PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sepp Piontek: Tanju İdmana Silahla Geldi

LuisFigo
14-03-05, 15:33
A Milli Futbol Takımımız'ın eski teknik direktörü Sepp Piontek, Danimarka'nın Ringsten kentinde düzenlenen bir toplantıda, Türkiye ile ilgili ilginç anılarını anlattı.

http://www.haberturk.com/foto/mansettanju4colak8silah3.jpg

Türkiye'de göreve başladığı ilk günlerde Tanju Çolak'ın antrenmana tabanca ile gelişini unutamadığını belirten Piontek, ‘Türkiye’nin yetiştirdiği iki oyuncuyu Tanju Çolak ve Şeytan Rıdvan’ı unutamıyorum. Tanju bir gün idmana silahla geldi. Neden silahla geldiğini sordum. Bana ‘Peşimde mafya var. Beni öldürecekler. Onun için kendimi korumam lazım’ cevabını verdi. Orası Türkiye, sürprizlerle dolu bir ülke. Orada her şey yaşanıyor’ dedi.

HÜRRİYET

Parma Maniac
14-03-05, 16:07
saçmalamış Piontek eğer doğruysa.. Tanju'nun eğer nedeni oysa gayet normal, bunun Türkiye'yle de alakası yok.. mafya sadece Türkiye'de düşmüyor insanların peşine, insanların kendilerini korumak için de silah almaları sadece burda olmuyor.. sanki Türkiye'ye bok atma çabası var gibi geldi bana umarım doğru değildir..

Onur1905
14-03-05, 19:58
sanki Türkiye'ye xxx atma çabası var gibi geldi bana umarım doğru değildir..

Yok Parma,öyle değil.Aynı toplantıda ülkemiz ile ilgili çok güzel sözler sarf etiği yazılmıştı geçen hafta gazetelerde.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~3@nvid~548919,00.asp

Bu silah olayını sanırım Danimarka şartlarını göz önüne alarak söyledi.Zira final maçı öncesi çıkan kavgaların,Danimarka'nın gördüğü en büyük toplumsal olay olduğunu söylemişti Danimarka'lı bir gazeteci.(Yanılmıyorsam)

Sheva
14-03-05, 20:07
Tanju'nun herhangi bir yere silahsız gittiğini zannetmiyorum zaten, o dönemler daha rahattı böyle şeyler.. Hatırlarsınız altın kaplama silahı ile güzel pozlar verirdi.. Danimarkalı bir insanın tamamen artniyetsiz sırf şaşkınlığından böyle birşeyi eşine dostuna çevresine anlatması normaldir diye düşünüyorum..

bruno
15-03-05, 05:42
Onur'un gonderdigi linki okuduktan sonra diyecekfazla birsey kalmadi. ben olsam bukadar olumlu konusamazdim sanirim.

Genco
15-03-05, 06:49
Turkiye'den mi bahsetmis o linkde? :karisik: :D :sasirdim: