Tüm Versiyonu Göster : Forum Kullanıcıları Tanıtım Köşesi
oOoOoOoOOoOoOoO Hayirli olsun Ugurcum (InSoMNiAsTaN) forumda 1 yasina girmissin:)
Sahsen yazilarini zevkle okuyorum...
Selamlar, adım Tolga GS'li değilim. Buraya üye olmamın iki temel nedeni var, birincisi "kendin çal, kendin oyna" tarzından hep sıkılmışımdır. Farklı görüşleri, bakış açılarını ve yaklaşımları öğrenmek benim için çok önemlidir. İkincisi de TT Arenanın açılışında olan olaylar. bence Toki başkanının yaptığı konuşma çok saygısız ve talihsiz bir konuşmaydı, GS taraftarının verdiği tepki azdı bile, Sonrasında gelişen olaylar, Başbakanın ve Bakanların GS'ye aba altından sopa göstermesi, çaktırmadan tehdit etmesi vs, vs. Valla ne yalan söylim o gece GS'li olasım geldi. Serde solculuk var takımdaşlığın önüne geçiyor. Ayrıca ana sayfadaki resmede bayıldım. Aziz Yıldırımın hali çok komik. Sanki Fener gol atmışta "Eyvah Adnana ayıp oldu" der gibi:))
Selamlar, Saygılar
JackDaniels
17-01-11, 22:37
Hoşgeldin..
Hangi takım?
selamlar forum üyelerine aylar önce üye olmama ragmen bu topici yeni gördüm.
Adım Rasim Hüseyin,doğma büyüme Ankaralıyım.üniversite öğrencisiyim aylardır iyi kotu sizinle beraber olmaya fikirlerimi paylasmaya çalışıyorum.Herkese sevgiler saygılar :D
Hoşgeldin..
Hangi takım?
Fenerliyim, Bilinçli olanlarından:)
Fenerliyim, Bilinçli olanlarından:)
Hoşgeldin Arkadaşım...Yazılarına başlamadan önce forumu biraz incelemeni rica ediyorum...
Forumun kalitesini , nelere tahammül edilip edilmeyeceğini iyice kavradıktan sonra yazmanı öneririm :) Birçok Galatasaray forumunda Fenerbahçeli arkadaşlar pek hoş karşılanmaz ancak bu forumun geçmişinde de olduğu gibi adam gibi adamları her zaman kabul ederiz...
Kaliteli ve objektif yazılarını görmek dileği ile...
Hoşgeldin Arkadaşım...Yazılarına başlamadan önce forumu biraz incelemeni rica ediyorum...
Forumun kalitesini , nelere tahammül edilip edilmeyeceğini iyice kavradıktan sonra yazmanı öneririm :) Birçok Galatasaray forumunda Fenerbahçeli arkadaşlar pek hoş karşılanmaz ancak bu forumun geçmişinde de olduğu gibi adam gibi adamları her zaman kabul ederiz...
Kaliteli ve objektif yazılarını görmek dileği ile...
Hiç kaygılanmayın, kimsenin varlığımdan yazılarımdan rahatsız olmayacağı garantisini veririm başlarken.
InvesTurk, aramıza hoşgeldin. Çocukluğum ve gençliğim 95%'i Fenerbahçeli olan bir mahallede geçti. Hepsi de solcudur ha bu arada:) Şimdi de Bağdat Caddesi'nde oturuyorum. Bu sebeple karşı tarafın içinde olmak nedir iyi bilirim. Burası elbette ortak paydanın Galatasaray olduğu bir forum. Fakat kaliteli, düzgün taraftara ve katılımcıya her zaman kapımız sonuna kadar açık. Hoşgeldin.
xmartyrx, hemşeriyiz. Ne kadar İstanbul'da yaşasam da kullanıcı bilgilerimin nereden kısmından Ankara'yı silmeye hala kıyamayacak kadar seviyorum Ankara'yı. Ankaralılar artsın:) Hoşgeldin.
Namelessonegs
18-01-11, 20:59
Hosgeldiniz beyler,umarım kalıcı olursunuz..
Rasim ve Tolga hosgeldiniz:) Size forumda ve gercek hayatta neseli gunler dilerim.
Burakilly de yeni katilan bir arkadas, kendini bi tanitmasini bekliyoruz:)
Burakilly de yeni katilan bir arkadas, kendini bi tanitmasini bekliyoruz
Burak illy,
Doğma büyüme istanbulluyum..
İstanbul anadolu yakasında ikamet etmekteyim..
Asıl mesleğim gemi elektroniği ve haberleşme olmasına rağmen, bankacılık sektöründe çalışmaktayım..
2004-2008 ali sami yen kapalısının kombineli galatasaraylılarındanım.
Son 2 sezondur maçlara biletli olarak, ara sıra ikamet etmekteyim.
InSoMNiAsTaN
22-01-11, 09:30
son günlerdeki yoğun gündem nedeniyle epey bir ziyaretçi kitlesi tarafından izlendik, yeni üyelikler de oldu gördüğüm kadarıyla..az önce bir baktım forumda kim var diye, yarısını tanımıyorum..aşağıdakiler, kimsiniz siz? kuzu musunuz? aslan mısınız? :)
AbbVanauua, carlsonspider, HalecrelapraX, JeWzn31, LeaCecoeaa, leonmcartorzsawyerng, mathewradical,
Bunlar ne sporla ne de GS ile alakalı isimler değil. Türk isimleri de değil. Ayrıca yazımı ve okunuşu zor isimler. Muhtemelen spam kullanıcılar.
M.Yasin Cakmak
22-01-11, 11:08
Deli gibi spam kullanici akini var son zamanda, bugun 100 kusur uyelik sildim. Allah`tan bunlarin yazmasini engelliyor sistem de ugrasmiyoruz.
Fenerliyim,
allah başka acı, keder vermesin
InSoMNiAsTaN
24-01-11, 17:06
bu işi de genelde JORDAN yapar ama online değil galiba :)
3-4 yeni arkadaş okudum bugün forumda..kendilerini tanıtırlarsa seviniriz..
Başkan her başlığa akıyosun bugün,
Forumu elemi geçirdin :)
InSoMNiAsTaN
24-01-11, 19:14
Başkan her başlığa akıyosun bugün,
Forumu elemi geçirdin
adminler kayıp burak, ağır abiler, derin .to'lar da kayıp..fırsat bu fırsat :)
bu işi de genelde JORDAN yapar ama online değil galiba
3-4 yeni arkadaş okudum bugün forumda..kendilerini tanıtırlarsa seviniriz..
Biz yaslaniyoruz Ugurcum:)
Saka bir yana cok yogunum bu aralar, ustune ustluk bir de ameliyat oldum sag gozumden gecen gun. O yuzden hergun kontroller var A,B,C,D,E :lol:
Biz yaslaniyoruz Ugurcum:)
Saka bir yana cok yogunum bu aralar, ustune ustluk bir de ameliyat oldum sag gozumden gecen gun. O yuzden hergun kontroller var A,B,C,D,E :lol:
Geçmişler olsun.
InSoMNiAsTaN
24-01-11, 20:47
Biz yaslaniyoruz Ugurcum
Saka bir yana cok yogunum bu aralar, ustune ustluk bir de ameliyat oldum sag gozumden gecen gun. O yuzden hergun kontroller var A,B,C,D,E estafurullah jordan hepimizi gömersin sen :)
çok geçmiş olsun jordan umarım çok ciddi bir şey değildir..dereceyi falan mı sıfırlattın?
Yok be hocam. Cok buyuk bir kaza gecirdim arabayla gecen pazartesi. Birine gecirdim 95m/ph hizda:lol: RTE ve surakasina tepki projeleri uretirken maalesef. Siz siz olun kizginken arabayi duzgun kullanin, konsantre olun.
Verilmis sadakamiz varmis:)
Sagolun bu arada:) Bir kac hasarla atlattik sukur...
M.Yasin Cakmak
24-01-11, 21:41
Abi çok ciddi yaw 95 mil. Aman çok gecmis olsun.
InSoMNiAsTaN
24-01-11, 22:08
ne diyosun jordan..büyük geçmiş olsun..bu 95 mil kaç allah km ediyor 150 falan mı?
Sagolun... 95 mil sanirim 120, 130km civari. Ama emin degilim biz Modern olcu kullaniyoruz burda:lol:
M.Yasin Cakmak
24-01-11, 22:19
152 abicim, aman...
Ben de 85 ile takla atmıştım, bacağı bırakıyordum orada. 1.5 lt kan bıraktım.
Allah korumuş abim benim.
Cok buyuk bir kaza gecirdim arabayla gecen pazartesi.
ağabey büyük geçmiş olsun
#1280 Bugün, 20:19
M.Yasin Cakmak
152 abicim, aman...
Ben de 85 ile takla atmıştım, bacağı bırakıyordum orada. 1.5 lt kan bıraktım.
Allah korumuş abim benim.
Aynen Allah korudu, dedigim gibi ucuz atlattim. Su an buyutulecek hicbir sey yok inanin. Gozumden cam parcasi cikarildi ve gorme sorunu falan yok. 0.2 mm daha girse sag goz gitmisti. Benim uzuldugum arka bacakta ( hamstring bolgesi) bicep femoris diye bir kas sistemi zarar gormus. Basketball hayatim bitti gibi bu yuzden...
Hepinize alakaniz icin tesekkurler. Topic peach oldu:lol:
Hepinize alakaniz icin tesekkurler. Topic peach oldu
Boşver abi topii can'a gelceene mal'a gelsin. Topic düzelir. aha da düzeltiyorum..
Merhaba arkadaşlar ben burak 26 yaşındayım bekarım :p
:lol:
Hosgeldin Burak, umarim guzel yazilarini izlemeye devam ederiz:)
Cok buyuk bir kaza gecirdim arabayla gecen pazartesi.
allah korumuş abi,çok geçmiş olsun.
Hosgeldin Burak, umarim guzel yazilarini izlemeye devam ederiz
Burdayım abi merak etme senleyim,sizleyim gitmiyorum hiçbiyere.
Geçmez bu hayat böyle devam.
Abim geçmiş olsun demeyi unuttum bu arada, kaynadı.
Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş..
önder abi büyük geçmiş olsun ya çok üzüldüm. :( Allah sevdiklerine bağışlamış valla...
Namelessonegs
25-01-11, 00:20
Aynen Allah korudu, dedigim gibi ucuz atlattim. Su an buyutulecek hicbir sey yok inanin. Gozumden cam parcasi cikarildi ve gorme sorunu falan yok. 0.2 mm daha girse sag goz gitmisti. Benim uzuldugum arka bacakta ( hamstring bolgesi) bicep femoris diye bir kas sistemi zarar gormus. Basketball hayatim bitti gibi bu yuzden...
Hepinize alakaniz icin tesekkurler. Topic peach oldu:lol:
Tekrardan gani gani gecmis olsun Onder abi..İyi olmana ve fazla hasarlı atlatmamana cok sevindim,Allah korumus..
Jordan, büyük geçmiş olsun.
bMobiSnorne,Acavaxs,KadLacouui Forumumuza katilan bu "V" arkadaslari kendilerini tanitmaya davet ediyorum:lol:
( Mars'i bilmem Saturn bana her zaman daha zexy gelmisti:lol:)
Tesekkurler arkadaslar:)
Gecmis olsun abi...bi ara buraya guzel bir haber yaz :)
Neyse abi gene sanslisin, bundan sonra daha dikkatli ol...95 cok fazla
Ben tanıtmamıştım. Yasin adım pesimist mahlasım 29 yaşım evliyim çocuk bekliyoruz :) kız olursa ismini Feraye koyucam :D
Bu ne abi, ilan çıktıktan sonra net 500 üye almışız.. Ama nickleri hep gt-2500turbodiesel tarzı spam görünümlü isimler... Hayır anlamıyorum, böyle bir spam saldırısının ilanla alakası olabilemez mi, yoksa ilan yüzünden çok view aldığımız için mi saldırı kapsamına girdik?
Aslında foruma sağlam bi temizlik lazım..
Önder abi şimdi gördüm kusura bakma... Büyük geçmiş olsun... Allah bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşatmasın...
pesimist, hayırlı olsun şimdiden. Allah analı babalı büyütsün :)
pesimist, hayırlı olsun şimdiden. Allah analı babalı büyütsün
teşekkür ederim üstad sağol varol. Saygılar sunarım.
Önder abi çok geçmiş olsun dikkatli ol. :(
Yok be hocam. Cok buyuk bir kaza gecirdim arabayla gecen pazartesi. Birine gecirdim 95m/ph hizda:lol: RTE ve surakasina tepki projeleri uretirken maalesef. Siz siz olun kizginken arabayi duzgun kullanin, konsantre olun.
Verilmis sadakamiz varmis:)
Sagolun bu arada:) Bir kac hasarla atlattik sukur...
Geçmiş olsun hocam. O hıza göre ucuz atlastmışsın anladığım kadarıyla. Ben de gaza basmayı sevenlerdenim ama yapmamak lazım.
Aslan Suat
25-01-11, 18:31
Gecmis olsun Önder abi.
Arkadaslar hepinize tesekkurler:) Tripotter hocam kusura bakilacak bir sey yok, sagolasin:) Kusur bendeydi:( Osvaldo hocam, o gunlerde Sn Polat, RTE, Tokiyyeci ve diger bazi yalakalarin gazina geldik:)
Pesimist dostum simdiden allah anali babali buyutsun, saglikli, nur topu gibi bir cocugunuz olur insallah:)
Pesimist dostum simdiden allah anali babali buyutsun, saglikli, nur topu gibi bir cocugunuz olur insallah
abi teşekkür ederim çok sağol. saygılar sunarım.
Ben Salim;
2000 yılında (12 yaşında) Galatasaray.To sayesinde Galatasaray'la tanışan bir aslanım. Şu anda sahip olduğum birçok şeyi burada tanıdığım insanlara borçluyum.
oley oley gspoison oley :)
Jordan çok geçmiş olsun..
Bi keresinde (uykusuz sinav sabahi) 2-3 saniye bildigin dalmıştım otobanda... Sol şeride araba usul usul kayarken uyandim.
Ak orak (uyak ? was ist los?)lı dede belirdiydi gökyüzünde.
Gecmis olsun Jordan.
Tesekkurler dostlar:)
F@biOOooOOooOO:) Fb maci topigine bakarmisin. Sana burdan 80 gunde dev-rilmeyen BaLooOOoon gondericem gel, bulusalim diye:lol:
Ferhat hocam, siz de artik TR'dekiler olarak takilirsiniz topikte, organize olalim:)
ben yeni görüyorum bunu...Geçmiş olsun abicim...Lazımsın bize dikkatli ol yaw...
En çok kullanıcı : 455; 17-09-09 tarihinde; saat 18:19 itibariyle aktif olmuştur.
JORDAN, Bagacalse, KeetsSewger, qpbjrs1906, zxabomehorrienrws
Ne bicim nick yahu bunlar, alexandermumckawhammwahh:lol:
Kim bunlar kim bunlar...
Merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Ben Ahmet KAPLAN 87 yılının ortalarında Haziran ayında sıcak bir günde, güneşin sarısı ile Dünya'ya geldim. İlk tanıştığım renkte eve giderken kırmızı arabamız olmuş. Şimdiler de ise tasarımcılık yapıyorum, kendi işimi kurdum onunla ilgileniyorum. Elimden geldiği sürece de, burada bulunmaya çalışacağım. Herkese iyi forumlar, iyi arkadaşlıklar ve iyi sohbetler..
M.Yasin Cakmak
25-02-11, 09:27
Ahmet hosgeldin.
Onder abi ciddi bir spam uyelik saldirisiyla karsi karsiyayiz, o uyelikler ondan.
Teşekkürler Yasin Bey. Spam üyelik olayını forum kayıt sırasında güvenlik kontrolü olarak Captcha Güvenlik Protokolü dışında ek olarak sizde güvenlik soruları eklerseniz en azından bir nebze çözmüş ve engellemiş olursunuz. Artık Captcha protokolü çözülebiliyor.
M.Yasin Cakmak
25-02-11, 09:37
Engelli zaten, yazamiyolar, sadece uye oluyorlar sonra siliyoruz.
Kaplan hoşgeldin. İyi forumlar.
welcome to the real world...
Ben Ömer Özden
Kova Burcuyum.
Endüstri Mühendisiyim ve 38 yaşındayım. Fanatik Galatasaray'lıyım.
Hoşgeldin obozden. Yalnız kötü zamanda geldin. Takımın ve kulübün yıllardır içinde bulunduğu rezil durum forumu da etkiledi. Kullanıcılar agresif ve hassas durumda. Kimsenin eli klavyeye gitmiyor artık. Şahsen ben ambale olmuş vaziyetteyim. Yazma isteğim de pek yazacak birşeyim de kalmadı. Umarım yeni kongre sonucunda başa geçecek yönetim bir heyecan getirir.
Hosgeldiniz arkadaslar...
Obozden hosgeldin.. :)
Eskiden bu foruma gelene Fanta acilirdi, hatirlayan var mi? Reco vardi o acardi Fanta'yi, o olmadigina gore yasi en kucuk uye kimse bu onemli gorev ona verilmeli derim.. Benim bildigim Jordan bu isi cozer, forum icin buyuk eksiklik..
Eskiden bu foruma gelene Fanta acilirdi, hatirlayan var mi? Reco vardi
Evett ben o zamanlar üyeydim, recoda yanlış hatırlamıyorsam FB'liydi galiba?? Zaten o dönem forumda uzun süre tutunabilen sadece ikimiz vardık:) gergin bir dönemdi. Birde hatırladığım kadarıyla Dulcania idi galiba bir ablamız vardı.
hoş geldiniz ,''umarım kalıcı olursun'' ortak söyleminin ardından ,
eeehhh havalar da ısındı artık ...
deyip asitli içeceklerin sağlık yönünden riski değerlendirilip taze portakal suyu sıkılır yeni trend :)
Evett ben o zamanlar üyeydim, recoda yanlış hatırlamıyorsam FB'liydi galiba?? Zaten o dönem forumda uzun süre tutunabilen sadece ikimiz vardık:) gergin bir dönemdi. Birde hatırladığım kadarıyla Dulcania idi galiba bir ablamız vardı.
Evet Reco Fenerliydi, o yuzden Fanta'yi o aciyordu :) Bu arada sen de fenerliysen o gorevi sana devredebiliriz sanirim mahsuru yoksa :)
FB'li olarak Fred Frith'i hatirliyorum bir de Trevenian vardi.. Senin nick degisti sanirim bu arada, eskisini yazarsan hatirlarim belki..
Dulcania'yi hatirlamiyorum ama Devilhatun'u hatirliyorum.. Italya'dan yazan Hande Abla'yi hatirliyorum, Izmir'den yazan iki kiz daha vardi, o zamanlar Bengue forumun patronu ile flort halindeydi, simdi esi oldu.. Onur, Cemgemini US'teydi, rahmetli Alpaslan Dikmen bile burada Edip Abi ile birlikte (Blade2) yazardi, kimler geldi kimler gecti, acayip bir tarihi var bu forumun..
Evet Reco Fenerliydi, o yuzden Fanta'yi o aciyordu :) Bu arada sen de fenerliysen o gorevi sana devredebiliriz sanirim mahsuru yoksa :)
FB'li olarak Fred Frith'i hatirliyorum bir de Trevenian vardi.. Senin nick degisti sanirim bu arada, eskisini yazarsan hatirlarim belki..
Dulcania'yi hatirlamiyorum ama Devilhatun'u hatirliyorum.. Italya'dan yazan Hande Abla'yi hatirliyorum, Izmir'den yazan iki kiz daha vardi, o zamanlar Bengue forumun patronu ile flort halindeydi, simdi esi oldu.. Onur, Cemgemini US'teydi, rahmetli Alpaslan Dikmen bile burada Edip Abi ile birlikte (Blade2) yazardi, kimler geldi kimler gecti, acayip bir tarihi var bu forumun..
Hande hanımdı galiba dulcinea hatırladığım kadarıyla Fatih Terimin eşinin tanıdığıydı. Dünden beri düşünüyorum ama o tarihte kullandığım nicki hatırlayamadım, birde Sand vardı onunlada müzik zevkimiz uyuşmuştu ilk günler fenerli olduğum için herkes aşağılık yaratık:)) muamelesi yapıyordu ama sonra hertelden bölümündeki muhabbetler neticesi benimsenmiştim. Rahmetli Alpaslanın burda yazdığını bilmiyordum bu vesileyle tekrar Allah rahmet eylesin.
Herkese merhabalar öncelikle.
Yazmaya başlamadan önce, şöyle bir tanıtayım kendimi, sonra katılmaya başlayacağımı umuyorum.
İsmim Emre, Nickten anlaşılacağı gibi.
Yaşım da 2011 itibariyle 17 yolunda.
Burada olmamın sebebi doğal olarak Galatasaray, ayrıca buranın samimi bir havası olduğu aşikar.
Umutcan ile aynı ilçede oturuyoruz. Onun sayesinde öğrendim zaten burayı, çok da iyi oldu öğrendiğim.
nicelife1905
28-05-11, 16:50
ilkkez birine hoşgeldin diyecem. hoşgeldin emre:)
Hoşgeldin Emre. Senin gibi türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösteren, genç Galatasaray'lıların aramıza katılması ne güzel.
yuh 4 aydır bu topice bakmamışız,
çok çok geç kalmış olsa da geçmiş olsun önder, ucuz atlatmışsın.
şu lioney nickiyle zırvalayan adam kendini tanıtmış mı diye baktım ama yok, saygısız adam tanıtmamış.
M.Yasin Cakmak
29-05-11, 12:47
Fenerli olmasın? İlgili maddeyi devreye mı soksak?
yok abi fenerli değil biliyorum ben. ev arkadaşı beşiktaşa döndürmüş, bu sene de çarşıdan bedava kombinesi hazırmış.
Hosgeldin Emre kardesim:)
Tesekkurler Onder.
Merhabalar,
İbrahim. 1980 Üsküdar.
Saygılar,
Emre ve kelimex ,hoş geldiniz..
Biraz vakit ayırıp önceki yazıları fikirleri dikkate alarak başlarsanız, daha çok keyif alırsınız diye düşünüyorum..
Emre ve kelimex ,hoş geldiniz
(copy,paste from karacaf)
Hoşbuldum, ağabeyler. Ağabey diyorum çünkü yaşça büyük olduğunuzu biliyorum.
Çok teşekkürler.
hoşgeldin emre
Hosgeldin Emre kardesim
Emre ve kelimex ,hoş geldiniz..
Emre ve kelimex ,hoş geldiniz
Hoşbuldum, ağabeyler. Ağabey diyorum çünkü yaşça büyük olduğunuzu biliyorum.
Çok teşekkürler.
Bu arada ben de kelimex'e hoş geldin diyeyim.
Selamlar,
Bir süre takip edip, forumun kokusunu sindirene kadar bekledim. En nihayetinde üye oldum. Sonunda işten güçten fırsat bulup (yalan! takım bu halde iken tek kelime etmek istemedim :( ) merhaba demek istedim.
Meslek alışkanlığı listeleme yapayım:
1)Burak
2)Elo.&Hab. Mühendisi
3)İstanbul
4)PrintScr "Bildim bileli sarı kırmızı"
Goto 4
Way meslekdaşım gelmiş :)
Hoş geldin..De bu sondaki SA bildiğimiz SA ise Ali Koçun keyfi kaçacak :lol:
Hoş bulduk.Hiç keyiflenmesinler mümkünse ailelerinden pek haz etmem :)
Selamlar,
Arkadaşım hoşgeldin.
Teşekkür ederim Burak hoşbulduk.
M.Yasin Cakmak
01-06-11, 17:32
Hosgeldin Burak.
Sağol Yasin. Bu sıcak karşılamaya inşallah yeni başarılarımızın değerlendirmeleri ile devam ederiz hem forum hem de camia olarak.
isim: kıvanç
burç: koç
meslek: daha karar veremedim, serbest galiba :)
forumun eskilerindenim galiba, ama en sonlara kalmışım tanıtma konusunda, bundan sonra daha sık görüşmek umudu ile ;)
nicelife1905
05-06-11, 10:35
2004 yılında üye olmuş adam ve ölmemiş yaralanmamış geri dönmüş mabedine,
valla gladi bey kardeşim. öncelikle plaket verilse hakkındır. m. yasinden özel ricam olacak sana bi ünlem işareti hediye etsinler,
7 yıllık bi üyesin ve geri geldin. hoşgeldin usta, sefa geldin
Herkese selamlar, Ali Barış İstanbul, yaş:30 Istanbuldan
ad: ılgın
yer: ankara
isim:onur yaş:24 tuttugu takımı söylememe gerek yok herhalde :) istanbul dan bankacı bir arkadaş işte :)
Herkese selamlar. Ismim Ibrahim. Yas 23. Kibris.
M.Yasin Cakmak
06-06-11, 14:46
Hosgeldiniz arkadaslar, lutfen forum kurallarina goz atin.
1978 düzce doğum luyum. düzce de ikamet ediyorum. muhasebe işi ile ilgileniyorum.evli 2 erkek çocuk babasıyım. 6 kişilik aileden (anne, bana, 2abla,1 erkek kardeş) arasından sadece ben galatasaray taraftarı olarak doğmuşum ve öleceğim.
inşallah oğullarımda benim gibi galatasaray sevdalısı ve taraftarı olacaklardır...
Özellikle fikirleri başkalarını yada kulüp çalışanlarını rencide etmeden, saygı çerçevesinde yazma konusunda özen göstermenizi rica ediyoruz..
Hoşgeldiniz..
InSoMNiAsTaN
06-06-11, 14:54
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz..
transfer sezonu sonunda da sizleri aramızda görebilmek dilğiyle..
Arkadaşlar hoşgeldiniz. eremci toprağım ayrıca hoşgeldin. düzcede pek azdır zaten Galatasaray taraftarı, azizeleri var düzcenin :)
hosgeldiniz arkadaslar.....
asitane, lgn, igzas, xaviesta, eremci... Bir gün için amma çok yeni üyemiz olmuş (çok derken, alışılmadık sayıda, yoksa hepi topu 5 kişi işte :D)... isimler ve tanıtımlar olmasa yeni bir spam üyelik saldırısı derdim...
Hoşgeldiniz arkadaşlar... iyi vakit geçirirsiniz umarım..
NoT: Bu arada azizeyle düzce alakası nedir arkadaş(!) :lol: ? Lice'li değil miydi bu herif.. Bana da hep ters gelmiştir lice-yıldırım ailesi hadisesi (antropolojik açıdan) ama hep öyle diyorlar diye sorgulamadım... düzceliyse bunlar, daha mantıklı olur açıkçası...
lice-yıldırım
Yıldırım değil abi yıldıvım zaten o :)
Hepiniz hosgeldiniz Aslanlar:)
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.
6 kişilik aileden (anne, bana, 2abla,1 erkek kardeş) arasından sadece ben galatasaray taraftarı olarak doğmuşum ve öleceğim.
iyiymiş :)
herkesler hoşgelmiş.
xaviesta nick güzel :)
vurgun1905
06-06-11, 20:47
isim : kadir
memleket:erzurum
ikamet:gebze
nicelife1905
06-06-11, 21:48
herkes hoşgelmiş sefa gelmiş.
bir transfer topiğini okuyordum. baktım ki hepsi yeni arkadaş. kendimi yabancı hissettim.
umarım herkes seviyeli faydalı az öz şekilde burada yıllanır
Tombraider
07-06-11, 09:52
Bu topiği Geçen Futbol 5 ile gelen arkadaşlara söz edilirken öğrendim. Geç oldu ama samimi ve bilgi kokan tartışmaların hazzı ile nerede ne var diye bakamadan biranda kendimi yorumlara iştirak eder buldum.
İsmim Fahrettin Öncül
Yaş 40
Samsun
vurgun1905
07-06-11, 12:19
Bende Futbol_5 Arkadasımızın Twitter mesajıyla ogrendim. Kendisine teşekkür ediyorum.Bu arada nicknamesi nedir kendisinin :)
HaticeKbruA
07-06-11, 20:42
S.a. Nickden de anlaşılacağı gibi ismim Hatice Kübra :) 18 yaşndaym .. Tabiki Galatasarylıyım ;) Foruma tesadüfen rastladm baya inceledim gerçekten seviyeli ve kaliteli bi forum olmuş. Anladığım kadarıyla bunda kuralların etkisi de büyük . Bu seneki LYS sınavına hazrlanyorum sınavdan sonra daha sık uğrayacağıma eminim :)
Namelessonegs
07-06-11, 20:47
Tüm arkadaslar hosgeldiniz..Umarım kalıcı olur ve uzun uzun yazılarınızı,tartısmalarınızı okuruz..Her bireyin fikrinin ve gorusunun ''kurallar'' dogrultusunda tartısılmasından keyif alıyorum sahsen..Tekrardan herkese merhaba..
Hoşgeldiniz...Sıcak yaz günlerinde iyi gelir :)
http://www.beykozrestaurant.com.tr/izgara/images/urun/FANTA090117110249.jpg
Adım Furkan 17 yaşındayım hoşbulduk arkadaşlar.
Merhaba,
Sanırım 1 yılı geçkindir galatasaray.to'yu takip edişim. Gözlemlediğim kadarıyla özgün bir yapısı var bu forumun. Aklı başı yerinde az fakat öz insanın kendi aralarında kurdukları samimi bir sanal ev gibi..
(Yeni üyenin kendini tanıtma yazısından çok, yeni üyenin size sizi tanıtma yazısı gibi oldu gerçi... Kusura bakmayın. Neyse, zamanla tanışırız nasıl olsa.)
M.Yasin Cakmak
10-06-11, 00:16
Hosgeldiniz arkadaşlar.
Hepiniz ayri ayri hosgeldiniz...
Karsilama komitesi amirinin size sunmus oldugu Fantalarinizi lutfen kabul edip SARI-KIRMIZI koltuklarinizda rahatlikla oturabilirsiniz.
Eski takip ettiğim forum kapandıgından beri taraftar nabzını takip edecek bir forum eksikliği içindeydim. Daha önceden okudugum forum yazarlarından Fabioo, Simao, Osvaldo, Duman, Sovereign buradaymış, ben de üye olmak istedim.
Yarışmaya Ankara Bilkentten katılıyorum.
Namelessonegs
12-06-11, 14:44
Yarışmaya Ankara Bilkentten katılıyorum.
Hosgeldin hemserim :)..Çankaya'dan selamlar :)
Karsilama komitesi amirinin size sunmus oldugu Fantalarinizi lutfen kabul edip SARI-KIRMIZI koltuklarinizda rahatlikla oturabilirsiniz.
:lol: La sen çok yaşa yaaaa :lol: :lol:
Karsilama komitesi amiri
Hahahahaha, tam Ibo'luk bir pozisyon:) Saldirma bakalim yeni gelenlere Ibo ilk gunden:)
Fanta ikram ettim yaa kime saldırdım ben :)
Wissy,
Hayirdir insallah.
Evvelden Wissy diye bir nicknağme hatirlamiyorum ben yahu.
:)
Promosyon mu dağıtıyorsunuz nedir :) aynı dönemde hiç bu kadar yeni kullanıcı olmamıştı.
Sanki bir kişi 15 farklı rumuzla yazıyor gibi hissediyorum.
Arkadaş herkes beni birine benzetti.Fenerli dediler olmadı, berrock dediler olmadı, banlı kullanıcı dediler olmadı, buraya tanıtmak farz oldu.Adım Cezmi Soyadım Uçar.Memleketim Şereflikoçhisar.Yaşadığım yer Polatlı.Yaş 23.Hayat hikayemide anlatayımmı?
Hosgeldin Cezmi... Facebook hesabin da vardir senin simdi:D
Hayat hikayemide anlatayımmı?
Eğlenceli bir insansın, ben şahsen dinlemek isterim :D
Namelessonegs
16-06-11, 23:37
Adım Cezmi Soyadım Uçar.
Westham,Ezel dediydin, bak soyadı Uçarmış arkadasın..Ömer Uçar'dan mı geliyor ki :D
Hayat hikayemide anlatayımm
Anlat ulen anlat :) zaten hep hikaye anlatıyorsun..Bir tane daha anlat..Hayalgücünü zorla ama..kelimeleri seçerken istemeden kendine yaklaşmadan çizdiğin adama yakışır biçimde anlat..Biz olduğun adamı değil göründüğün adamı dinlemeyi seviyoruz..Anlat..Şereflikoçhisarın Cezmisi..
Anlat ulen anlat :)
Deli Kadir ulennnnnn :D
Ya ben ne diyeceğimi şaşırıyorum.Ne diyorsanız hiç biri değilim, bu durumda bende aşırı baskı yapmaya başladı arkadaş.Kendimden çıktım doğal halimi bıraktım yanlış anlaşılmasın diye daha dikkat eder oldum buda beni zorluyor arkadaş.Beni bırakın şöyle rahatçana yazayım.Fenerli demeyin berrack demeyin seraysever bu demeyin arkadaş.Bende sizin gibi bir Galatasaraylı kullanıcıyım.Siz neden saman altında toplu iğne arama telaşındasınız ki?Yani çoğu zaman ben sizi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.Polatlı'ya yolu düşen olursa mekanıma gelir, çayımı içer.Kimmişim görür.Bizde çay içirtmek, kafa üstünde ağırlamakla eşdeğerdir, çay deyip geçmeyin.Büyük şehirlerde belki on paralık bir şeydir ama bizim mekanda, misafir ağırlanır , en güzel muhabbetler döner 1 bardak çay ile.Nedir bu takıntısınız sen şusun sen busun?ben kimse değilim arkadaş.Beni bi kirpi yapın siz ilk önce ve ben şuracıkta kimselere bulaşmadan rahat rahat yazayım.Söz verdim kimseyle atışmayacağımda.Hayat hikayemi anlatacağım onun altındanda bir şeyler çıkaracaksınız.Yok bu küçük emrah falan esprileri yapacaksınız.Ben girmem o konuya arkadaş.Adım Cezmi Soyadım Uçar.
çok sabırlısın arkadaş çoook :)
Özel mesajlarda resim isteniyor benden.Arkadaş ben burda çokmu seviliyorum popüleritemmi yükseliyor anlam veremiyorum ama bu durum ruhumu okşuyor ne yalan söyleyim.Hayat hikayesini dediğim gibi üşenmezsem vakitte bulursam işten güçten yazarım arkadaş.Yaz sezonu işler yoğun.
Namelessonegs
18-06-11, 18:09
Antu.com ilginç bir yer.moderatörler bazı üyelere ''gs forumlarına gidin ortalığı karıştırın.özellikle nöbet konularını.'' diye msj atıyor.
Loveforfootball adlı blogger twitter'ında yazmıs..Dikkat beyler..
Antu.com ilginç bir yer.moderatörler bazı üyelere ''gs forumlarına gidin ortalığı karıştırın.özellikle nöbet konularını.'' diye msj atıyor.
Loveforfootball adlı blogger twitter'ında yazmıs..Dikkat beyler..
bu bilgiyi ciddiye almalıyız.. antu'daki bilmem ne çocuklarından beklenir valla. bu arada bütün antu'nun ............. ! içimizde köstebek varsa bunu da iletsin!
Bu forumda gözlemlediğim en büyük eksiklik erkek üyelerin çok olması. Galatasaray sadece erkeklere hitap etmez arkadaş. Bence buna önlem alınmalı.
Bu forumda gözlemlediğim en büyük eksiklik erkek üyelerin çok olması.
....aboo....isin rengi simdi degisti iste....
Bizde işin rengi hiçbir zaman değişmez arkadaş. Çift renk biliriz Sarı-Kırmızı. Ne değişen rengimiz vardır, nede başka bir rengimiz vardır.
tribunlere oynuyorsun....
Bu forumda gözlemlediğim en büyük eksiklik erkek üyelerin çok olması.
Adam burayı MIRC sanmış.
Ölü taklidi yapalım belki gider :D
hagi_arif_bey
19-01-12, 23:38
ismim mustafa, ankarada yaşıyorum yaş 33 inşaat işindeyim.
Bir hemşehri daha gelmiş:) Hoşgeldin.
Namelessonegs
20-01-12, 01:22
Hosgeldin Mustafa..Ankara'lı sayısının artmaya baslamasına cok sevindim :)..Yakında bir otobus kaldırırz maca burdan :)
Beni Ankaraya transfer etmezseniz bulusmayı unutun abicim :)
Sizi ben biraraya toplarım anca...
:lol: biraz asagi dogru okudum da topigi; ulan bu polatlinin cezmisi ne kirik muhabbetmis; niye kacirmisim ben burayi o zaman :) herifi hatirliyorum; ama burayi gormemistim arkadash!!! :D
:lol: biraz asagi dogru okudum da topigi; ulan bu polatlinin cezmisi ne kirik muhabbetmis; niye kacirmisim ben burayi o zaman :) herifi hatirliyorum; ama burayi gormemistim arkadash!!! :D
Abi sen hayattan soyutladın kendini yeminlen :)
Bak hayata dön herşey playboyluk değil :P
Beni Ankaraya transfer etmezseniz bulusmayı unutun abicim
ibo gelecek bizi kurtaracak:)
hoş geldin Mustafa...
hagi_arif_bey
20-01-12, 19:47
hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to