PDA

Tüm Versiyonu Göster : simply sharing III

minique
11-11-04, 10:47
höh.
klasik topicim olmazsa olmaz..
zaten bugün çok bi paylaşımcı moddayım.
dğn gece 11de işten çıktık daha desdur otelden çıktık ana caddedeyiz ara sokaktan bir zır deli fırt diye çıktı önüme.nası bi fren yaptıysam araba savruldu.
sinir bozukluğuyla eve gittim annemin kucağnda biraz ağladım 2 gibi uyudum, sabah da 5:30 da kalkıcam. saat 4te kulağımda bi sivrisinek vızıltısıyla uyandım. bu mevsimde sivri sinek naaaaaalaka??onlar sıcağı sevmez mi???neyse asabiyet içinde kalktım aldım elime raid'i bekledim durdum ortaya çıksın diye.çıkmadı meret.sızıp kalmışım raid'ime sarıarak.
5:30da sürünerek çıktım yataktan sürünerek lenslerimi taktım aynaya baktım zavallı yüzüme makyaj sürmeyi reddederek isyankar bi modda sürünerek işe geldim.
daha saat 6:30 yeni olmuştu ki desdur shifte başlamadan emre'yle bi kapşıverdik.
sürünerek ofisi açtım.
ve hiç iş yok.
şaka gibi.
patlıyorum sıkıntıdan.nereye sarcağımı şaşırdım.
harika'yı aradım birbirimize bi güzel kin kusup rahatladık.
galiba 25 kasımda istanbul'a gelcem.
gözlerim yanıyo ve esnemekten çenem kopmak üzere

JackDaniels
11-11-04, 13:28
Bu topic forumun olmazsa olmazlarından...

Ama encıl hep ama hep aynı moddasın....

Az biraz eğlenceli bişiler geçsin başından onlarıda paylaş yaa...

Ya enişteyle kavga ediyon, ya hep kedi gibi kıvrılıp yatıyosun bi yerlerde ya da ne bilim kaza maza (allah korusun) atlatıyosun, müşteriler sinir ediy seni...neydi başka unuttum :roll:

Bunalım Encııııııııl istemiyoruuuuuuuuuuz!!!

minique
11-11-04, 14:10
eğlenceli mi?
dalga geçiyosun heralde
bana bak drak
1. "enişte" az biraz psycho.ondan kapışıp duruyoruz
2. düğünümü panayıra çevirmeye kararlı bi annesi var
3. evlenmemem için beynimi kemirip türlü çeşitli psikolojik baskılar uygulayan bi annem var (daha dün bi tepsi tulumba tatlısı yamış "bak gidersen kim besliycek seni" diye ağladı)
4. günümün uyanık saatleri otelde geçiyo

sen eğlen sen anlat :p

minique
28-11-04, 00:43
cok zaman olmus yazmayali foruma...
hayatimin en zorlu 11 gunuydu bu gectigimiz gunler...
omur'den rica etmistim silmesini, sagolsun hemen sildi, gormeye tahammul edemezdim..
foruma en son actigim topic kopegi olan var mi topigiydi...
bayramin 3. gunuydu,o gun bulky'mle oynadik, gezdirdim onu, yemegini yedi, biraz daha oynadik, uyudu uyandi, bi daha attaya cikarttim, gece 11 gibi nefes alamamaya basladi..panik halinde veterinerini aradim, tatildeymis, anlattim boyle boyle diye, gormeden bisi diyemem ama bisi olmaz dedi, hayvan hastanesinin numarasini verdi, aradim telesekreter cikti, acil durumlar icin su su numarayi arayin dedi.aradim.telefon kapaliydi.
butun arkadaslarimi aradim, veterinerlerinin numaralarini aldim, icbirine ulasamadim, ya telefonlar kapaliydi yada cevap veren olmuyodu..
bebegimi aldim kucagima sevdim, optum' nefes borusunu acmaya calistim, yine aradin veterinerini bana suni teneffus tarif etti, yaptim, biraz rahatladi, konustum durdum, dayan sabaha kadar bebegim ablan seni iyilestirecek soz veriyorum dedim..damlalikla su icirdim rahatladi, uyudu biraz aldim yataga yanima tuycuklerini seve seve uyuttum, bi daha nefesi daraldi bi daha suni tenefus yaptim.rahatladi yine kivrildi yanima basini koluma dayadi..onu izlerken uyuyakalmisim..son baktigimda saat sabahin 5iydi. hic uykum yokken sanki ilac verilmis gibi uyumusum..
sabah 7ye yirmi kala gozlerimi actim bebegim yanimda uyuyodu. kalktim yataktan hadi bebegim gidiyoruz doktora dedim..acmadi gozlerini..misil misil uyuyodu....kostum alelacele kahve iciyim de ayilayim diye, kettle'in yaktim, hadi balkycim diye odaya geri gittim, aynen yatiyodu..dokundum, ilikti ama kipirdamadi..kucagima aldigim anda anladim...aklimi oynaticam sandim...
cesme'ye bahcemize gomduk...minicik bi mezar kazdik..yataginin icinde en sevdigi oyuncagini da koyduk yanina...uyuyo gibi yatiyodu bebegim...canimdi o benim...
aldigimizda 3 haftalikti, avcumdan kucuktu, gozleri bile acilmamisti tam, 11 sene boyunca dostumdu, kardesimdi, bebegimdi...her gece yataga yattigimda hop diye yanima ziplar gobegime kivrilirdi... :) sicak su torbamdi...o benim cocugumdu sanki...
hala eve her girisimde bulky ben geldim diye sesleniyorum, hala kulaklarim pati seslerini ariyo, hala her gece yanimda sicakligini ariyorum...
Allah daha buyuk aci vermesin, ama hayatimin en zor 11 gununu gecirdim...Dun gece ruyama girdi...kapiyi aciyodum ve zip zip iceri giriyodu, halinin puskullerini bozarak salona kosuyodu hop diye koltuga sicrayip kuyrugunu salliyodu...
bugun daha ilk kez gidebildim mezarina...
Ve icim rahatladi...her gun kendime lanet ediyodum uyudugum icin...kendimi affedememistim...oysa anladim ki omru bitmisti..ve elimde olmemesi icin ilahi bir guc beni uyuttu diye dusunmek icimi rahatlatiyo...bu kadar sevilen simartilan tapilan bir minicik kopek daha yoktur :)
hayatimin her gunu ozliycem onu...ama 11 cok guzel sene gecirdik beraber...
Bulky'm sen benim canimsin...

GaLaFaN
28-11-04, 00:49
yasemin yeni bi bulky edinmeyi düşünmüyor musun?

minique
28-11-04, 00:50
Hayir :) o tek bebegimdi...yerine koyamam
hem bile bile lades demek olur..
o da olucek..

GaLaFaN
28-11-04, 00:52
ya o da olecek diye başka köpek almamak nası bi mantık çözemedim inan...

minique
28-11-04, 00:57
yok baris ya bulky'yi ben daha 15 yasindayken aldik
resmen butun hayatim onun etrafinda donuyodu, tek bi havlamasiyla yonetiyodu beni o kucucuk sey :) zaten bi baska kopegi onu sevdigim gibi sevemem, o ilkti tekti.
alsam bile elimde degil ona da baglanicam, e olunce cekecegim aciyi bile bile neden ayni seyi goze alayim ki?

bi de pratik dusununce, zaten kisacik bi zaman sonra evleniyorum, planimda ceyizime bulky'yi koymak vardi, ama baskasini istemem.
emre'lerin bahcelerinde var bikac kopek, onlari severim.

GaLaFaN
28-11-04, 01:02
zamanla acısı azaldığında (geçtiğinde) belki yeniden düşünürsün köpek sahibi olmayı,kimbilir :)

yakın gelecekte bahçeli bir eve taşınacağız.o zaman sizlerden tavsiyeler isteyeceğim köpeklerle ilgili (inşallah) :)

minique
28-11-04, 01:04
:) benden tavsiye: alma
saka bir yana, inanilmaz bir huzur ve sevinc kopek sahibi olmak.
hakkaten insanin stresini aliyolar..butun sevgini akitabilecegin tuy yumaklari :)
ben dusunecegimi zannetmiyorum ama belli de olmaz.

UmBeRtO GS
28-11-04, 01:07
sevgili minique çok üzüldüm başın sağolsun...
benim de köpeğim 8 senedir benimle inşallah o acı gün gelmez diyeceğim ama elbet bir gün gelecek :agla:
bende bu köpeğimden sonra başka köpek almam, çünkü ben "ondan sonra bir köpek alırsam, o köpeği seversem şimdiki köpeğime ihanet olur" diye düşünüyorum. Belki saçma bir düşünce ama ben böyle düşünüyorum

Bengü Cakmak
28-11-04, 01:09
sevgili minique çok üzüldüm başın sağolsun...
benim de köpeğim 8 senedir benimle inşallah o acı gün gelmez diyeceğim ama elbet bir gün gelecek :agla:
bende bu köpeğimden sonra başka köpek almam, çünkü ben "ondan sonra bir köpek alırsam, o köpeği seversem şimdiki köpeğime ihanet olur" diye düşünüyorum. Belki saçma bir düşünce ama ben böyle düşünüyorum

Minnosmu?

UmBeRtO GS
28-11-04, 01:11
yok hayır dük....
minnoş daha 4 senedir bizimle
ve ona o kadar çok üzülmem ve ayrıca minnoş kedi :)
ama benim 11 yaşından beri her anım dükle geçti, onla yattım onla kalktım... o yüzden ona bişey olursa çok üzülürüm :agla:

Bengü Cakmak
28-11-04, 01:13
yok hayır dük....
minnoş daha 4 senedir bizimle
ve ona o kadar çok üzülmem ve ayrıca minnoş kedi :)
ama benim 11 yaşından beri her anım dükle geçti, onla yattım onla kalktım... o yüzden ona bişey olursa çok üzülürüm :agla:

Minnosa söylersem görürsün :lol:

UmBeRtO GS
28-11-04, 01:14
amannnnn :lol:
bak bende ninnoşa söylerim haaa :lol: :lol:
seni sevmiyo flamengoyu sevio derim :lol:

Bengü Cakmak
28-11-04, 01:15
amannnnn :lol:
bak bende ninnoşa söylerim haaa :lol: :lol:
seni sevmiyo flamengoyu sevio derim :lol:

sus ya ask olsun ne bagiriyorsunki :lol: duyacak simdi :lol:

:lol:

UmBeRtO GS
28-11-04, 01:17
minique bizi öldürecek valla :lol:
güzelim topici ne hale getirdik :lol:

hem minnoş ninnoşu döveeeeeeer :lol:

Bengü Cakmak
28-11-04, 01:18
yok ölmem ben kolay kolay :lol:
ama dogru chat oldu biraz :lol:

JackDaniels
28-11-04, 16:04
Bu durumda başın saolsun mu derler, geçmiş olsun mu derler? Ne derler karar veremedim..

En iyisimi fazla üzme kendini encıl...

Bende hamiledir diye bi yorum yapmıştım o topicte ama durum ciddiymiş demekki :karisik:

Crohn
28-11-04, 21:56
Başın sağolsun Yasemincim...Yakınlarına birşey olmasın,takma kafana..

Bugün benim için de çok kötü birgündü. İş hayatı hiçbirşeye benzemiyormuş bunu anladım, insan ne kadarişini iyi yapmaya kalkışsa da abuk subuk yerlerden patlak verince hem tüm emekleriniiz biranda geçip gidiyor hem de ne motivasyon ne de hırs kalıyor. Kaç gündür zaten küfrederek uyanıyordum sıcacık yatağımdan,bugünden sonra herhalde ağlayarak uyanacağım.

UmBeRtO GS
30-11-04, 03:15
Leotheking'in yazısından.....

Ask ve Delilik:
Bir gun Delilik yakin dostlarini kahve icmek uzere evine davet etmis.Herkes gelmis. Kahveler icildikten sonra Delilik dostlarina saklambac oynamayi onermis.
-Saklambac mi? O da nedir? diye sormus Merak
-Saklambac bir oyundur. Sizler saklanirken ben yuze kadar sayacagim.Saymayi bitirdigimde ilk bulacagim kisi benden sonraki ebe olacaktir.
Korku ve Tembellik disindakiler Delilik'in onerisini derhal kabul etmisler.
-1..., 2..., 3... diye yuksek sesle saymaya baslamis Delilik.
Acelecilik, ilk buldugu yere kendini ativermis.
Utangaclik, her zamanki aliskanligiyla bir agacin golgesine ilismis.
Nese, bahcenin orta yerine dogru yonelmis. Hüzün, saklanacak yer bulamadigindan aglamaya koyulmus.
Kiskanclik, Basari'nin pesinden giderek yanibasindaki bir kayanin ardina siginmis.
Delilik saymayi surdurmus...
Umutsuzluk, Delilik'in doksan dokuza geldigini duydugunda iyiden iyiye umutsuzluga kapilmis
-YÜZ ! diye haykirmis Delilik, Saklanmayan ebedir, aramaya basliyorum....
ilk sobelenen Merak olmus. Birinci kurbanin kim olacagini o kadar merak ediyormus ki, saklanmayi ihmal etmis...
Bahce duvarina baktiginda, Delilik Kararsizlik'i farketmis;üzerine tunemis oldugu duvarin hangi tarafina saklanacagini dusunmekle mesgulmus. Ve hemen ardindan Nese'yi, Hüzün'u, Utangaclik'i sobelemis.Herkes yeniden biraraya geldiginde...
Merak sormus:
-Ask nerede? Hic Ask'i goren oldu mu?
Delilik, Ask'i aramaya koyulmus. Daglara cikmis, nehirlerin yataklarina bakmis, ama Ask'i hic bir yerde bulamamis.
Caresiz arayisini surduren Delilik, bir gul agaci ile karsilasmis.Eline gecirdigi bir caliyla agacin dallarini, yapraklarini yoklamis.Aniden tiz bir ciglikla irkilmis.
Aciyla bagiran Ask, diken batan gozunu tutuyormus.
Delilik ne yapacagini bilememis. Ozur dilemis, yalvarmis yakarmis Ask'a kendisini affetmesi icin. O kadar uzulmus ki, bir daha hayat boyu yanindan ayrilmayacagini bile vaadetmis. Acisi biraz dinen Ask sonunda ozurleri kabul etmis.
O gunden beri Ask'in gozu kordur ve Delilik hep yani basindadir.