordur. Zira Koç burcunun erkegi her seyden önce kendi düsüncelerinin, fikir ve özlerinin dogru olduguna inanir. Aksini ispatlasaniz da o için için kendisinin hakli oldugunu düsünür. Ayrica karsisindakilere fazla hak tanimaktan da hoslanmaz.Buna ani öfkesi, sabirsizligi, huzursuzlugunu da katilacak olursa Koç burcundan dogan erkegi pek sevemeyeceginizi sanirsiniz. Halbuki tam aksine bu burçdan dogan erkekler çok da cana yakin olurlar.
Koç Burcundan dogan erkek aska düskün olur. Onun için askin pek önemli bir yeri vardir. Aski ugruna yapamayacagi fedakarlik, kalkismayacagi delilik de yoktur; fakat bu çok siddetli olan ask ayni sekilde pek kisa ömürlüdür.
Koç Burcundan dogan erkegin bir çocuk gibi merakli oldugunu bilmelisiniz. Her seyden önce onun ilgisini çekmelisiniz. Koç Burcu Erkegi kisa sürede asik olur ve hislerinin çok siddetli oldugu bu devrede de arzularinin önüne geçemedigi için evlenme teklif eder. Eger bu erkek henüz otuzuna gelmemisse bu teklif cazip de olsa kabul etmemenizi söyleyecegiz. Çünkü bu erkek biraz olgunlasir olgunlasmaz sizde kusurlar bulmaya baslayacaktir. Koç burcundan dogan erkek sizi çok sevse bile kusurlari çabuk gören, çabuk bikan, çabuk bezen bir tiptir. Siz bu burçtan bir erkekle evlenecekseniz ömür boyunca onu oyalamak zorunda kalacaginizi da bilin.
Bazi konularda buz gibi bencildir, onun arzusuna karsi gelirseniz siddetli kavgalar kopabilir ; hatta kapiyi vurup gitmesi bile kabildir. Evlendiginiz erkek klasik Koç Burcu tipinin aksine sessiz de olabilir. Buna da dogum aninda parlayan bir yildiz yol açmis olabilir. Fakat bu sessizlik onun saydigimiz özelliklere sahip olmadigi anlamina gelmez. Tam aksine bu sessiz tip, güç bela bir süre sabrettikden sonra parlar. Onun bazi kaprislerine de katlanmak zorundasiniz. Kendisi eve ummadiginiz zaman misafir getirebilir, küçük bir sözden alinarak hasinlesebilir veya kiskançliga kapilabilir. Hasta oldugunuz zaman size kizabilir. Koç Burcundan dogan erkek hastaligi hiç sevmez. Kendi hastaligini gizledigi için sizinde ayni sekile hareket etmenizi bekler. Onun için hastalik dan bahsedip, sikayete kalkarak inlemeyin. Çünkü o size aciyacak yerde kizacaktir. Böyle hastalandigi zaman nazlanmakdan hoslanan bir tipseniz size YENGEÇ veya BALIK burcundan dogmus bir es tavsiye edecegiz
UmBeRtO GS
16-03-05, 16:29
Çok sağol Leli :)
Bencilliğe katılmamakla birlikte onun dışında tamamen ben diyorum :)
UMBERTO GS BUNLARDA DOGRUMU? (SMILE)
ps: bu arada koc erkekleri yakisikli olur ve aldatmayi severler ve genelde maco olurla ( SMILE)
UmBeRtO GS
16-03-05, 16:35
UMBERTO GS BUNLARDA DOGRUMU? (SMILE)
ps: bu arada koc erkekleri yakisikli olur ve aldatmayi severler ve genelde maco olurla ( SMILE)
Çok sağol Leli :)
Bencilliğe katılmamakla birlikte onun dışında tamamen beni anlatıyor diyorum ve katılıyorum :)
birsey degil :lol: baska birsey istiyorsan söyle arastirayim okey :)
au revoir :lol: :lol: :lol:
Bengü Cakmak
16-03-05, 18:41
birak kendi arastirsin alla alla
sevabına ikizleride araştırsana ;)
Bengü Cakmak
16-03-05, 18:54
cok iki yüzlüymüssün figo öyle yaziyor :lol:
(valla öyle diyor) :lol: ben demedim yaziyor yani :)
UmBeRtO GS
16-03-05, 18:59
İkizler Erkeği
Romantik yaşamlarında her zaman çeşitliliğe ve değişikliğe ihtiyaç duyan İkizler erkeği, Zodyak'taki en haşarı ve ele avuca sığmaz adam olarak tanınır. Doğal espri yeteneği, sevimli mimik ve jestleri, geniş bilgi dağarcığı kadınların dikkatini hemen çekmelerini sağlar. Kolaylıkla aşık olabildiği için ardığını buluncaya kadar ciltler dolusu aşk romanı yazacak kadar macerası olabilir. Aradığı kadını bulduğu zaman da, bir dönem için kendini tam anlamıyla ona adayacağı kesindir. Ancak eşleri kendilerini yenilemediği ve aşk hayatını tazeleyemediği zaman, yeni arayışlar içinde olmaları da kaçınılmazdır.
Ticaret hayatı, onlar için biçilmiş kaftandır. Ancak değişken, çok yönlü ve becerikli bir yapıları olduğu için de pek çok farklı mesleği deneyip, başarılı olmaları mümkündür. Onlar için hiyerarşik mekanizmanın neresinde olacakları önemli değildir. Zihinsel olarak aktif olacakları, monotonluktan uzak bir işte çok başarılı olurlar.
UmBeRtO GS
16-03-05, 19:01
Bu arada kendi burcumu da araştırdım ve çok doğru bilgilere ulaştım :)
Koç erkeği
Koç erkekleri, her girdiği ortamda aceleci tavırları ve atak davranışlarıyla hemen ilgi odağı haline gelir. Karşı cinsin kalbini çalmakta ve ilgiyi kendilerine yoğunlaştırmakta doğal yetenekleri vardır. Direkt ve samimi yaklaşımları, kadınların onları cazip ve güvenilir bulmasını sağlar. Oldukça yoğun cinsel dürtüleri, ateşli duyguları, zengin bir aşk yaşamları olmasına yol açar. Ama aradıkları kadını bulduklar zaman sadık kalacaklarından emin olabilirsiniz.
Yaşamda rekabetin doğal olduğunu düşünmeleri, kolay kolay pes etmemeleri ve mücadeleci ruhları meslek yaşamlarındaki en büyük avantajlarıdır. Ancak liderlik ve girişimcilik yanları çok kuvvetli olduğu için, ekip çalışmalarında ve hiyerarşik düzen içinde zorlanmaları da normaldir. Planlama, programlama ve stratejiler oluşturmakta aceleci davranmadıkları sürece, meslek yaşamlarında başarılı olmaları ve lider konumuna ulaşmaları kaçınılmazdır.
Parma Maniac
16-03-05, 19:03
İkizler Erkeği
Romantik yaşamlarında her zaman çeşitliliğe ve değişikliğe ihtiyaç duyan İkizler erkeği, Zodyak'taki en haşarı ve ele avuca sığmaz adam olarak tanınır. Doğal espri yeteneği, sevimli mimik ve jestleri, geniş bilgi dağarcığı kadınların dikkatini hemen çekmelerini sağlar. Kolaylıkla aşık olabildiği için ardığını buluncaya kadar ciltler dolusu aşk romanı yazacak kadar macerası olabilir. Aradığı kadını bulduğu zaman da, bir dönem için kendini tam anlamıyla ona adayacağı kesindir. Ancak eşleri kendilerini yenilemediği ve aşk hayatını tazeleyemediği zaman, yeni arayışlar içinde olmaları da kaçınılmazdır.
Ticaret hayatı, onlar için biçilmiş kaftandır. Ancak değişken, çok yönlü ve becerikli bir yapıları olduğu için de pek çok farklı mesleği deneyip, başarılı olmaları mümkündür. Onlar için hiyerarşik mekanizmanın neresinde olacakları önemli değildir. Zihinsel olarak aktif olacakları, monotonluktan uzak bir işte çok başarılı olurlar.ben ikizlerim lakin bunlar bana tamamen sacmalik geliyor ne yazik ki, zerre inanmiyorum bu burç hadisesine..
İkizler Erkeği
Ticaret hayatı, onlar için biçilmiş kaftandır. Ancak değişken, çok yönlü ve becerikli bir yapıları olduğu için de pek çok farklı mesleği deneyip, başarılı olmaları mümkündür. Onlar için hiyerarşik mekanizmanın neresinde olacakları önemli değildir. Zihinsel olarak aktif olacakları, monotonluktan uzak bir işte çok başarılı olurlar.
:cene: :sasirdim:
neredeyse hepsi dogru...
cok iki yüzlüymüssün figo öyle yaziyor :lol:
(valla öyle diyor) :lol: ben demedim yaziyor yani :)
işim olmaz ..... kuru iftira
bende pek haz etmiyorum bu buc meselesinden...
saygi duyuyorum... :)
Buç ne arat :lol: Ben de teraziyim yok mu el atan?
buyur bogazicili sana terazi:
terai burcu:
# Elementi : Hava
# Özelligi : Dogrucu
# Yönetici Gezegeni : Venüs
# Metali : Bakir
# Ugurlu Günü : Cuma
# Ugurlu Sayisi : 6
# Ugurlu Tasi : Opal
# Ugurlu Renkleri : Açik pembe, mavi, turkuaz
# Ugurlu Çiçekleri : Unutma beni, pembe krizantem
# Ugurlu Kokulari : Gardenya, yasemin, orkide
# Ugurlu Müzik : Romantik parçalar
# En Belirli Özelligi : Saygi
# En Büyük Ideali : Mükemmel dostluk
# En Büyük Hatasi : Kendini begenme
# En Büyük Arzusu : Degerinin bilinmesi
# En Büyük Yetenegi : Ticaret ve alisveris
Terazi'ler kaba olmaktan nefret ederler. Onlar son derece zekidir ve ayni zamanda inanilmaz derecede saf ve kolay aldatilir insanlardir. Konusmaktan kulaklarinizi sagir ederler, ancak kendileri de çok iyi dinleyicilerdir.
Nadiren telas ve acele ederler. Terazi'nin amaci denge saglamaktir. O dengeli olmasinin yani sira kimi zaman, sinir bozucu, kavgaci, inatçi, huzursuz, üzüntülü, saskin bir insan olabilir.
Kadinlar hemen hemen hiç degismez sekilde güzel, erkekler de genellikle yakisiklidir. Yüzünde yumusak, beyaz bulut gibi bir tebessüm olmayan Terazi'ye asla rastlayamazsiniz.
Bu insanlar uyum ararlar; ancak buna ragmen pekçogu gereginden fazla yiyerek, içerek ve ask yaparak bütün dengeyi altüst ederler ve böylece uyum konusu da bir yana atilmis olur.
Taskin bir duygusallikla aglayabilir, sonra birden bire alayci biri olurlar, sonra da bahardaki ilk ardiç kusu kadar parlak ve neseli biri olup çikarlar. Bu asla Terazi'nin çift karakterli oldugunu göstermez. Terazi'lerin duygularinda derin bir zenginlik vardir.
Ruh sagliklarini iç güdüleriyle, ruhsal ve fiziksel sagliklarini iyi korurlar.
Terazi'nin karakteri esit ölçülerde iyilik, kibarlik, kötü bir kavgacilik, boyun egmeyen bir inatçilik, filozofça bir mantik ve kararsizliktan olmustur.
Tüm sürekli, mantikli tartismalar boyunca Terazi hep adil kalmaya çalisacaktir. Bütün tartismalar sirasinda olumlu bir insani bile çileden çikarabilir. Bu davranis Terazi'nin kendisini de bir kararsizliga sürükleyebilir. O'nun bütün taraflari görme, sinirleri yatistirma ve öfkeli insanlari sakinlestirme yetenegi kendisini iyi arabulucu yapabilir.
Karar verirken aceleye getirilmekten ve itilmekten de hiç hoslanmazlar. Onlar is konusunda son derece dürüsttürler ve hiç dikkatsiz davranmazlar. Sanatin etkisinde kalmayan Terazi'ye çok az rastlanir. Onun parlak zekasi ve sevgiyle dolu kalbi arasinda kusursuz bir uyum vardir.
ya bide başak'ı alsak size zahmet olacak ama...
UmBeRtO GS
18-03-05, 19:18
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişken
Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu sayısı: 2
Uğurlu taşı: Zafir
Uğurlu rengi: Siyah
Uğurlu çiçeği: Açelya
En büyük özelliği: Temizlik
En büyük amacı: Beğenilmek
Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
Zayıf tarafı: Çekingenlik
BAŞAK'ın KARAKTERİ
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.
Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.
Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.
Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.
İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.
BAŞAK ve İLİŞKİLERİ
Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.
Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.
Başak burcu kadını ve erkekler:
Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.
Başak burcu erkeği ve kadınlar:
Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.
İŞ
Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.
BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...
eyvallah...doğru olduğu kadar bana uymayan taraflarıda var tabi.ama titizlik tutuyor hakketten.ama çekingen de değilimdir..tekrar sağol umberto...
Bengü Cakmak
18-03-05, 19:29
YENGEC!
UmBeRtO GS
18-03-05, 19:35
Rica ederim zidane38 :)
YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz) Su / Öncü
Yıldızı: Ay
Uğurlu günü: Salı
Uğurlu sayısı: 5
Uğurlu taşı: Yakut
Uğurlu rengi: Kırmızı
Uğurlu çiçeği: Zambak
En büyük özelliği: Sadakat
En büyük amacı: Yükselmek
Uygun partnerleri: Boğa, Başak, Kova
Zayıf tarafı: Dikkatsizlik
YENGEÇ'in KARAKTERİ
Yengeç insanı duygusallığıyla tanınır. Duyarlı karakteri nedeniyle insanlara tüm içtenliğiyle yaklaşır; herkese dürüst ve iyi niyetli davranır. Sevdiklerine yardım edebilmek, onları sevindirebilmek için büyük fedakarlıklar yapabilir. Herkesin sorununu can kulağıyla dinler ve çözüm üretmeye çalışır.
İnsanlara samimi davranmasının yanı sıra içten içe bir şüphecilik taşır. Bunun nedeni, iyi niyetinden dolayı birçok kez sömürülmesidir. Ayrıca, yapılanı kolay kolay unutmaz ve çok zor bağışlar.
En zayıf tarafı dikkatsizliktir. Olayları ve konuşmaları dikkatsizliği yüzünden yanlış anlayabilir. Bu da büyük sorunlara yol açabilir. Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Daha ziyade övülmek ve desteklenmek ister.
Samimi tavırlarına rağmen sert bir görüntü çizer. Bunun nedeni kendini dış dünyadan koruma içgüdüsüdür. Özellikle tehlikede olduğunu hissettiğinde kabuğuna çekilir.
İYİ YENGEÇ / KÖTÜ YENGEÇ
Yengeç'in iyi yönleri:İyi kalplilik, beceriklilik, zeka.
Yengeç'in kötü yönleri : Alınganlık, dağınıklık.
YENGEÇ ve İLİŞKİLERİ
Yengeç insanı, çevresine karşı iyi kalpli, anlayışlı ve düşünceli davranır. Ancak bazı günler tamamen değişerek somurtkan ve alıngan bir karakter çizebilir. Bu nedenle anlaşılması zor bir insandır.
Arkadaş ve yakınlarını çok sever. Ama çekingenliği yüzünden duygularını kolay kolay belli etmez.
Yengeç burcu kadını ve erkekler:
Aşk, Yengeç burcu kadınının hayatında büyük bir yer tutar. En çok duymak istediği söz "seni seviyorum"dur. Geçici ilişkilerle ilgilenmez. Güçlü ve iradesinden taviz vermeyen erkeklerden hoşlanır.
Yengeç burcu erkeği ve kadınlar:
Duygularını ifade etmekte zorlanan Yengeç erkeği, beraber olduğu kadına daima nazik ve saygılı davranır. Bakımlı ve şık kadınlardan hoşlanır. Devamlı sevildiğini duymak ister.
İŞ
Yengeç burcu insanı işine çok bağlıdır. Asla başladığı işi yarım bırakmaz. Ona zorla birşey yaptırmak imkansızdır. Ancak sevgiyle yönlendirilebilir. Güçlü hafızası sayesinde iyi bir tarihçi, denizci ya da iş adamı olabilir.
YENGEÇ BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Lady Diana, Ernest Hamingway, Sylvester Stallone, Harrison Ford, John Ford ...
balık burcunuda alabilirmiyim zahmet olmassa tesekurler simdiden
BALIK BURCU (19 Subat - 20 Mart)
NextDiger Burçlar
Balik Özellikleri
Balik Kadini
Balik Erkegi
Elementi: Su
Unsuru: Degisken
Niteligi: Kadin
Gezegeni: Neptün, Jüpiter
Dogal evi: 12. ev
sifresi: Hayalci, duyarli
Uluslararasi ismi: Pisces
Hayvan Sembolü : Puma; onlarin aslinda agaçlarin yükseklerine degil, ruhun yüceliklerine dogru tirmandigi söylenir.
Bitki Sembolü : Sinir otu; atalarimiz bu otu, hem kaynatip içerek, hem de derilere sürerek serinletici ve agri kesici olarak kullanirlardi.
NextUYUMLU BURÇLARI: Yengeç Akrep Balik
NextUGURLARI:
Ugurlu taslari: Kuvars, Aytasi, Agat, Safir, Mercan
Ugurlu sayisi: 3
Ugurlu rengi: Koyu mor ve indigo, deniz yesili
Ugurlu günü: Persembe
Ugurlu metalleri: Kursun
Ugurlu hayvanlari: Balik, koyun ve öküz
Ugurlu kuslari: Kugu ve leylek
Ugurlu çiçekleri: Nilüfer çiçegi
Pozitif Özellikleri : Alçak gönüllülük, sefkat, sempatiklik, hassasiyet, çabuk adapte olabilmek, tesirlilik, anlayislilik, nezaket, sezgi.
Negatif Özellikleri : Belirsizlik, ihmalcilik, gizlilik, kolay dagilmak, zayif arzular, kararsizlik; hayatin sert yanlari ile kolay mücadele edememek.
Anahtar Kelimeleri: Cana yakin, sevimli, nazik, pratik olmayan, çekingen, degisken, asiri duygusal, kolay etkilenen, sefkatli, merhametli, kurtarici, hayalci, sezgisel, özverili, alçak gönüllü, dikkatsiz, dalgin, kurban, anlasilmasi zor.
BALIK BURCU'NU TANIYALIM
BALIK KADINI
BALIK ERKEGI
NextDiger Burçlar
Balik burcu insani nazik,mütevazi, düsünceli ve özverilidir. Baskalarinin duygu ve gereksinimlerine karsi çok duyarlidir. Kolaylikla onlarin etkisinde kalabilir. Neseye ve üzüntüye esit yogunlukta tepki gösterir, ruh hali coskunlugun zirvelerinden, umutsuzlugun derinliklerine inebilir.
Duygusal açidan kendini korumak amaciyla, kendisini yaralayabilecegini düsündügü insanlara veya olaylara karsi ilgisizmis gibi davranabilir. Balik burcu insaninin sezgileri çok güçlüdür.
Büyük idealizmi günlük yasamin aci gerçeklerine gözlerini kapamasina neden olur. Hayal dünyasina ve alkole saklanabilir. O gerçekte iç huzurunu aramaktadir. Bu huzuru müzik, siir, dans gibi sanatlarla ugrasarak saglayabilir.
Baskalarina karsi duyarli ve özverili yapisi kendi isteklerini ikinci plana atmasina, arzularina dogru hareket edememesine neden olabilir. Bu durumda kurbandir. Eger bu özelliklerini, kendi istekleri ve duygulari ile digerlerinin duygulari arasina gerekli sinirlari çizerek kullanabilirse mükemmel bir kurtaricidir.
Sabir eli açiklik ve duyarlilik balik burcunun özelliklerindendir büyük bir inandirma yetenekleri vardir. Herkesle sakinlikle iyi geçinirler. Balik burcunun çift simgesi çift karakteri temsil eder. Yasam görüsleri ciddi ama gerçekçi degildir.
Güçlü bir mizah duygulari vardir. Her çevreye kolayca uyarlar. Baliklarin kararsizliklari, zayifliklari ve kendilerine hosgörülü olmalari yüzünden kendi düsmanlari olabilirler. Kendine güvensizlikte bu burcun özelligidir. Baskalarina merhametle acilarini dindirmek için yardim eder veya mistik bir sekilde dua eder ama gerçekle yüz yüze gelmek istemezler. Yakinlarinin ve arkadaslarinin anlamadigini düsünüp mutsuz olur
Edebiyat ve sanat ürünleri veren ruhsal duygulari çok güçlüdür. Kolay kolay disipline gelmez ve olagan seylere uymazlar. Akilli baliklar sanata girer, digerleri alkolik çikabilir. Diger burçlar arasinda inanca en yatkin burç olduklarindan sezgi güçleri çok kuvvetlidir. Bu nedenle medyum olurlar.
Dansçi, yazar, fotografçi, doktor ve din adami onlara göre mesleklerdir. Zevkli insanlar olup konforlu evde yasamayi severler. Balik burcunu tanimlayan cümle INANIYORUM’dur. Balik çocuklari okulda pek mutlu olmazlar. Tarih gibi derslerin disinda gerçekler fazla dayali hayal kuramayacaklari dersleri sevmezler. Resim dersi onlar için idealdir.
BALIK BURCU KADINI
Balik kadinlari güzel, alimli ve cazibelidir ve güzelliklere de düskündür. Bütün güzelliklere sahip olmayi arzular. En pahali olan maddeler onu çeker, her seyin en iyisini ister. sefkatli, merhametli, iyi niyetli, cana yakin bir kisidir.
Çok duygusaldir. Bilim ve kültür gibi konular onun için ikinci planda kalir. Ailesine ve dostlarina bagli olmakla birlikte esas olarak sevdigi adami düsünür. Erkegi ona güven verir ve istedigi lüks yasami saglarsa baska bir sey aramaz. Maddiyata düskün degilse de, istediklerinin yerine getirilmesi için bir hayli paraya ihtiyaci vardir.
Güzellik ve cazibesinden yararlanarak yükselmeye çalismaz. Onun insanlari kullanarak yükselme arzusu yoktur. Maddeye sarilmaz, lüks hariç para istemez. Parayi, esinin ve çocuklarinin rahatini saglamak için ister. Balik kadini kiskançtir ve baska kadinlardan üstün oldugunu düsünür.
Daima sevmeyi ve sevilmeyi düsler ve sevdigi erkekle evlenmek ister. Para için sevmedigi birisiyle birlikte yasayamaz. Dostluk onu için çok önemlidir ama kiskançligi yüzünden dostlarini da kaybedebilir. Güzel ve cazibeli olmasindan dolayi toplumun begenisini kolayca kazanir. Kadinlara has zeka, kurnazlik, sirinlik, cazibe ve her türlü özellik onda vardir.
O ailesine, yakinlarina, esine ve çocuklarina çok baglidir ve evinde mutlu bir ortam saglamaya çalisir. Bu yüzden ev islerine katlanir, ama aslinda gününü güzel seylerle doldurmak ister. Çocuklarini çok simartir, onlara her istediklerini vermeye çalisir.
BALIK BURCU ERKEGI
Balik erkegi zodyagin en duygusal erkegidir. Bazen hislerinin tutsagi olur ama mantigini da çok iyi kullanabilir. Aslinda dürüst ve iyi niyetli olsa da, sözlerinin renklenmesi için bazen yalan söylemesi de mümkündür. Çift fikirli oldugundan karar vermekte güçlük çeker.
Çok hayalcidir. Hislerini ön plana aldigi için bazen gerçekleri göremez. Iç dünyasi çok renklidir. Balik erkegi cömerttir, bazen parasini savurabilir. Büyük, yaratici bir güce sahiptir. Ihtiyaci olan tek sey aslinda irade kuvvetidir. Bunu edindigi taktirde çok basarili olabilir. Zaman zaman ne istedigini bilmez, yasamda ilerleyememesinin sebebi de budur.
Çalismaktansa hayal kurmayi tercih eder. Böyle bir durumda da iyi bir idareciye ihtiyaci olacaktir. Insanlari oldugu gibi kabul eder. Balik erkeginin son derece merhametli olmasindan dolayi, herkes ondan yardim bekler. Ailesi, yakinlari, dostlari ondan akil danismak ve teselli bulmak için çevresindedir.
Bu arada çok iyi bir dinleyicidir. Insanlara merhamet ederken, kendisine de acir. Sevilmedigini ve begenilmedigini sezdigi zaman kederlenip uzaklasabilir. Güzellige hayran olusundan dolayi hayatinda daima güzel bir taraf olacaktir. Bir kere sevip baglandi mi, esinin en güzel olduguna inanir.
En güzel ve en pahali seyleri alir, onu lüks içinde yasatmak için çirpinir. Bu güzellik egilimi evine de yansir. Balik erkegi için evinden daha degerli bir yer yoktur. Sevmeyi ve sevilmeyi ister. Sevdigi zaman kendini güçlü hisseder ve o zaman engelleri asmasi daha kolaylasir.
Sevilen ve seven oldugu zaman daha basarili olur. Eger terk edilirse umutsuzlugu çabucak atar ve yeni bir sevginin pesine düser. Onun kalbi hiç bos kalmaz.
Çapkin sayilmaz, romantik bir asiktir. Düslerindeki aski ve kadini arar. Balik erkegi sevdigini kiskanir ama bu duygusunu saklamaya da çalisir. Ömür boyu asik kalacak duygulu bir erkektir
BALIK BURCU ERKEGI
Balik erkegi zodyagin en duygusal erkegidir. Bazen hislerinin tutsagi olur ama mantigini da çok iyi kullanabilir. Aslinda dürüst ve iyi niyetli olsa da, sözlerinin renklenmesi için bazen yalan söylemesi de mümkündür. Çift fikirli oldugundan karar vermekte güçlük çeker.
Çok hayalcidir. Hislerini ön plana aldigi için bazen gerçekleri göremez. Iç dünyasi çok renklidir. Balik erkegi cömerttir, bazen parasini savurabilir. Büyük, yaratici bir güce sahiptir. Ihtiyaci olan tek sey aslinda irade kuvvetidir. Bunu edindigi taktirde çok basarili olabilir. Zaman zaman ne istedigini bilmez, yasamda ilerleyememesinin sebebi de budur.
Çalismaktansa hayal kurmayi tercih eder. Böyle bir durumda da iyi bir idareciye ihtiyaci olacaktir. Insanlari oldugu gibi kabul eder. Balik erkeginin son derece merhametli olmasindan dolayi, herkes ondan yardim bekler. Ailesi, yakinlari, dostlari ondan akil danismak ve teselli bulmak için çevresindedir.
Bu arada çok iyi bir dinleyicidir. Insanlara merhamet ederken, kendisine de acir. Sevilmedigini ve begenilmedigini sezdigi zaman kederlenip uzaklasabilir. Güzellige hayran olusundan dolayi hayatinda daima güzel bir taraf olacaktir. Bir kere sevip baglandi mi, esinin en güzel olduguna inanir.
En güzel ve en pahali seyleri alir, onu lüks içinde yasatmak için çirpinir. Bu güzellik egilimi evine de yansir. Balik erkegi için evinden daha degerli bir yer yoktur. Sevmeyi ve sevilmeyi ister. Sevdigi zaman kendini güçlü hisseder ve o zaman engelleri asmasi daha kolaylasir.
Sevilen ve seven oldugu zaman daha basarili olur. Eger terk edilirse umutsuzlugu çabucak atar ve yeni bir sevginin pesine düser. Onun kalbi hiç bos kalmaz.
Çapkin sayilmaz, romantik bir asiktir. Düslerindeki aski ve kadini arar. Balik erkegi sevdigini kiskanir ama bu duygusunu saklamaya da çalisir. Ömür boyu asik kalacak duygulu bir erkektir.
Bende Basak burcuyum ve gram kadar inanmiyorum bu burclara.. Hepsi tiyatro.. Neyse, birisi basagin ozelliklerini yazabilir mi? Bakalim belki bir seyler tutar :)
USAtaraftar
20-03-05, 04:48
Kova plzzz
Bende Basak burcuyum ve gram kadar inanmiyorum bu burclara.. Hepsi tiyatro.. Neyse, birisi basagin ozelliklerini yazabilir mi? Bakalim belki bir seyler tutar :)
diğer sayfada var.ben de başağım.arkadaşlardan rica etmiştim onlarda yazmıştı.
Burç kaldı mı başka :lol:
GSmeltemGS
22-03-05, 10:06
Bende YENGEÇ...
YENGEÇ'in KARAKTERİ
Yengeç insanı duygusallığıyla tanınır. Duyarlı karakteri nedeniyle insanlara tüm içtenliğiyle yaklaşır; herkese dürüst ve iyi niyetli davranır. Sevdiklerine yardım edebilmek, onları sevindirebilmek için büyük fedakarlıklar yapabilir. Herkesin sorununu can kulağıyla dinler ve çözüm üretmeye çalışır.
İnsanlara samimi davranmasının yanı sıra içten içe bir şüphecilik taşır. Bunun nedeni, iyi niyetinden dolayı birçok kez sömürülmesidir. Ayrıca, yapılanı kolay kolay unutmaz ve çok zor bağışlar.
En zayıf tarafı dikkatsizliktir. Olayları ve konuşmaları dikkatsizliği yüzünden yanlış anlayabilir. Bu da büyük sorunlara yol açabilir. Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Daha ziyade övülmek ve desteklenmek ister.
Samimi tavırlarına rağmen sert bir görüntü çizer. Bunun nedeni kendini dış dünyadan koruma içgüdüsüdür. Özellikle tehlikede olduğunu hissettiğinde kabuğuna çekilir.
İYİ YENGEÇ / KÖTÜ YENGEÇ
Yengeç'in iyi yönleri:İyi kalplilik, beceriklilik, zeka.
Yengeç'in kötü yönleri : Alınganlık, dağınıklık.
YENGEÇ ve İLİŞKİLERİ
Yengeç insanı, çevresine karşı iyi kalpli, anlayışlı ve düşünceli davranır. Ancak bazı günler tamamen değişerek somurtkan ve alıngan bir karakter çizebilir. Bu nedenle anlaşılması zor bir insandır.
Arkadaş ve yakınlarını çok sever. Ama çekingenliği yüzünden duygularını kolay kolay belli etmez.
Yengeç burcu kadını ve erkekler:
Aşk, Yengeç burcu kadınının hayatında büyük bir yer tutar. En çok duymak istediği söz "seni seviyorum"dur. Geçici ilişkilerle ilgilenmez. Güçlü ve iradesinden taviz vermeyen erkeklerden hoşlanır.
Yengeç burcu erkeği ve kadınlar:
Duygularını ifade etmekte zorlanan Yengeç erkeği, beraber olduğu kadına daima nazik ve saygılı davranır. Bakımlı ve şık kadınlardan hoşlanır. Devamlı sevildiğini duymak ister.
İŞ
Yengeç burcu insanı işine çok bağlıdır. Asla başladığı işi yarım bırakmaz. Ona zorla birşey yaptırmak imkansızdır. Ancak sevgiyle yönlendirilebilir. Güçlü hafızası sayesinde iyi bir tarihçi, denizci ya da iş adamı olabilir.
ÇOK DOĞRU HEMEN HEMEN HEPSİ BANA UYUYORR...
Kova plzzz
KOVA BURCU ( 21 Ocak - 19 Şubat )
GRUBU Hava
YÖNETEN GEZEGEN Uranüs, Satürn
NİTELİK Sabit
UĞURLU TAŞLARI Yeşim
UĞURLU GÜNÜ Pazar
SEVDİĞİ RENKLER Koyu mavi, gece mavisi, karışık renkler
SEVDİĞİ ÇİÇEKLER Zerren, kır çiçekleri
SEVDİĞİ MÜZİK Modern eserler
EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ İşbirliği
EN BÜYÜK EMELİ Mükemmel fırsatlar yakalamak
OLUMLU HUYLARI İnsancıl, bağımsız, dost canlısı, yaratıcı, yenilikçi ruhlu
OLUMSUZ HUYLARI Dikkafalı, huysuz, geleneklere karşı gelen, anlaşılmaz, hırçın, kinci.
SAĞLIK DURUMU Kan dolaşımı, tansiyon ve dolaşım bozuklukları
BU BURÇUN ÜNLÜLERİ Wofgang Amadeus Mozart, Galileo, James Watt, Charles Dickens, Jules Verne, Abraham Lincoln, Ronald Reagen, Christian Dior, Paul Newman, John Travolta, Clark Gable, Ajda Pekkan
GENEL AÇIKLAMA
Kova Burcu, aklı ve zekayı temsil eder. "Dahiler Burcu" olarak da bilinen bir burçtur. Siz çift yıldıza sahipsiniz. Birinci yıldızınız olan uranüs ani değişiklikleri temsil eder. Büyük fırsatlar veren ve sizi başarıya ulaştıran bir yıldızdır. İkinci yıldızınız Satürn ise üstün zekanızı temsil eder. Siz "Dahiler Burcu" nun bir üyesi olarak her istediğinizi gerçekleştirebilecek kafa yapısına sahip bir insan olduğunuzdan başarı hep sizinledir. Zor durumda kalan insanlara yardım etmek sizin en büyük meziyetlerinizdendir. Eğer iyi bir eğitim gördünüzse seçtiğiniz iş alanında zirveye çıkmanız zor değildir. Siz bağımsızlığına çok düşkün ve kısıtlamaya asla gelemeyecek bir insansınız. Sizin için mesleğiniz ve işiniz çok önemlidir ama sevdikleriniz herşeyin başında gelirler. Onlar hep hayatınızın ilk sırasını teşkil ederler. Sevdikleriniz ve aileniz için yapamayacağınız fedarkarlık yok gibidir. Bazen insanlar bu iyi niyetinizi suistimal ederek sizi bir hayli üzerler ama siz onlara aldırmayın ve bildiğiniz doğrulardan şaşmayın. Para yönünden şanslı sayılırsız. Siz çalışırken para sizin peşinizi bırakmaz. Çünkü yaptığınız bir işin hakkını vererek ve en iyi şekilde yaptığınız için başarı ve para sizinledir. Yeniliklere çok çabuk adepte olursunuz. Etrafınızdaki insanlar bir sorunları veya bir ihtiyaçları olduğu zaman sizin yanınızdan ayrılmazlar. Onlara mükemmel bir sırdaşlık eder. Elinizden gelen yardımı en iyi şekilde ve belli etmeden yapmaya çalışırsınız. Bu yüzden dostlarınızda sizi yere göğe sığdıramazlar. Çocuklara olan aşırı düşkünlüğünüz ve sevdiğiniz ise başka bir taktir konusudur. Hep iyi yanlarınızdan bahsettik. Kötü veya olumsuz hiç mi yanınız yok ? Olmaz mı ? İnatçılığınız, hırçınlığınız, kinciliğiniz. Bu konulara da biraz ılımlı yaklaşabilirseniz mükemmeliğe giden yolda bir kum taşı daha aşmış olursunuz. Sizin dürüst olmayan insanlarla anlaşmanıza imkan yoktur. ;)
bende başak burcuyum ama nedense başak burcunun hiçbir özelliğini aşımıyorum mesela bnm için akreplerle geçinemez yazıolar ben çok rahat geçiniyorum valla :)
GSmeltemGS
26-03-05, 09:33
:lol:
Bengü Cakmak
26-03-05, 11:48
:lol:
meltem belki gülmeden önce neden güldügünü yazarsan bizde anlariz
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to