Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe - Akcaabat Sebatspor
mac basladi,fb yine her zamanki gibi baskili oynuyor,buldu gariban takimi 10 kisiyle hucum yapiyolar
Ray52Lewis
27-02-05, 19:29
Sebat atiyordu, Rüstü son anda cikardi...
Ilk yari belki berabere biter, iknci yari dagilir Sebat muhtemelen...
türkiye liginin 20040282343 gömlek üstünde top oynayan febe yine dünya ünlü takimi sebatspor karsisinda harkulade(!) mücahadele ediyor...
Şurası bir gercek ki Fener ilk gole kadar cok zorlanıyor. Golden sonra da şov yapıyorlar.. 2. yarı muhtemelen kazanırlar macı ama gol ne kadar gecikirse farkta az olur. 2. yarının basında atarlarsa yine 5-0 falan alırlar tahminim..
5 değil 7 bile olur bence bu maç :kiskis:
44. dakikada çok ilginç bir pozisyon oldu.
Yan hakemin önünde bir mücadeleye yan hakem bayrağını kaldırdı.
Aurelio topla bomboş kalmıştı ve Aurelio'nun faul yaptığını belirtecekti yan hakem.Ama korktu ve bayrağını Fb lehine işaret etti.
İlginçtir ki madem Fb lehine verilecek,avantajı neden uygulamadı anlamadım.Fb'liler de hakemin korkudan bayrağı kendi lehlerine çevirdiğini anlamış olacak ki avantaja falan itiraz etmediler.
Bunun dışında Başlıktaki Fb'nin ilk harfinin büyük yazılması gerektiği gibi,
cybaGS'ın imzasındaki küfürün de silinmesini isterim.
cybaGS'ın imzasındaki küfürün de silinmesini isterim.
:lol:
Bunun dışında Başlıktaki Fb'nin ilk harfinin büyük yazılması gerektiği gibi
Maç sonunda değişir, 0-0 giderken kurcalamayalım :)
nikolauis zebastiyanu analka gol atti
yan hakemin ...., sebat 4e3 yakalmisken, bi bok yokken faul caliyor serefsiz febeye, deli olacam ya...
Baslıgı degistirdim; cyba imzanı da sildim..Bir daha imzanda küfüre yer verme, ceza alırsın..
Baslıkta Fener'İn adını kücük yazarak sacma sapan kompleks sergilemenin anlamı yok..Asıl o harfi kücük yazdıgınızda Feneri büyük goruyorsunuz, bunun da farkında degilsiniz ne yazıkki..
Baslıgı degistirdim; cyba imzanı da sildim..Bir daha imzanda küfüre yer verme, ceza alırsın..
Baslıkta Fener'İn adını kücük yazarak sacma sapan kompleks sergilemenin anlamı yok..Asıl o harfi kücük yazdıgınızda Feneri büyük goruyorsunuz, bunun da farkında degilsiniz ne yazıkki..
he valla,farkinda degildim saol.... diger harfleride büyük yazsaydin bari...
ps: başlıklara müdahele etme huyunu hiç sevmiyorum gian abi :)
febeliler havaya girmis, size bu söz yeter => iste cimbombom, xke xke sampiyon!
Cyba; Fenerbahce'den benden cok nefret ettigini sanmıyorum, ya da Besiktas'tan..Ama bu burda hakaret edilmesine izin verecegim anlamına gelmiyor..Gel ozel hayatta yan yana gelelim bol bol küfredelim, ama burasının kurallarını cignetmem..
O yuzden imzandaki taşı da selamlıyorum canım kardesim..
Spor kulübü falan ne oluyor, bir de selam duralım mı önlerinde?
Fenerbahce Spor ve Dünya Kulübü olmasi gerek metincim...
Figo, aklı sıra beni protesto ediyor..
Aynen devam Figo :alkis:
Sonu pek iyi olmayacak gibi gorunuyor, ama sen en iyisini bilirsin..
Figo, aklı sıra beni protesto ediyor..
Aynen devam Figo :alkis:
Sonu pek iyi olmayacak gibi gorunuyor, ama sen en iyisini bilirsin..
benim actigim topicin basligini degistir sonra düzeltme yaptim diye beni tehdit et...forumdan mi attiracaksin ?
nober sut cekti, direkten döndü
Spor kulübü falan ne oluyor, bir de selam duralım mı önlerinde?
fb yazdim diye gian degistirdi
Figocum sen kurallara aykırı davranmadıgın müddetce seni forumdan atamam..Ben tehdit etmem, forumdan ihrac icin gerekli bir sey yaparsan direk atarım..Ama su ana dek oyle bir sey yok..Lakin benle terslesmeye devam edersen o yola kendi kendini sokacakmıssın gibi gozukuyor..
Baslıgı istedigim gibi degistiririm, bu yetkim var..Elbette bu yetkimi kötüye kullanırsam da bana da diger yonetici arkadaslarım gerekli uyarıyı yapar..Senin baslıgını degistirerek bu yetkiyi astıgımı dusunmuyorum..
Benle terslesmeden uyarılarıma kulak ver, cok sey mi kaybedersin?
hasan özer cikti, orhan kaynak girdi
Boş yere ne kadar gerginlik yaratıyorsunuz anlamıyorum, standart bir maç başlığı formatı var, eğer topici açan bu şekilde açmıyorsa bir admin girer ve değiştirir hepsi bu (yanlış anlaşılmasın lafım sadece figo'ya değil, bunda bu kadar gerginlik yaratacak birşey göremedim gian)
donkeykong giriyor, bakalim kim cikacak
inceldigi yerden kopsun valla....
neyi dogru buluyorsam onu yaparim....
birileri istedi diye ne düsüncelerim degisir nede eziklere hitap seklim ....
Alex tam bir o...ç....'luğu yaptı.
Televizyon görüntüleriyle ceza verilecekti artık,
benzer şekilde Van Nistelrooy iki maç ceza aldı sertliğiyle bildiğimiz ingiltere premier liginde.
bakalım Alex yapınca neler olacak,şerefsiz herif.
hem de maç 2-0'ken ve ortada hiçbir şey yokken yaptı bunu.
nobre cikti, van donkeykong girdi
taycun cikti, mehmet yozgatli girdi....
Forum kuralları "duyurular" bölümünde yazıyor. Ara sıra göz atmakta fayda oldugunu düsünüyorum..
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=955
aptalex cikti, serhat giriyor...
anaLka kaleciyle karsi karsiya kaleciye pas verdi resmen :)
bu yusufta tam febeye calisiyor, nede olsa kendi kulübü...
benzer şekilde Van Nistelrooy iki maç ceza aldı sertliğiyle bildiğimiz ingiltere premier liginde.
Savatage ne yaptı, ben goremedim?
sebatliya tabanla girdi birsey yokken, faul bile vermedi hakem...
bu arada mac bitti, büyük fenerbahce cumhuriyeti yine büyük bir zafere imza atti, alkislar...
Serkan1905
27-02-05, 22:01
www.sporunsesi.com da manset cok güzel:
"sen anca Sebati yenersin" diye yazmislar.
hadi bakalim. cicim haftalari gecti. bakalim bundan sonra neler olacak.
boyna Fikstür miktür dediniz. ilk bes hafta bizden sadece 1 puan fazla topladiniz.
bakalim ilerde neler olacak.
Alex'in yaptığı hareket kırmızı kart değil rakibin futbol hayatını bitirmeye yönelik bir hareket. Adamın kaval kemiğini kırmak için bastı desek bu kadar basılabilirdi herhalde. AMa gel gör ki maç Kadıköy'de ve hakemlerimiz yerli. Devam et Alex bir şey diyen yok zaten.
http://members.lycos.co.uk/cyba1905/febe.jpg
:okey: :lol: [/img]
Serkan1905
27-02-05, 23:01
cyba allah cezani verecek.
Savatage ne yaptı, ben goremedim?
alexin yaptıgını şimdi özetlerde gördüm içim cız etti resmen. böyle bir hareketi niye yaparki bir insan. orda ayağı kırılmadıysa adamın şansındandır. çünkü alex kemigin yan kısmına bastı biraz yani tekmelikte tam korumuyor. tuncay da bir kac kere yapmıştı bu basışı.
ceza gelmezse ayıp. cezayı geçtim vicdanı nasıl elveriyor insanın bu hareketlerden sonra onu anlamıyorum..
Fenerden puan almak icin tatli sert oynamak lazim, bunu biz yaptik yendik, bes para etmez BJK yapti onlarda yendi, Samsun yapti puan aldi. Kendi sahana cekilip maci rolantide tutayim, belki bir beraberlik cikaririm mantigi ile SS'ye gelenlerin hepsi eli bos donuyor. FB'de hucumda cok silah var ama basta defans ve orta sahanin iki kanadi en zayif noktalari. Pres yaparak adam adama oyanayip mucadeleyi birakmayan takim FB ile basa bas oynar.
Alex hakkinda cok yazdim, tam bir it. Takimin kazanmasi icin ondan her sey beklenir, ama yaptigi hersey profesyonelce ve hakem ile hic oynamiyor, biz de Hagi de boyle idi ama hakemle oynadigi icin antipatik gelirdi Alex ise melek kiliginda bir azili seytan.
ben bu futbolcuları anlamıyorum kardeşim sinirleri mi alınmış hiç hırsları mı yok ben anlamıyorum. alex o tekmeyi bana atacak ben kalkıp hiç bir şey yokmuş gibi devam edeceğim valla aklım almıyor. kalkar ilk pozisyonda aynısını hatta 5 beterini yapar ayağını eline veririm alexin ki ekmek parası da o adamın ki ne abicim sen bana kırmaya gelirsen ben gelmeyi bırak kırar eline veririm.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to