Tüm Versiyonu Göster : Van Hooijdonk NAC Breda'da
Haberturk son dakika haberi olarak geçmiş ve 14 mart'ta sözleşme imzalanacağını yazmış.. Hooijdonk'un fener'deki durumu malum olduğu için fazla sorgulama gereği duymuyorum, bence doğru haberdir.. Kadro zenginliğinin azalması açısından bir kayıp fener için ama onun dışında fazla etkileyeceğini sanmıyorum..
Böyle bir gelişmeyi bekliyordum ben.Bu sezon zaten Hooijdonk'tan pek yararlanmadılar fazla etkilenmezler onun gidişinden.
Deliormanlı
10-03-05, 17:32
Şaşırmadım... nede olsa vefalı camia... :karisik: sen onları şampiyon yap onlar Alex, Anelka gelince seni gözden çıkarsınlar.
Yok şimdi de ona uygun veda törenleri düzenleyeceklermiş.Hepsi hikaye falan, göz boyama...
aah Hagi ,Hagi Galatasaray'ın kıymetini bil her zaman,yarın bu külübe Figo da gelse (sezon sonunda boş kalıyor neden olmasın) , Zidane de gelse senin yerin ayrıdır.O kadarrr!!!!!!!
Bu takımı şampiyon yapan her insan oyle ve ya boyle tu-kaka olmak zorunda mı bir süre sonra?
36 yaşında senede tahminen en az 1.5 milyon euro alan bir oyuncuya ne yapacaklardı, tutup da kulübün anahtarını verecek halleri yok herhalde.. Bence yerinde bir karar, güzel de bir uğurlama yapılırsa daha ne olsun..
PVH Hem kişiliği ile hemde futbolu ile tüm Fenerbahçe'lilerin gönlünde taht kurmuştur....
Kariyerimde hiç lig şampiyonluğu görmedim diyordu,onu sezon sonu uğurlarken inşallah 2 nci şampiyonluğuda hep beraber göreceğiz....
Kararı kendi almıştır bize kararına saygı gösterip yaptıkları için teşekkür etmek düşer
I love you PVH :buyuksun:
Serkan1905
10-03-05, 18:17
iyi de, hani yardimci antrönör olacakti?
vay be, en az Hagi kadar iyi Top oynayan Hooijdonk, NAC Bredaya gidiyor ha?
bi de adam frikik ustasi.. vay be..
iyi de, hani yardimci antrönör olacakti?
vay be, en az Hagi kadar iyi Top oynayan Hooijdonk, NAC Bredaya gidiyor ha?
bi de adam frikik ustasi.. vay be..
Daum ile onun yıldızı barışmaz birincisi
ikincisi ise NAC onun eski takımı diye biliyorum...
PVH Hem kişiliği ile hemde futbolu ile tüm Fenerbahçe'lilerin gönlünde taht kurmuştur....
Kariyerimde hiç lig şampiyonluğu görmedim diyordu,onu sezon sonu uğurlarken inşallah 2 nci şampiyonluğuda hep beraber göreceğiz....
Kararı kendi almıştır bize kararına saygı gösterip yaptıkları için teşekkür etmek düşer
I love you PVH :buyuksun:
Git tessekurunu i love u 'nu antu da yapsan iyi olcak...
Bu ne rahatlik ya...
takmısım hojdoonk'a dicem ayıp olacak şimdi...
gecen sene feneri sirtlayan adam...
turkiyeden bir yildiz geldi gecti iste...
yolu acik olsun...
Mert Baydur
12-03-05, 00:09
36 yaşında senede tahminen en az 1.5 milyon euro alan bir oyuncuya ne yapacaklardı, tutup da kulübün anahtarını verecek halleri yok herhalde.. Bence yerinde bir karar, güzel de bir uğurlama yapılırsa daha ne olsun..
Hemfikirim, hic bir kotu hissim yok kendisine.
Daha genc gelse Turkiye'ye, sirtinda tasirdi Fener'i.
Cok sey katti o camiaya isimize gelmese de.
Yolun acik olsun PVH.
M.Yasin Cakmak
12-03-05, 00:37
Ben kalmasini dilerdim, feneri karistirirdi onun kenarda olmasi. Ama neyse....gule gule gitsin.
Ben kalmasini dilerdim, feneri karistirirdi onun kenarda olmasi. Ama neyse....gule gule gitsin.
Aynen öyle olacaktı Yasin ve belki de zaten bu yüzden fener yönetimi istedi sene sonunda ayrılacağını açıklamasını.. İlginç insanlar tabi bunlar, şimdi de Daum'a etmedik laf bırakmıyorlarmış hooijdonk'u oynatmadı diye, ama bu adam kaç yaşındadır, senede ne kadar alır ve hepsinden önemlisi kimin yerine oynayacak bunları düşünen yok..
Sevmemiştim bu arkadaşı!
Kibirli olmaya sözüm olmaz fakat bu arkadaş küstahtı, diye düşünüyordum. Hani sömürge Hindistan'ında görevli İngiliz bürokratlar olur ya. İşte o bürokratların ikinci sınıflarından, kendi ülkesinde avam sayılanlarından... Ki; böyleleri daha iticidir.
Madem bir buçuk ay sonra gitme kararı verecektin, devre arasında kalmak için niye o kadar numara çevirdin? Veya -uğurlar olsun- lütfen gelmiş gibi, büyük bir nimetmişsin gibi davrandığın bu 3. dünya ülkesini -ve takımını- bırakmaya karar verdin, neden davul zurna ile şu zamanda ilan edersin?
Memlekete 4 beden büyük geldiğini vehmeden bu Hollandali arkadaşımız, Daum'la -bile- didişemedi! Şimdi "Dönüşüm Muhteşem Olacak" mealinde arabesk türkü söylüyor.
Fikir benim değil mi; kime, nasıl şampiyonluk kazandırdığı veya kazandırmadığı umurumda değil; iyi ki, dolar / öyro anlaşmazlığı çıkmış o vakitte diye epey mutlu olduydum zamanında.
Gecen sene 3 sari kart alip dorduncuyu haftalarca almayip cezali duruma dusmeden sezonu bitirmesiyle profesyonelligini gostermisti.
Yolu acik olsun.
Adam gitmiş imza atmış da formayla resim bile çektirmiş :sasirdim:..
http://haberturk.com/habermetni.haberturk?@=179586
ne diim yolu açık olmaSIN, sonuçta o da bir ezik ne halleri varsa görsünler...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to